2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047298 بازدید | 684585 پست
اصلا استراحت نداشتی؟ بعد اروم تو خونه راه میرفتی؟ 

روز اول و دوم استراحت نسبى 

مثلا يه ٤٥ دقيقه دراز مى كشيدم بعد بلند مى شدم مى نشستم و تو خونه معمولى نه تند نه خيلى مورچه اى راه مى رفتم خيلى عادى مثل هميشه ام

اين سرى به خودم گفتم بى خيال باش و هر كارى دلت مى خواد انجام بده هر چى شد شد بخواد بمونه مى مونه نخواد بمونه هم نمى مونه

ممنون عزیزم خیلی لطف کردی دعا می کنم بارداری راحتی داشته باشی وبه سلامت گلت رو بغل بگیری🤗

مرسى قربونت برم❤️❤️ديروز كه بى بى چكمو ديدم اشك امونم نمى داد باور كن براى تك تكتون از ته قلبم اون لحظه رو بلند بلند از خدا خواستم🙏🏼🌸

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر تا چند مطب میمونه ؟تا چه ساعتی ؟اتا ۸ و ۹ شب میموته؟

عزیزم دکتر طرازی تا ۱۲ هستن.. حالا اگه مریض کمتر باشه زودتر میرن.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
میگن خیلی درد داره اره انا جان 

عزیرم خراش من با هیسترو بود نه بدون بیهوشی.....

خراش تو مطب بدون بیهوشیه و یه کم ظاهرا درد داره اما در حد ثانیه و دقیقست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان ، ماماني طاها جون انوكسپارين معمولا تا اواخر بارداري هست ،عزيزم من تقريبا از هفته ...

سلام مامان سبحان جون خوبي 

دردونه ت خوبه ان شاءالله يادم نيست دختر بود يا پسر حافظه برام نمونده خدا حفظش كنه ان شاءالله 

تو رونام امتحان نكردم ميگن درد داره ترسيدم امتحان كنم 

سر پسرم ١٦ هفته كامل تموم شد 

اما الان نميدونم تا كي باشه 

ان شاءالله ك زودتر تموم شه 

ممنونم بابت پاسخت 🌹

سلام دوباره و ممنون از همه برای تبریکاشون . من الان جواب آزمایشمو گرفتم بتا 738بود . کسی میدونه این ...

سلام عزيزم 

خيلي مباركه 

ان شاءالله بارداري خوبي داشته باشي و بچه ت يا بچه هات رو ساااالم بغل كني ❤️

ان شاءالله قسمت همه منتظراااا😍

خواهر جونااینجا کسی قبل انتقال خراش انجام داده

اگه خودتو سفت نگیری درد نداره

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

@تورک_آنا    

سلام عزیزم.ببخشید مزاحمت میشم همیشه🙈

آنا جون‌گفتم که دکتر آمپول داد تا پریود شم و از روز سوم اچ دی...

خب من بدون آمپول پریود شدم.دقیقا دوشنبه..ممکنه به خاطر سونو باشه و کیسته مثلا باز شده باشه؟کیست امکان داره دفع بشه؟؟

پریودم خیلی شدیده و امروز یه تیکه لخته بزرگ دیدم...

و اینکه زنگ زدم مطب.. کیشانی گفت تاخیرم داشتی شدیدتره.. سوالمم گفتم در جواب دکتر گفته بودن سوم دیگه نه از پنجم اچ دی بخوره یه بسته ک تموم شد دوباره ۷دونه از بسته جدیدم بخوره .. یعنی ۲۸تا.. آمپول دیفرلینم ۱۱ آذر بزنم... بعد یکم تا سوم پریود آذر برم پیشش..

حالا همسر گیر داده از نی نی سایت بپرس چرا ۲۸تا..‌ 😆😆😆

از کیشانی پرسیدم نمیدونست.گفت دکتر گفته من نوشتم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها.

من فردا بايد برم براي انتقال...برام دعا كنيد كه همه چيز خير باشه دوست جونا.بچه ها اينكه ميگن نشاسته اب بزني بخوري براي اينكه بگيره درسته؟كار خاصي بايد بكنم؟

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
سلام بچه ها. من فردا بايد برم براي انتقال...برام دعا كنيد كه همه چيز خير باشه دوست جونا.بچه ها اينك ...

انشالله نی نی ها سفت بچسبن ب دلت مهربون بحق امام حسین علیه السلام فردا رحلت پیامبره نزری بکن و باتوکل برو

@تورک_آنا     سلام عزیزم.ببخشید مزاحمت میشم همیشه🙈 آنا جون‌گفتم که دکتر آمپول داد تا پ ...

عزیزم دقیق نمیدونم احتمالا به خاطر کیستته....

به هر حال دکتر یه حساب کتابی کرده نگران نباش....

ویزان هام ۲۸ تایین...

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها. من فردا بايد برم براي انتقال...برام دعا كنيد كه همه چيز خير باشه دوست جونا.بچه ها اينك ...

عزیزم به سلامتی.....

ایشالله بهترینا منتظرته.....

نشاسته هم خواهشا اگه مستعد یبوستی همچین کاری نکن.....

به خدا بخواد بشه بدون نشاسته هم میشه.....