2777
2789
عنوان

خواهش و تمنا و التماس نه دعوا

81 بازدید | 9 پست

بچه ها جون هر خواسته ای هر نیازی حتی اگر بی نهایت بزرگ و مهم باشه رو فقط و فقط و فقط باید با خواهش و التماس به دست آورد. خصوصا از پدر و مادر. با دعوا و بحث و داد و بیداد اصلا نمیشه. تازه بدتر هم میشه. مادر من خیلی شخص مغروری هست. با اشخاص مغرور باید با مدارا  و با ملایمت خیلی زیاد و با خواهش و تمنا پیش رفت . وگرنه بدتر میشه همه چیز. من تا حالا هزاربار تجربه اش را داشتم. ولی باز هم مرتکب اشتباهات بزرگی میشم. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای حقم التماس کسیو نمیکنم با زبون خوش میگم یکی دوبار نداد خیلی جدی برخورد میکنم حالا دعوا یا... (مثلا حتا اگر پدر و مادرمم باشن) اگرم درخواستی دارم با خواهش یک بار میگم اجراش نکرد هرگز التماس نمیکنم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

غرور خودمون چی پس شخصیت خودمون

باور کنید مادر من راه میره به من فحش های ناموسی میده. دارم کلافه میشم. من هم راه به راه جوابش رو میدم. از استرس تیروئیدی پر ندول شده. 

باور کنید مادر من راه میره به من فحش های ناموسی میده. دارم کلافه میشم. من هم راه به راه جوابش رو مید ...

به نظرم باید باهاش خیلی مدارا کنم. دلش رو به دست بیارم. از افراد دیگه کمک بگیرم.