2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047505 بازدید | 684604 پست
عزیزم دکتر تا چند مطب میمونه ؟تا چه ساعتی ؟اتا ۸ و ۹ شب میموته؟

عزیزم والا فکر کنم بستگی به تعداد ویزیتا داده.....

من خودم قبلنا سر دخترم ساعت ۱۱ به بعدم ویزیت شدم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واي ترسناكه ك 😰 من ميترسم  اونوقت چطور ميگرفتي شكم رو چون بزرك بشه نميشه ك همينجوري فرو ميكرد ...

عزیزم شکم بزرگ و سفت میشه اتفاقا گرفتن نمیخواد همینطوری فرو میکنی و تزریق میکنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوما دکتر طرازی تا ساعت  چند مطبه لطفا هرکس میدونه راهنمایی کنه من زودتر برم

عزیزم بستگی به شلوغی مطب داره تا ۱۱-۱۲ هم ویزیت کرده....

البته باردارا بعد غربالگری اول دیگه باید اول وقت ویزیت بشن....

چون ماما اول ویزیت میکنه بعد دکتر.....

عزیزم والا فکر کنم بستگی به تعداد ویزیتا داده..... من خودم قبلنا سر دخترم ساعت ۱۱ به بعدم ویزیت شدم ...

اهااا مرسی عزیزمممم پس از اون دکترا نیست زود بره توکل بخدا حالا میرم انشاالله بتونم ویزیت بشم.

زنگ زدم گفت حالا که بارداری قبول نمیکنیم .نمیدونم این دیگه رسم کجاست خب حالا باردار شدم پر خطرم هستم پیش دکتر معمولی نمیتونم برم .اینا هم اینجور ادا اصول میان 

واي ترسناكه ك 😰 من ميترسم  اونوقت چطور ميگرفتي شكم رو چون بزرك بشه نميشه ك همينجوري فرو ميكرد ...

سلام به همه دوستان ، ماماني طاها جون انوكسپارين معمولا تا اواخر بارداري هست ،عزيزم من تقريبا از هفته ٢٥ به بعد توي رون پام تزريق ميكردم البته توي شكم هم موردي نداره ها اون موقع ولي من خودم اونطوري راحت تر بودم . 

اهااا مرسی عزیزمممم پس از اون دکترا نیست زود بره توکل بخدا حالا میرم انشاالله بتونم ویزیت بشم. زنگ ...

عزیزم چون دکتر فقط ناباروری ویزیت میکنه منظورش اینه مشکل ناباروری نداری.....

رفتی جریانو دقیق توضیح بده ایشالله قبول میکنه.....

یه کم زبون بریز.....

خلاصه با کمی قربون صدقه رفتن سعی کن راضیش کنی.....

باهاش بد حرف نزنی.....

خلاصه نرم باهاش برخورد کن و یه جوری رفتار کن فکر کنه دیگه آسمون وا شده و.....

خخخخخخخخ....

همسرم من بعضا میتوپید بهش چون اصلا از معطلی خوشش نمیاد، اما نتیجه عکس میداد پس شما نرم برخورد کنین....

من تیکر میخوام⁦☹️⁩ 

هفته دوم چقدر سخت میگذره😞

من اصلا شانس آرامش ندارم. هنوز آزمایش نداده شوهرم به مادرش گفته خانمم حامله است😭😩

این مردا چرا اینجوری ان..... این همه عذاب کشیدم یه ذره هم تو برای آرامشم تلاش کن😡

دلم میخواد برم بالای یه کوه تا جایی که زورم میرسه داد بزنم

من تیکر میخوام⁦☹️⁩  هفته دوم چقدر سخت میگذره😞 من اصلا شانس آرامش ندارم. هنوز آزمایش نداده شو ...

رويا جان منم ديروز تاحالا گريه ميكنم نميدونم چمه ب روز ازمايش ك فكر ميكنم ميخوام خفه شم اگه منفي شه دق ميكنم

رويا جان منم ديروز تاحالا گريه ميكنم نميدونم چمه ب روز ازمايش ك فكر ميكنم ميخوام خفه شم اگه منفي شه ...

همش با خودم میگفتم اگه منفی بشه قوی باش. تو از خدا خوب خواستی تا اون روز تحمل کن

ولی با این گندی که شوهر من زد از روز آزمایش به اندازه روز مرگم میترسم

من تیکر میخوام⁦☹️⁩  هفته دوم چقدر سخت میگذره😞 من اصلا شانس آرامش ندارم. هنوز آزمایش نداده شو ...

عزیزم به فال نیک بگیر.....

خوب همسرت زودتر خواسته خبر مامان شدنتو بده.....

دلش گفته مامانی اونم شادیشو سهیم شده.....

رويا جان منم ديروز تاحالا گريه ميكنم نميدونم چمه ب روز ازمايش ك فكر ميكنم ميخوام خفه شم اگه منفي شه ...

عزیزم منم قبل آز حال خوشی نداشتم خیلی به هم ریخته بودم.....

به فال نیک بگیرین.....

تاپیکمون رو دور + افتاده ایشالله همچنان پر از شادی خواهد بود.....

همش با خودم میگفتم اگه منفی بشه قوی باش. تو از خدا خوب خواستی تا اون روز تحمل کن ولی با این گندی که ...

گند چیه دختررررررر....

به دلش وخی شده + فکر کن!!!!!

انرژی + رو جذب کن از کائنات.....

سلام دوباره و ممنون از همه برای تبریکاشون . من الان جواب آزمایشمو گرفتم بتا 738بود . کسی میدونه این ...

مبارکت باشه عزیزم.....

نمیشه در مورد تعداد چیزی گفت....

چند روز پیش یکی از دوستامون گفت بتاش حدود پانصد بوده سه قلو باردار بوده....

یکیم با بتای بالای هزار یه قلو.....

بچه ها دكتر گفت جنينا همه سي شده اگه نشه به اهدايي فكر كنه 😳😳😳😳😳 عاخه چراااااا؟؟؟؟؟؟ &nbs ...

دختر غصه نخوری ها امروز من رفتم سونو دوم یه خانمی ۲قلو باردار بود گفت گرید جنین ها همه c بودن عین شما ...

خودش باورش نمیشد

کار نشد نداره c هم جنینِ دیگه ...

انشالله مامان میشی خبرهای خوب میدی 😍😍😍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی