2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
خانمی چند بار تا حالا انتقال دادی و مثبت شده واینکه ازمایشات ایمنی انعقادی دادی؟دکتر نگفت چه اقدامات ...

فقط یکبار اونم مرداد پارسال

دیگه ولش کردم تا الان.آزمایش هنوز میخام برم بدم بنویسن

نه سونو ک کرد داروهامو نوشت گفت روز 13 پریودی بیا دوباره سونو

یسری آزمایش نوشت ک هنو نرفتم فک کنم همون قند.چربی.تیروئید اینا باشه

دوستان من یکم نگرانم چون گفتن فعلا فولی خیلی ریز هر دو طرف هست امروز ۶ پری بودم و از شنبه شب منوپور ...

زرده رو بریز دور.....

حالا هر از گاهی یه زرده هم خوردی ایرادی نداره اما کلا زرده زیاد نخور کلسترول رو بالا میبره.....

ایشالله همه چیم خوب پیش میره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هانا جون این سری چه فرقی داش بنظرت همون جنینای بار اول بود چه علایمی دا ی

تنها فرقش براى من اين بود كه يه جنين بلاست برام انتقال دادن و پروژسترون داشتم و ويتامين B6 و آمپول B12 

علايم هم براى من فقط شديدا سردم بود و دردهاى قبل از پريود كه هميشه ١ هفته قبل داشتم 

و دفعات قبل هم اين دردهارو داشتم

آنا جان شما در مورد این موضوع اندازه آندومتر اطلاع داری؟ من تخمک گذاریم حدود 18 روز پیش بود یعنی با ...

عزیزم خیلی در مورد این جزئیات اطلاعات ندارم لااقل الان چیزی به ذهنم نمیرسه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اژند جونم قرص چیا میخوری واس پری شدن؟از همون اول با قزص پری میشی و اینکه الان باز انتقال دادی؟خدا خو ...

من همیشه قرص استروژن میخورم و پروژسترون واسه پریود شدن آره از 16 سالگی.

انشاله انتقال تو آذر

انشاله هممون مثبتیم خدا خیلی مهربونه حواسش به بنده هاش. اگرم مثبت نمیشه حتما یه حمکتی داره و ب صلاحمون نیس

من ک خیلی خوش بینم میگم حتما مثبته😁

خوبی آناجون نی نی گلت خوبه؟آره دقیقامنم ب مدیکوراعتمادندارم آزنمیتونه بده فعلاآناجون؛تا۱۲هم بایدصبرک ...

آره بعدا یادم افتاد نمیتونه زودتر آز بده....

ایشالله آرم بده بتای تپل منتظرشه....

[QUOTE=73661989]بله اگه نیاز به استرا داشته باشی شروع میشه.....[/Qخانمی به نظرشماامکان داره بخاطرآمپ ...

بله احتمالش هست....

من ک به خدا گفتم اگر به صلاحه و نی نی سالم مثبت بشه وگرنه هرجور خودت صلاح میدونی

تازه در مورد ی قل و دو قولم با خدا حرف زدم گفتم من دوقلو دوس دارم ولی هر کدوم ک بدنم تواناییشو داره دمت گرم

همچین سرخوشیم من😄

دوستان من از روزي كه ال دي و اسپرين ميخورم گاهي تپش قلب ميگيرم يا يهو نفسم بند مياد كسي اينجوري بود ...

عزیزم به دکترت بگو....

آب زیاد میخوری؟

آنا جونم واقعا باور كنم كه درسته؟؟؟  باورم نمى شه تا آزمايش بدم خيالم راحت شه مثل هميشه براى ...

شک نکن.....

ایشالله بغلش که کردی کاملا باورت میشه.....

گونه گرم و نرمشو رو گونت حس کردی باورت میشه.....

سلام آنا جون ودوستای گلم.من امروز روز پنجم انتقالمه.هیچ علائمی ندارم خیلی نگرانم😔

عزیزم من بارها گفتم دنبال علایم نباشین چون واقعا علایم بارداری از ۶ هفته به بعد میان.....

بقیه با توهمن یا عوارض داروها.....

من ک به خدا گفتم اگر به صلاحه و نی نی سالم مثبت بشه وگرنه هرجور خودت صلاح میدونی تازه در مورد ی قل ...

آژند منم همينو به خدا هميشه گفتم و مى گم 

كه اگه صلاحه به من يه بچه سالمى بده در غير اينصورت با اينكه مى دونم سخته بهم قدرتشو بده كه بتونم با اين مساله كنار بيام

چون همسرم برام مهمتره و نمى خوام زندگيمون با نبود بچه غصه دار باشه

الهى كه قسمت هممون بچه سالم و صالح باشه🙏🏼💕

پس کی علائم شروع میشه چقد سخت میگذرن این روزا

هفته ۶ به بعد تازه اگه شروع بشن من تقریبا اونم نداشتم و فقط یه تهوع جزئی یه سری زد و در رفت.....