2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
الهامی قشنگممم خوبی الهی که همتون مامان بشید

سلام به روی ماهت شوکول جونممم خوبی پسملی چطوره خوبه 😘🌹

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸

دوستان من یکم نگرانم چون گفتن فعلا فولی خیلی ریز هر دو طرف هست امروز ۶ پری بودم و از شنبه شب منوپور زدم ...ضخامت اندومتر ۵ بود !!!میترسم مثل دفعه پیش رشد نکنن 😔۴شنبه صبح ازمایش خون و سونو میکنن باز باز فکر استرس شروع شد😔 

راستی شماهایی که تخم مرغ میخوردید زرده اش رو چیکار میکردید؟

میخوام تازه بخورم از اول داروها شروع نکردم مهمون داشتم 😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات شم عزیزم. میگم آنا جون من صب که پاشدم .. دستشویی رفتن خون تازه اومد... میگم حالا پریود شدم الا ...

عزیزم منتظر بمون ببین کامل باز میشی یا نه اگه ادامه داشت و پریود بود دیگه نزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسى قربونت💕 آره عزيزم بار سوم هست ايشالا آزمايش هم مثبت باشه🙏🏼🌸  اصلا بهم اجازه خورد ...

پس شاید برای کسانی که اولین بارشون باشه انحام ندن درسته ؟؟ 

بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

خدایا شکرررررررررتتتتتتتت.....

عزیزم چشام از شادی برق زدن.....

مبارکت باشه عزیزم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها بياين كمك بى بى زدم.روز نهم هستم شماها هم مى بينين؟؟؟؟؟😳😳😳

الهي شكرررررر 

مباركه عزيزم 

مطمعن باش ماماني 😍😍

خيلي برات خوشحال شدم

ديدي بهت گفتن نشونه ي سرما تو بدنت برا مامان شدنته 

چون منم داشتم

ان شاءالله تا آخر ب خوبي برات پيش بره 😘

ان شاءالله اين روزا رو تك تك دوستان منتظر ببينن 😍❤️

سلام عزیزم خواستم بدونم برای شروع استراتوی روزدوم یاسوم پری سونومیکنن

بله اگه نیاز به استرا داشته باشی شروع میشه.....

مرسى عزيزدلم🙏🏼💕الهى براى تك تك منتظرها🌸👼🏻 دعا كن جواب آزمايشم هم مثبت باشه

كي جواب حاضره😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
فقط انتقال 500،پول دارو هست،پول تخنک کشی هست ،اینا هنه با هم بالای 2میلیمون میشه دیگ 

عزیزم منظورم دوستمون انتقال خالیه یعنی انتقال جنین فریز....

مديكور كدوما هستن؟؟؟اينا اعتبارى بهشون نيست يعنى؟؟

عزیزم اتفاقا مدیکور زیاد اعتباری بهش نیست.....

چون + کاذبم زیاد داره....

مبارکت باشه....

بدو سریع آز بده....

آنا جان شما در مورد این موضوع اندازه آندومتر اطلاع داری؟

من تخمک گذاریم حدود 18 روز پیش بود یعنی با حساب این الان 4 روز عقب انداختم نه یک ماه. 

روز 12 بعد تخمک گذاریم هم دو روز لک قهوه ای دیدم فکر میکردم پریود شدم. اما بعد دو روز قطع شد. دیروز رفتم سونو گفت آندومتر 8

بعیده باردار باشم درسته؟

عزیزم اتفاقا مدیکور زیاد اعتباری بهش نیست..... چون + کاذبم زیاد داره.... مبارکت باشه.... بدو سریع ...

خوبی آناجون نی نی گلت خوبه؟آره دقیقامنم ب مدیکوراعتمادندارم آزنمیتونه بده فعلاآناجون؛تا۱۲هم بایدصبرکنه مثل اینکه اونوراحتماهمون تاریخ ک مینویسن بایدآزمایش بدن چون توهمون موسسه ک انتقال میدن بایدآزبدن چون لیست اسامی وتاریخ انتقال ثبت شده اونجانمیشه گولشون زد

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود