2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047599 بازدید | 684617 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@نازنین832     نازنین جونم برات پرسیدم. دکتر گفتن آسپرین خارجی با دوز ۸۱ که فک کنم ...

اگر بیمه تکمیلی پول داروهاتون رو میده 

توی دفترچه بودنش مهمه اگر نه داروهای خارجی قیمتشون با دفترچه هم آزاد حساب میشه

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
توری جونم توبی؟بچه هات خوبن؟فاصله سنیشون دقیقا چند ماهه؟توری جونم من لوپوس دارم توی بارداری پردنیزول ...

عزیزم حدودا دوسال شد اختلافشون....

دخملی ۱۲ و پسملی ۲۲ مهر....

یعنی دو سال و ده روز اختلاف سن دارن.....

عزیزم والا انعقادیو که من مشکل داشتم بارداری دومم کلا انوکسوپارین زدم.....

برا لوپوس والا نمیدونم تغییر میکنه یا نه اما ایمنی تغییر میکنه.....

من سر پسرمم دکترم احتیاطا پرد داد بعد اینکه فهمیدم باردارم اما خوب زود قطع کردم چون ذات الریه کردم و مجبور شدم کم کم قطعش کنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله افسون جون با قرص پریود میشم واسه همین هر دوره میخورم. اولش مثبت شد بعدم بتام 3 برابر شد ولی بعد ...

خانمی چند بار تا حالا انتقال دادی و مثبت شده واینکه ازمایشات ایمنی انعقادی دادی؟دکتر نگفت چه اقداماتی میخواد انجام بده.اخه بتای منم مثبت شد بعد افت کرد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
@نازنین832     نازنین جونم برات پرسیدم. دکتر گفتن آسپرین خارجی با دوز ۸۱ که فک کنم ...

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
 هاانا جون تبریک میگم خانومی!انشالله این نی نی خارجکی ما😀😍 به سلامت دنیا بیاد و تو این چند ما ...

مرسى عزيزدلم🙏🏼🌸باورت مى شه هنوز باورم نشده تا ايشالا ٥شنبه جواب آزمايشو بهم بگن

تخمک خودم .پارسال تخمک کشی بود که شکرخدا 12 تا بود که 8تاش جنین شد و فریز

اژند جونم قرص چیا میخوری واس پری شدن؟از همون اول با قزص پری میشی و اینکه الان باز انتقال دادی؟خدا خودش بهمون نظر کنه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
هانا جان شما استراحت مطلق بودی؟اخه من تنهام یکم فعالیت کردم این روزا ناراحتم میگم نکنه بد بوده باشه؟ ...

اصلا استراحت مطلق نبودم 

٥ دقيقه بعد از انتقال هم بايد بلند مى شدم 

اين بار به همسرم گفتم نياز نيست ماشينو تا دم در مركز بيارى بعد از انتقال ٥ دقيقه بعدش لباسهامو پوشيدم و تا دم ماشين پياده اومديم

روز اول و دوم كه شنبه و ١شنبه بود و تعطيل

بيشتر كارهارو همسرم كرد اما خودم هم همش راه مى رفتم تو خونه

از روز سوم هم خودم خريد مى كردم و غذا درست مى كردم

اما ملودى به حرف يكى از دوستان تو همين تاپيك از قبل انتقال ذكر ١٤٠٠٠ تا صلوات رو شروع كردم و هر شب براى جنينم آيت الكرسى مى خوندم و دستم رو شيكمم بود و بعد از خوندنش رو شيكمم فوت مى كردم

علايم هم فقط سردم بود شديد چون من كلا گرمايى هستم اما با جوراب و دو تا پتو مى خوابيدم و درد قبل پريود كه هميشه داشتم يعنى مثل هميشه و ١ هفته قبلش