2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
فدات عزیزم.... کاری نمیکنم.... ایشالله شاهد مامان شدن تک تکتون باشم.....

اینجا واسه ماهایی که اکثرا اطرافیانمون خبر ندارن مثل یه خونه که میشه واردش شد و اروم شد ،خدا خیرتون بده ،ممنونم😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
نگران اون موردم نباش بخواد بشه میشه.... ایشالله به زودی جیغ شادی بزنی.....

قربون مهربونیت برم.ممنون.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فرشته دولتی اینجوریه اول از مبگیره بد انتقال تا هزینه زیاد رو دست دولت و مردم نباشه متاسفانه خصوصی ا ...

نه اینجور نیست. مرکزی ک منم میرم دولتیه ولی ننوشت

انتقال جنین فریزم تو این مرکز 500

همین برا همین گفتم پبگیر عفونتش بشی..... عزیزم خوب مورفولوژیش پایینه.... مورفو خیلب به درمان جواب ...

سلام انا جوون تبریک منو‌بابت هدیه خداوندی البته با تاخیر قبول کن ایشالا دومادیشو ببینی عزیزم یه سوال من یه بار ای یو ای کردم وقتی خواستن اسپرمو تزریق کنن خیلی درد کشیدم و دکتر یا یه گیره کوچیک گرفت و منم جیغ زدم و بدنم خیس عرق شد و به خنده گفت اون تو پیچ داره ،خلاصه من این هفته انتقال دارم خواستم بپرسم اونم اینجوری میشم‌ دلم بدجوری استرس داره راهنماییم کنید 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الوارثین.      وقتی در منی و نفس میکشم تو را دیگر در کجای جهانم بجویم خوشبختی را👼🏻خدا ممنونم بابت معجزه قشنگت ،،،الهی همه منتظرا دامنشون سبز بشه 🤲🏻
عزیزم خوب سیکل شما کوتاهه با ال دی..... نیازی نبوده با ال دی داروی مهار بگیری..... بهت که نگفته مث ...

نه هیچی آناجون 

سری پیشم همین طوری بود یعنی ال دی داشتم بعدش که پریود شدم روز ۲ رفتم سونو 

پس سیکل من میشه کوتاه با ال دی ممنون 😗😗😗😗😗

خداجونم شکرت       
سلام منم امروز پریود شدم ۵ قاعدگی هم ال دی شروع میکنم  به من گفت پریود شدی روز دوم بیا  ...

تو چطوري كوتاهي من لانگ؟ چون سونوي وسط سيكل نداري؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
نه عزیزم ائلسا هست..... من کلا وروجکامو ناردانم صدا میکنم..... یعنی دونه انارررررم هستن.....

خدا حفظشون کنه.اخه اذری ها یه اسم دارن به اسم ناردانه گفتم شاید ناردانه گذاشتین خدا برات نگهشون داره.انا جون یه دکتر تو ارومیه بود نانبخش که مریضاشو اول کورتاژ میکنه بعد وارد سیکل میشن که کورتاژ همون هیسترو نیس بنظرتون دلیل کارش چیه چرا کورتاژ میکنن

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
والا من خودم بار آخر جنینم بلاست نبود.... من خیلی رو بلاست حساس نیستم چون به نظرم جنین سالم باشه هر ...

مرسي قربونت برم كه جواب دادي

بس شما هم بار اخر جنينتون بلاست  نبود و مثبت شدين

منم اين بار بلاست نكنم شايد منم به اميد خدا مادر بشم

برام دعا كن مامان مهربون 

تو چطوري كوتاهي من لانگ؟ چون سونوي وسط سيكل نداري؟

سلام خانمی خسته نباشی من خیلی نگرانم بایدتاالان پری میشدم نشدم من5همین ماه آمپول میکرورلین زدم قرارشددوم یاسوم پریودبیام برای سونووتعیین وقت انتقال نمیدونم چیکارکنم تعطیلات هم جلومه اگه تعطیلات بشم بازعقب میفتم به نظرت خانمی چیکارکنم

گلم تو هم دکترت طرازی هست؟! 

بله عزیزم🍃🍀

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام خانمی خسته نباشی من خیلی نگرانم بایدتاالان پری میشدم نشدم من5همین ماه آمپول میکرورلین زدم قرارش ...

خب پس ب نظرم با دكترت تماس بگير بهش توضيح بده ببين چي ميگه🧐

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
عزیزم پس خدارو شکر رفتی و هم تکلیفت مشخص شد و هم ایشالله کیستتم رفع میشه.... دیگه داری مامان میشی پ ...

فدات شم عزیزم.

میگم آنا جون من صب که پاشدم .. دستشویی رفتن خون تازه اومد... میگم حالا پریود شدم الان؟ دیگه آمپول نزنم؟

یا نکنه باز این خون مث اون دفعه اس که بعد پریود خونریزی داشتم.اخه دکتر گفت اون خونریزی و درد ممکنه ب خاطر کیست باشه ک فشار اوردی.. حالا دیشبم هی میزد بهش😆 البته درد نداشتم دیشب.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘