2777
2789
عنوان

واس سرویس عروسی با این پول میشه چیزی خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 117 پست
باکمال احترام اما دوتا النگو ویک سرویس طلا دست عروس کردن که دیگه این همه داستان ندارهقبلا شش تاالنگ ...

ببین تا حالا سر کار رفتی ؟خبر داری از حقوق وزارت کار که پایش ۷ تومنه ؟که اینقدر راحت میگی دو تا النگو یه سرویس؟

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خیلی باحالن .چشاشون کوره تازه بعد بینا میشه مخصوصا اگه اطرافیانشون فتنه هم باشن که دیگه هیچی

اولش فقط شوهر باشه ....مهم نیست بقیش

بعدا شوهره رو تبدیل به طلا و فلان میکنن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین تا حالا سر کار رفتی ؟خبر داری از حقوق وزارت کار که پایش ۷ تومنه ؟که اینقدر راحت میگی دو تا النگ ...

ولله من که دخترمو پره طلا کردن بعد بردنش  وضع مالیشونم متوسط بود  

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
ولله من که دخترمو پره طلا کردن بعد بردنش وضع مالیشونم متوسط بود

دستشون درد نکنه ولی از ماه قبل تا الان طلا ۱ تومن رفته روش از سال قبل تا الانم ۲ برابر شده 

بعدم وضع متوسط برا هر کسی تعریفش متفاوت 

ولی هر چی هست حتما داشته که خریده 

حرف ماها اینکه اگر کسی داره ج بله میده به کسی باید از اول نگاه به داشته های طرف بکنه نه بعد عقد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی برای خانواده ی خواهرتون این چیزا مهمه باید قید این وصلت رو بزنن 

نمیشه گفت که خواهر شما خیلی پر توقع و حق با اون اقاهه 

بنظر من مردی که نمیتونه هزینه ی یک سرویس ۱۰۰ تومنی و بده 

چجوری پس فردا میخاد خرج و مخارج بالای زندگی مثل خونه خریدن 

رهن خونه ی خوب 

بیمارستان برای زایمان و ... بده ؟! 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
میگه ندارم آخه خرج تالار و اینا هن هست آدم مونده چی بگه تو که نداری غلط کردی دوماد بشی

اینطوری نگید /بیخودی اوقات خودتون تلخ نکنید 

با 40 تومن هم میشه گوشواره و گردنبند خوب و قشنگ گرفت

یکم بگردید پیدا میکنید 

فرق نداره عزیزم دست دوم هفت درصد مالیات میگیرن نو بین ۱۲ تا ۱۷ درصد بالای تابلو

نه فرق زیاد میشه طلای نو ۷ درصد سود طلا فروش و اجرت ساخت و مالیات 

ولی طلای دست دو فقط ۷ درصد سود طلافروشه اجرت و مالیات نداره

میتونه بخره 

الان طلای سبک زیاد شده ملت پول ندارن بخرن که

یه چند جا بگردید وقت بزارید یه چیزی که نمای بیشتر داشته باشه دست دوی خوب پیدا کنید 

نیم ست پیدا میکنید نا امید نباش

این‌چیزا مهم نیست انشالله زندگی پر از خیر و برکت داشته باشن بعدا خوبشو‌ میخرن 

بهشون انرژی بدید ناراحت نباشن

نه فرق زیاد میشه طلای نو ۷ درصد سود طلا فروش و اجرت ساخت و مالیات ولی طلای دست دو فقط ۷ درصد سود طلا ...

درسته منظورم اینه پایین تر از تابلو که نرخ طلای خامه پیدا نمیشه و با ۴۰ تومن کمتر از گرمی ۴۸۰۰ نمیشه خرید

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

چقد توقعات مردم رفته بالا(روی حرفم با استارتر نیست با همه اس)

من پنجشنبه میخواستم طلا بخرم نشد شنبه رفتم 

گرمی ۵۰۰ هزار تومن رفته بود بالا 

بعد ملت از پارسال دخترمو اینجوری طلا بارون کردن میگن 

همینجوری هستید پسراتون حرات نمیکنن زن بگیرن به همون دوست دختر اکتفا میکنن و بخوان زن بگیرن میرن سراغ زنای سن بالا  (شوگر مامی)که هیچی نخوان و توقعی نداشته باشن

نکنید اینجوری تیشه به ریشه خودتون میزنید نسل بعد که ازدواج نکردن رو نابود میکنید با توقعات بیجا و خاله زنک بازی