2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047596 بازدید | 684617 پست
نه همچین خطایی نکنیا!!!!! ببین مال من روز ۹-۱۰سیکل ۹/۵ بود..... روز ۱۳ پانکچر شدم و ۴ روز بعدشم ان ...

چشم چشم ،اخه ترسیده بودم ،چشم توکل بخدا😘😘

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اتفاقا آنا جان دیروز دکتر ع ا ر ف ی تو برنامه شبکه چهار صحبت این قضیه رو کرد که تاثیرات انجام ازمایش ...

عارفی که خودش ایمنی انعقادی ها رو مینویسه!! به من دفعه اول سرم هم داد که منفی شد، دفعه دوم فقط پردنیزولون داد

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
سلا م منبرای شنبه اینده انتقال دارم ولی دکتر این شنبه که من و ویزیت کرد یه سری ازمایش برام نوشته مثل ...

اگه همراهت نباشه میفرستنت آزمایشگاه همون مرکز که انتقال داری، اورژانسی ازت آزمایش بگیرن

نمیدونم چه مرضیِ این دکترها دقیقه نود یادشون میفته آزمایش بنویسن، سر من هم همین بلا رو آوردن

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
گلم اووبوست از کجاگیر اوردی؟ 

من کرمان هستم دکتر برام ۹۰ تا نوشت ولی من ۶۰ تا گیر اوردم. شما کدوم شهری؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
ما نمیخایم میکرو کنیم، هنوز دکتر نرفتیم میخام ببرمش پیش اورولوژیست تازه  ولی فک کنم عفونت دار ...

همین برا همین گفتم پبگیر عفونتش بشی.....

عزیزم خوب مورفولوژیش پایینه....

مورفو خیلب به درمان جواب نمیده اما خوب با همین مورفو هم بارداری طبیعی داشتیم یکیش خود من.....

اما اگه زمان برات ملاک باشه خوب میکرو راه کوتاهتریه....

عزیزم کمپرس یخ هر شب به ربع رو ب ی ض ه و شستشو با آب خنک و لبلس زیر گشاد پوشیدن و شلوار لی نپوشیدن و.....

میتونه کمک کنه به بهبودش....

اصلاح رژیم غذایی....

مناسب طبعش غذا خوردن اینا کمک کنندست....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بايد از بخش جنين شناسي بپرسم؟

بستگی داره جواب بدن یا نه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يه سوال من دوبار اي وي اف كردم و دوبارشم جنين بلاست انتقال دادم حالا به دكتر گفتم دوبار بلاست انتق ...

والا من خودم بار آخر جنینم بلاست نبود....

من خیلی رو بلاست حساس نیستم چون به نظرم جنین سالم باشه هر چه زودتر وارد رحم بشه بهتره.....

یعنی من اخرین سونو انجام دادم ؟روز انتقال دیگه سونو نمیکنن؟

آخرین سونو همون سونوی قبل انتقاله که زمان انتقالت تعیین میشه.....

اگه انتقالت با سونو نباشه نه دیگه فکر نکنم روز انتقال سونو داشته باشی.....

اتفاقا آنا جان دیروز دکتر ع ا ر ف ی تو برنامه شبکه چهار صحبت این قضیه رو کرد که تاثیرات انجام ازمایش ...

عزیزم دکتر عارفی رو شاید بشه گفت اولین دکتری هستن که آزمایشهای ایمنی و انعقادی رو برای مریض ها می نویسن. و خودشون کاملا مسلط هستن و دارو میدن. ایشون تمام کنگره های خارجی رو در زمینه ای وی اف و سقط مکرر میرن و نتایج تحقیقات رو اینجا اعمال میکنن. حتی خیلی از دکترها هستن که ایشون رو الگو میکنن و دنباله رو راههای ایشون هستن.
منم اون برنامه ی شنبه رو دیدم. منظور دکتر عارفی کاملا مشخص بود ایشون داشتن دلایل متفاوت شکست لانه گزینی رو بررسی میکردن. و راجع به ایمنی گفتن اثبات نشده . نمیتونه دروغ بگه خب این بنده خدا هرماه داره کنگره میره داره میبینه این روش اثبات نشده. ولی با اینحال برای 100 درصد مریضهاش انجام میده چون تخصصش سقط مکرر هست و پزشکیه که برخلاف بقیه دکترها میاد همه موارد رو بررسی میکنه. من جمله همین مورد.
در مقابل مثلا راجع به هیدرو بودن لوله ها گفت این مورد "قطعا" مانع لانه گزینی میشه. .... راجع به هر قضیه داشت درصد احتمالش رو میگفت و اثبات شده یا نشده بودنش رو. 

خدایا شکررررررر
آخرین سونو همون سونوی قبل انتقاله که زمان انتقالت تعیین میشه..... اگه انتقالت با سونو نباشه نه دیگه ...

انا جون عزیزم مرسی از دعای قشنگی که برام کردی.

امپول hcg برای چی میگن بزنیم؟3روزی 1دونه.6تا داده.

بعدش من یکم نگران دیروزم موقع انتقال گفتم خیلی درد داشتم جیغ زدم ولی دکتر خیلی خوب بود ارومم کردو گفت بخاطر اب نخوردی هست.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
انا جون عزیزم مرسی از دعای قشنگی که برام کردی. امپول hcg برای چی میگن بزنیم؟3روزی 1دونه.6تا داده. ...

عزیزم والا من تا جایی که میدونم به جورایی حکم چسب جنین رو داره....

در کل محیط رو برا جنین برا بارداری شبیه سازی میکنه اگه اشتباه نکنم....

منم داشتم....

روز ۲ و ۵ انتقال.....

انا جون عزیزم مرسی از دعای قشنگی که برام کردی. امپول hcg برای چی میگن بزنیم؟3روزی 1دونه.6تا داده. ...

نگران اون موردم نباش بخواد بشه میشه....

ایشالله به زودی جیغ شادی بزنی.....

آخرین سونو همون سونوی قبل انتقاله که زمان انتقالت تعیین میشه..... اگه انتقالت با سونو نباشه نه دیگه ...

ممنونم انا جانم ، وقتی جوابمو میدین دلم گرم میشه ،الهی که روزهای زندگیتون پر از شادی و ارامش و سلامتی باشه ...

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
ممنونم انا جانم ، وقتی جوابمو میدین دلم گرم میشه ،الهی که روزهای زندگیتون پر از شادی و ارامش و سلامت ...

فدات عزیزم....

کاری نمیکنم....

ایشالله شاهد مامان شدن تک تکتون باشم.....