2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047591 بازدید | 684616 پست
ميشه؟ يعني روال خاصي نداره؟ دارو مارو ميده؟؟ 

ببين من كه جنين فريز كردم و انتقالم اقتاد واسه بعد بهم گفتم حداقل بايد سه تا پري بگذره تا اگه شرايطت خوب بود انتقال بديم

يعني نبايد زود ميرفتم

وقتي به شما گفته ١٢ پري بعد از پانكچر بيا لابد ميخواد از نظر كيست و شرايط رحمت بسنجه

در هر صورت نگران نباش عزيزم

بلاخره وقتي ويزيت شي ميفهمي چرا گفته بيا

فقط بد به دلت راه نده

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
ممنون دوست جان انشالله... از طرف شما هم اخبار خوب بشنویم و جشن بگیریم😊 این سری گونال بهم داده روز ...

ممنون عزیزم.مطمئنم ایندفعه جواب میگیری

به غیر از گونال آمپول دیگه ای بهت نداده؟روز هشت بهت گفت بیا سونو درسته؟

ما امیدمونو از دست نمیدیم ولی پولونو از دست میدیم  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلا م منبرای شنبه اینده انتقال دارم ولی دکتر این شنبه که من و ویزیت کرد یه سری ازمایش برام نوشته مثل تیرویید و ایدز. و هپاتییت وِِ... اما امروز که رفتم ازمابشگاه گفت برا شنبه اینده حاضر نمیشه 

حالا من شهرستانم به نظرتون اگه برم واسه انتقال قبول میکنن یا نه چیکار کنم ترو خدا راهنماییم کنید موندم چیکار کنم

سلاااام بچه ها من امروز انتقال دادم. 3تا از فریز دراورده بودن یکیش خوب نبود.اون دوتا هم 8b و 8c بو ...

دکتر داروخونه به من گفت تا دمای ۲۵ درجه یه مدت بیرونم که باشه اشکال نداره

بستگي به دز داروهات داره داروها تقريبا واسه من كه تأمين اجتماعيه بيمه ام ٣ تومن شد پانكچر هم حدودا ...

انتقال من شد ٥٠٠ ارزو

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلا م منبرای شنبه اینده انتقال دارم ولی دکتر این شنبه که من و ویزیت کرد یه سری ازمایش برام نوشته مثل ...

ازمايشات بايد باشه چون ايدز و هپاتيت رو لازم دارن ولي مگه شما براي عمل پانكچر اينارو نداده بودي؟ براي انتقال كه نميخوام دوباره

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

مبارکت باشه عزیزم خداروشکر

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان قشنگ یه کارت پرسنلی بگیر برای خودت  دوست جان... شما حق آب و گل داری 😉 (شوخی میکنم ر ...

فدات خواهری مگه میشه من از حرف شماها ناراحت بشم والا خودمم خندم میگیره دیگه میرم اتاق عمل نه استرسی نه ترسی انقدر عادی میرم و میام بدون هیچ همراهی فکر کن همه ی مریضا همراه دارن من هیچکس رو نمیبرم با خودم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
اون فرش بود عزيز دلم فريز فرق داره 

اهاااان

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
غم مال آدمیزاده.... بخوایم نخوایم همیشه یه گوشه دلمون هست... خوشحال باش سفر‌ مشهد در پیش داری. قراره ...

یه دل سیر گریه کردم...

امیدوارم امام رضا بطلبه و زودتر درست شه بیام.

دعای گوی همتون هستم ایشالا..🍀🍃

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
سلام منم امروز پریود شدم ۵ قاعدگی هم ال دی شروع میکنم  به من گفت پریود شدی روز دوم بیا  ...

عزیزم خوب سیکل شما کوتاهه با ال دی.....

نیازی نبوده با ال دی داروی مهار بگیری.....

بهت که نگفته مثلا ۲۰ سیکلت فلان آمپولو که بزنی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انشالله عزيزم اميدوارم روزي همه دوستان منتظر بشه انگار زندگي واسم متوقف شده و تا بچه دار نشم به حر ...

ایشالله به زودی حامل خبر حوشگله خواهی بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
درکت میکنم عزیزم انشالله همینطور میشه و دل خانواده هاتونم شاد میشه 😍😍😍😍😍😍 ماهم یه خانواده کم ...

ایشالله دردونه هات میشن چلچراغ خونه خودت و مامان بابات.....