2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047635 بازدید | 684621 پست
بچه ها دكتر ب من گفته سيكل بعد از پانكچر ١٢سيكل بيا،،، كسي ميدونه چرا؟ ميخواد چيكار كنه يعني؟ هايپر ...

خیلی خوبه که...میخواد ببینه اگر میشه ال دی هاتو شروع کنه تا ایشالله پری بعدی داروهای انتقالو بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@تورک_آنا         اون خونریزی و درد بعد نزدیکیم گفت احتمالا واسه همین کیس ...

ای جانم...دفترچه گوگولی واسه مامان شدنش خریده...ولی دیگه باید بذاریش کنار از ماه دیگه چون لازمش نداری و باید یه دفترچه دیگه بخری تا سوالای مربوط به نی نی گردا رو بپرسی

مشهد رفتی منم دعا کن دوستم🌸❤

مبارکت باشه عزیزم خداروشکر

ممنون عزیزم. خدا میدونه دیروز چقدر به یاد خانم های ای وی افی بودم مخصوصا شما ... انشاالله هرچه زودتر همه چشم انتظارا دامنشون سبز بشه و دلشون شاد..

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارکههههههههههههه مبارک ...

ممنونم عزیزم. انشاالله قسمت شما هم بشه.

من آز ایمنی ندادم با اینکه سقط داشتم با یه میکرو منفی. این سورپرایز انشاالله قسمتتون بشه.

شماها هم برا من دعا کنید که قلب تشکیل بشه

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام بچه ها.ممنون از دعاهای قشنگتون عزیزانم.

انشاالله که هرچی به صلاح هممونه خدا مقدر کنه برامون.

دیشب چندتا لواشک ازین شکلاتیاخوردم خداروسکر مشکل دفعم حل شد

از همه راهنماییاتونم ممنونم.

فدای همگی..💗

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
باز حالا جایی که من رفتم برعکس.. پاکت رو میدن خودت ببینی... همسرم اومد گفتم چیشد میگه نمیدونم اونا ...

اینجوری خییلییی بهتره بابا حداقل خودت با خودت حس ضف رو نداری..تنها دلیلی که خودم نرفتم جوابو بگیرم اعلام کلمه منفی بود.

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

خیییلییییییی مبااارکه عزیزم.خداروشکر

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سلام. ممنون از همه دوستان بابت تبریک های صمیمانه. من حدود یک سال این تاپیک رو دنبال میکردم و با خوشحالی شما شاد و با منفی شدن شما اشک ریختم چون همه هم درد بودیم و درک میکردم که چقدر سخته ولی بازم تحمل و صبر و ادامه دادن با سرسختی شما رو میدیدم امیدوار میشدم که همه یک روز مامان میشیم.. اطلاعاتی که عزیزان مخصوصا آنای عزیز و لاله جان دلسوزانه دراختیارمون قرار میدن واقعا به دردم خورد چون بعد از راهنمایی شماها و با خواسته خودم دکتر برام اووابوست ورویال ژلی نوشت که اماده بشم برای میکرو که شکرخدا سورپرایز شدم و به میکرو نرسید..

خدارو شکر میکنم که دوستانی چون شما پیدا کردم که از خواهرام نزدیک ترید.

لطفا برام دعا کنید که قلب نی نی تشکیل بشه بازم تشکر

عزیزم پس به خاطر دکترته که زودتر واست نوشته چون دکترت به این آزها اعتقاد داره....

ازه خداروشكر از اين بابت شانس اوردم ب خدا

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بستگی به جنینات و نظر جنین شناس داره....

بايد از بخش جنين شناسي بپرسم؟

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

يه سوال

من دوبار اي وي اف كردم و دوبارشم جنين بلاست انتقال دادم

حالا به دكتر گفتم دوبار بلاست انتقال دادم

گفت اين دفعه بلاست نكنيم ،زماني كه بلاست نكنيم جنين خيلي ريزه و بدن دفاع نميكنه در مقابلش نسبت به زماني كخ جنين بلاسته

حالا نظر شما چيه بلاست كنم يا نه؟

عزیزم کم یا زیاد باشه معمولا انتقال نمیدن.... اما برا شما خوبه..... بین ۸ الی ۱۲ خوبه....

ممنونم انا جان خدا خیرتون بده

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘