2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047604 بازدید | 684617 پست
میشه با همینا جواب بده و نیاز به کمکی نباشه؟  اخه میترسم کم بیاد پولم خیلی ممنونم  قابل ...

اره امیدوارم 

اگر amh رو میدونستم بهتر میتونستم نظر بدم

چون میگی با محرک ها قبلا خوب جواب گرفتی احتمالا مشکل ذخیره نداری و همینا برات کافی باشن.

اما نگران نشو مثلا اگر بهت منوپیور بده آزادش ۲۸ تومانِ

البته آمپول آزاد شدن تخمک رو که حتما برات مینویسه اون هم ۶۰ تومان فکر کنم...

بیمارستان دولتی میری؟میدونی که قانون ۸۵درصد تخفیف دولتی شامل حالت میشه؟!

بچه که نداری؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
عزیزم چرا استراحت مطلقی؟ من هفته هشتم.البته سونو کمتر نشون داد. شیاف و آمپولم داری؟

خب به دلیل لک ...

واینکه این سه ماه رو میخام احتیاط کنم 

امپول دو تا دارم ویه شیاف هم اضاف شد 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی  مامانا ..درد خفیف ونبض پریود وکمی لک قهوه ای طبیعیه ؟ هفته 8-9هستم  اس ...

نبض پریود چیه؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
نه ندادم. چجوری عکس بی بی بذارم؟

مبارکه عزیزم....

گوارای وجودت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
طبیعی هنوز این ماه میخواستم میکرو کنم

چرا نشه عزیز دلم؟

خدا بخواد اصلا نشد نداریم......

این معجزه شیرین گوارای وجودت مامان نازنین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون خیلی دوست دارم عکس پسر گلت ببینم .  لاله جون کجاست ؟ زایمان نکرد ؟

عزیزم من به عکس دستای فرشته های زندگیم قناعت مردم.....

عزیزم هنوز خبر نداده از زایمانش.....

1 بار پانكچر شدم كه ٩ تا تخمك داشتم اما ٥ تا جنين شد هر بار هم برام يكى رو انتقال مى دن و الان دفعه ...

به سلامتي عزيزم خيلي جالبه يكي يكي ميزارن

ايشالا اين سري ديگه مامان شدي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
بچه ها آمپول پرولوتون خارجی گیر میاد ؟

فکر کنم گیر نمیاد یا به سختی گیر میاد.....

عزییزم  انشالله این سری مثبت مثبت  مامان دوقلوهامیشی 😍😍😍😍😍😍😍😍

ايشالا😍😍👏🏽👏🏽 ايشالا باهم ديگه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
@adamakk     @آزی25776 ‍  بچه ها شماها خوبین؟ من از صبح خیلی درد دارم. مثل دردای ...

ایشالله مامان شدی عزیزم.....

این مدلی فکر کن چرا به بدترین چیز فکر میکنی؟

بچه ها من الان ٣ تا فريز ديگه دارم تو ابن سينا

ميتونم بگم دوتاشو ميخوام انتقال بدم يه دونشو باز نگه دارم؟

سلام بچه ها منم دیروز پانکچر شدم خداروشکر با وجود هایپر ۳۰ تا تتمک داشتم تا فردا برم بینم چندتا جنین ...

خدایا شکرتتتتتتتت.....

ایشالله جنینهای عالیم خواهی داشت......

خیلی رژیمتو رعایت کن......

گوشت و مرغ و ماهی.....

آب زیاد.....

سفیده تخم مرغ آب پز تا میتونی بخور.....

سلام خانمای گل خسته نباشین بچه هامن 5همین ماه آمپول میکرورلین1/2زدممعمولاچقدرطول میکشه پری بشم آخرهف ...

بستگی به بدنت داره.....

من سه دوره پشت هم ویزان داشتم دقیقا یه هفته بعد قطعش پریود شدم.....

اما بعضیا ممکنه دیرتر یا حتی زودترم پریود بشن.....

به رفلکس بدنت بستگی داره.....