2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
آخی عزیزم انشالله که ایندفعه همونجا جیییغ بنفش میکشی از خوشی😍😍😍 انگار خودمون نمیتونیم تشخیص بدیم ...

😑😑همووووون

ايشالا عزيزممممم😍🤩💃🏼💃🏼

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام دوستان لطفا هرکی اطلاعاتی داره کمک کنه . من از صبح که اومدم چیزی رو از رو زمین بردارم کمرم بدجو ...

بهتره نکنی چون جذب پوست میشه و مسکن ضرر داره برای جنین.

استراحت کن ریلکس که بشی خودش ول میکنه

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول انا جان  برای امدن پریود خودتون رو دستکاری نکنید بزارید خودش بیاد چون روی بافت رحم تاث ...

نه عزیزم من معجزه خدا شامل حالم شده و بتام مثبت شد امروز شکرخدا

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

مبارک باشه عزیزم

خدا رو شکر🌸🌹🌷🌼🌻

بله معمولا هست چند تا امپول گونال داشتی چه واحدی؟

سه تا امپول ۴۵۰ واحدی

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

چرا ذخیره تخمک ندادی؟ نسبت به اون دارو میدن کجا میری؟ انشالله که همین سری میگیره و مامان شدنت رو ...

نمیدونم والا چرا دکتر ننوشت برام  

مشهد نیره خادم 

ان شاءالله باهم 🌸🌸

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

واي ماهرخ من دست و پاهام ميلرزيد رنگ صورتم پريده بود يخ كرده بودم وقتي يارو گفت منفيه ياد حرف تو اف ...

عزییزم 

انشالله این سری مثبت مثبت 

مامان دوقلوهامیشی 😍😍😍😍😍😍😍😍

خداجونم شکرت       
مورفو همسرم یک بود گفتن بجز ضعیف بودن اسپرم مشکلی ندارید. سه تا برام انتقال دادن. والا اینقدر دارو ب ...

باریکلا به مامان مثبت 

کی ازمایش تونِ؟

سلام به همگی  مامانا ..درد خفیف ونبض پریود وکمی لک قهوه ای طبیعیه ؟ هفته 8-9هستم  اس ...

عزیزم چرا استراحت مطلقی؟ من هفته هشتم.البته سونو کمتر نشون داد.

شیاف و آمپولم داری؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سه تا امپول ۴۵۰ واحدی

چون بار اولِ تو سونو معلوم میشه باز گونال میخوای یا کمکی بهت مثلا منوپیور میده 

امپول های بعدی گرون نیست قولشون رو خریدی😂

امیدوارم که همه چی براتون عااااالی پیش بره

مشهد پیش امام رضا میری ما رو هم دعا کن🌹

چون بار اولِ تو سونو معلوم میشه باز گونال میخوای یا کمکی بهت مثلا منوپیور میده   امپول ها ...

میشه با همینا جواب بده و نیاز به کمکی نباشه؟ 

اخه میترسم کم بیاد پولم

خیلی ممنونم  قابل باشم حتما دعا گو هستم ، البته من مشهد نیستم برا دکتر میرم 

من همچنان از هر کدوم روزی ۲ تا دارم

منم داشتم.....

دو تا آمپول و دو تا شیاف.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com