2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047677 بازدید | 684621 پست
خوشحال باش رويا جون لك لانه گزينيه😍🙏🏼 باورت مى شه من از خدامه يه بار هم شده تو روزاى انتقالم قبل ...

هانا جون چندبار ميكرو كردي

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم. ...

اين پست رو بخون...
نگاه همه به پرده سینما بود.
(جشنواره فیلم های 10دقیقه ای ...)
اکران فیلم شروع شد.
شروع فیلم: تصویر سقف یک اتاق بود...
دو دقیقه از فیلم گذشت
چهار دقیقه ديگر هم گذشت            
هشت دقیقه ی اول فیلم تنها تصویر سقف اتاق بود!
صدای همه درآمد.
اغلب حاضران سالن سینما را ترک کردند.
ناگهان دوربین حرکت کرد و آمد پایین
و به یک كودك معلول قطع نخاع خوابیده روی تخت رسید..
جمله زیرنویس فیلم: این تنها 8 دقیقه از زندگی این انسان بود و شما طاقتش را نداشتید.
پس قدر زندگیتان را بدانید!

هیچی رو از خدا به زوووووررررر نخواه دختر خوب.

مبارک همه ی باردارها باشه انشالله ۱۲ تا بچه سالم به دنیا بیارن.

شرایط من و تو و بقیه منتظرها هم اینه

تو این راه باید خیلی قوی باشی و امیدوار 

چون اگر به پُر بودن لیوان زندگیت نگاه نکنی ۱۲ تا بچه هم بده باز کمبود یه چیز دیگه رو احساس میکنی

میده... به خدا میده باید صبر کنی و اطلاعاتت رو هم به روز کنی، ببینی مشکل کجاست ،چیکار کنی حلش کنی ،چه کارهایی رو هنوز امتحان نکردی  و ... نمیگم اندازه دکترها باید بدونی ولی کم اطلاع هم نباش سعی کن خدا تلاش و اشتیاقت رو ببینه بهت خوبش رو میده انشالله😊

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
ببین یه دوستی دارم که هی منتظر پ ر ی و د بود نمیشد که نمیشد کلی دم نوش و ... خورد اما نشد به پیشنها ...

من چهارشنبه سنو شدم عزیز بهشون هم گفتم عقب انداختم گفت میشی چندروز دیگه ...رفته بودم برا میکرو سنو بشم ۹۰۰ کیلومتر دورتراز شهرم. ..با اینحال حتی شک نداشتم که میشم داروهای میکرو هم گرفتم برای ماه بعد استفاده کنم...

خودم تو حکمت خدا موندم همه چی دست خودشه....

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
برمـموهامو رنگش عوض کنم😂😂😁😂😂 من دفعه بهد از روز ششم تست میزنم اه اه استرس روز آزمایش خییلیی زی ...

واي ماهرخ من دست و پاهام ميلرزيد رنگ صورتم پريده بود يخ كرده بودم

وقتي يارو گفت منفيه ياد حرف تو افتادم ميخواستم بزنم تو دهنش بگم لازم نكرده تو بهم اعلام كني

فقط سريع جوابو گرفتمو پشتمو كردم بهش همينجوري كه تند تند ميرفتم بيرون اشكامم ميريخت، مامانمم پشت سرم ميومد

واي چه روزاي بدي بود

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
داروت شبیه منه. Amhچقدر بوده؟ بار اولِ ؟ من دارم وارد ۳۵ میشم و همسر مشکلی نداره لوله هام هیدروس ...

Amh چی هست🙈 اگه زخیره تخمدان هست که من ندادم 

منم ۳۱ سالمه بار اولمه  قبلا که داروی تحریک تخمک خوردم خوب جواب داده حالا ان شاءالله این بارم خدا بخواد و جواب بده  

ان شاءالله دوتامون همین دوره مامان میشیم 🌼🌼

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

مباركه عزيزم

ممنون دوست جان انشالله... از طرف شما هم اخبار خوب بشنویم و جشن بگیریم😊 این سری گونال بهم داده روز ...

عه بجز این امپولا داروی دیگه ای هم هست😔 

برا من امپولا شد یک وسیصد 😩

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

خیلی محبت دارین بخدا.الهی خدا هیچ زنی رو با درد انتظار  امتحان نکنه .والا دیگه اینقدر رفتم و او ...

ثمین جان قشنگ یه کارت پرسنلی بگیر برای خودت 

دوست جان... شما حق آب و گل داری 😉

(شوخی میکنم روحیه ت عوض بشه ناراحت نشی)

انشالله این سری فقط برای بستری زایمان بری بیمارستان عزیزم😍

واي ماهرخ من دست و پاهام ميلرزيد رنگ صورتم پريده بود يخ كرده بودم وقتي يارو گفت منفيه ياد حرف تو اف ...

آخی عزیزم انشالله که ایندفعه همونجا جیییغ بنفش میکشی از خوشی😍😍😍

انگار خودمون نمیتونیم تشخیص بدیم مثبته یا منفیه ..متنفرم از اعلام کردنشون😡

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
عه بجز این امپولا داروی دیگه ای هم هست😔  برا من امپولا شد یک وسیصد 😩

بله معمولا هست

چند تا امپول گونال داشتی چه واحدی؟

Amh چی هست🙈 اگه زخیره تخمدان هست که من ندادم  منم ۳۱ سالمه بار اولمه  قبلا که داروی تحری ...

چرا ذخیره تخمک ندادی؟

نسبت به اون دارو میدن

کجا میری؟

انشالله که همین سری میگیره و مامان شدنت رو جشن میگیریم😍

من چهارشنبه سنو شدم عزیز بهشون هم گفتم عقب انداختم گفت میشی چندروز دیگه ...رفته بودم برا میکرو سنو ب ...

به قول انا جان 

برای امدن پریود خودتون رو دستکاری نکنید

بزارید خودش بیاد چون روی بافت رحم تاثیر میزاره 

روی تخمک ها و کل سیستم بدن ...

عجله نکن 

الان چند روزه عقب انداختی

قبلش چه داروهایی مصرف میکردی؟

متوجه نشدم که تو چه مرحله ایی هستی؟

قراره تازه وارد سیکل میکرو بشی یا منتظری پریود بیاد انتقال فریز داری؟