2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست
خدا کنه.... خدا کنه.... خدا کنه هم ته دلم میگم لانه گزینینه و خوشحالم هم یه ترسی تو وجودم افتاده.&n ...

مرسى عزيزدلم🙏🏼🌸الهى كه از آخر اين هفته تا هميشه اين تاپيك پر بشه پر از خبرهاى خوب از تك تكمون💕👼🏻

خدا کنه.... خدا کنه.... خدا کنه هم ته دلم میگم لانه گزینینه و خوشحالم هم یه ترسی تو وجودم افتاده.&n ...

اين دعارو بنويس ببند به خودت من خونريزي زياد داشتم واقعا بچه از دست رفته بود اينكارو كردم به خير گذشت ايشالا كه خيره براي توهم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شمامشكلتون چيه عزيزم؟چندتا انتقال داديد؟علائمي داري؟؟؟؟؟؟؟

مورفو همسرم یک بود گفتن بجز ضعیف بودن اسپرم مشکلی ندارید. سه تا برام انتقال دادن. والا اینقدر دارو بهم دادن که دیگه همه علامتها رو دارم 😂😂😂اما کلا دو نقطه زیر شکمم هرازگاهی تیر میکشه که من مث تماشاچی های فوتبال شروع میکنم به تشویق کردن جنین هام که افرین عالیه محکم بچسبین به مامان البته نخندید توروخدا میدونم ربطی نداره اما دوست دارم به خودم امید بدم. و گاهی برای به چند لحظه ای به درد شبیه دل درد پری میاد و سریع میره. 

نمیدونم چرا راحت نمینویسن ساراجون فک کنم بعد از 2.3 بار سقط یا منفی بنویسن من میگم چکاریه از اول ک ...

سلام 

من پیش دکتر ادینه رفتم گف باید میکرو کنید خودش برام ازهای ایمنی وانعقادی وزنتیک نوشت گف باید بررسی شی

خیلی دکتر خوبی هس وتوکلینیک امید میکرو انجام میده ولی من بخاطر هزینه رفتم دولتی

به اوناییکه توان مالیش دارن پیشنهاد میدم!

مورفو همسرم یک بود گفتن بجز ضعیف بودن اسپرم مشکلی ندارید. سه تا برام انتقال دادن. والا اینقدر دارو ب ...

نه گلم اصلا نمیخندیم بهت😊 منم اینکارو میکنم

وقتی دردم زیاد میشه بهش میگم هر کاری دلت میخواد با من بکن ولی خودت سالم بمون😁

مورفو همسرم یک بود گفتن بجز ضعیف بودن اسپرم مشکلی ندارید. سه تا برام انتقال دادن. والا اینقدر دارو ب ...

واسه من تمرکز درد بیشتر سمت راست رحممه. روز انتقال تو اتاق عمل هم وقتی دکتر داشت جنین ها رو میذاشت سمت راستم دردی مثل پریود داشتم.

رویا جون من وقتی میرم دستشویی دستمال رو محمکم میکشم به خودم تا یه لک کوچیک ببینم دلم خوش بشه😂😂 حالا تو ناراحتی که لک دیدی؟برو دختر خداروشکر حتما مامانی به امید خدا مواظب خودت و نی نی ها باش

انشاالله ك بحق اين روزاي عزيز جنينات چسبيدن بهت فدات شم توكل بخدا

رویا جون من وقتی میرم دستشویی دستمال رو محمکم میکشم به خودم تا یه لک کوچیک ببینم دلم خوش بشه😂😂 حال ...

😅😅😅 آره حق با تویه

از روز اول انتقال هی به خودم غر میزنم نه دردی نه لکی ... بیچاره واسه چی اینقدر سر خوشی😂😂😂

لکه بینی خوشحالم کرد . فقط از دردی که صبح کشیدم خیلی ترسیدم. یاد اون روز سقط افتادم. مثل همون روز درد داشتم. 

منم دوروزه یبوست پیدا کردم امروز یکم پیاده روی کردم ببینم افاقه میکنه یا نه

وای منم دو‌ روزه شروع شده. امروز دیگه کولاک کرده بود. از طرفی درد پریودی از طرفی فشار روده ها... خودمو خفه کردم بس که انجیر و آب گرم خوردم. ولی فایده نداشت. نیم ساعت قبل نهار روغن زیتون خوردم اثر کرد😊

مامانم میگه روغن کاری لازم داشتی😂😂😂

دیدم دارم اذیت میشم دیگه نشاسته رو گذاشتم کنار. فقط شیر سویا میخورم

رویا جون من وقتی میرم دستشویی دستمال رو محمکم میکشم به خودم تا یه لک کوچیک ببینم دلم خوش بشه😂😂 حال ...

متم لک نداشتم مثبت شد عزیزم..حتما نباید لک داشته باشی..توکلت بکن به خدا

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...