2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047584 بازدید | 684615 پست
دوست عزیز برات آرزوی موفقیت می کنم انشاالله ایندفعه دیگه جواب می گیری و با خبر مامان شدنت خوشحالمون ...

ممنون دوست جان

انشالله... از طرف شما هم اخبار خوب بشنویم و جشن بگیریم😊

این سری گونال بهم داده روزی ۳۰۰ واحد 

دیروز اولین بارم بود میزدم

صبح حالم بد بود پف کرده بودم و حالت تهوع هم داشتم

تا ۸روز همین دارو ثابتِ و تا الان فقط آمپولها شده ۲.۵😏

تازه داروهای دیگه هنوز نیومدن خدا رحم کنه

پولم داره ته میکشه😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

سلاااام بچه ها من امروز انتقال دادم.

3تا از فریز دراورده بودن یکیش خوب نبود.اون دوتا هم

8b و 8c بود.نمیدونم دیگه چجوری بودن.ولی من 2تا لیوان اب بیشتر نخوردم انقدر درد داشتم که جیغ کشیدم.دکتر گفت باید اب زیاد میخوردی..

بچه ها امپول hcg که بهم داده یادم رفته بود بذارم یخچال تا حالا.

هوا خنکه ولی عصری بخاری روشن بود تو خونه.نگرانم نکنه خراب شده باشن

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلاااام بچه ها من امروز انتقال دادم. 3تا از فریز دراورده بودن یکیش خوب نبود.اون دوتا هم 8b و 8c بو ...

مبارک باشه عزیزم ان شالله نی نی هات بچسبن دل مامانی شون فک کنم 8bیعی هشت سلولی گرید bوcهم همینطور البته حدس میزنم راجع به امپولم فک نکنم خراب بشه ولی برا احتیاط ببر داروخانه از دکترش بپرس موفق باشی

روز سوم پری هستم از دیروز دارم روزی ۲۲۵ واحد گونال تزریق میکنم و اسپرین هم از روز۲۱ سیکل قبل دارم . ...

داروت شبیه منه.

Amhچقدر بوده؟

بار اولِ ؟

من دارم وارد ۳۵ میشم و همسر مشکلی نداره

لوله هام هیدروسالپنکس شدن و تخمک ها هم حسابی کم شدن

مشکل تخمک برای من الان اولویتِ

بار دوم دارم وارد سیکل میشم

سری قبل سینال اف و منوپیور داشتم که یه تخمک خوب داشتم قبل عمل ازاد شده بود و یه تخمک سایز ۱۵ رو برای خالی نبودن عریضه گرفتن که خیلی واضح بود جنین نمیشه و نشد...

با انتقال نرسیدم

اینسری خدا باید یه نگاه عمییییق بهم بندازه و انشالله مامانم کنه

وگرنه دیگه پول ندارم ، اونوقت خودش میدونه و من😉

انشالله همین دوره مامان بشیم دوستم😍

عزیز ضخامت بین ۸ تا ۱۲ خوبه ولی کسانی هم با ۷ انتقال دادن و نتیجه گرفتن. 

ممنونم گلم امروز رفتم سونو ضخامت۱۱ بود میترسم تا پنج شنبه بالا بره انتقال ندن

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
من امروز 4روزه انتقال دادم فدات

اخ جون این ماه کلی مامان داریم انشالله😍😍😍😍😍😍

من تو شوکم . ایا میشه مثبت باشه؟

ببین یه دوستی دارم که هی منتظر پ ر ی و د بود نمیشد که نمیشد کلی دم نوش و ... خورد اما نشد

به پیشنهاد یکی از دوستاش رفت بیمارستان صارم سونو هم شد اما گفتن چیزی دیده نمیشه.

چند روز بعدش رفت دوباره پیش دکتر خودش که آمپول فشار بهش بده دکترش گفت دوباره سونو شو بعد...ساک بارداری رو دیدن... الان دخترش ۳ساله ست

نمیدونی حکمت خدا چیه

سونو هم بشو شاید انشالله مامانی خبر نداری.

برمـموهامو رنگش عوض کنم😂😂😁😂😂 من دفعه بهد از روز ششم تست میزنم اه اه استرس روز آزمایش خییلیی زی ...

نه عزیزم شیطون من موهاش بنفشه😁

ببین تو هم الان میگی به حرف شیطون گوش کنم😈

من قرصمو ۴ روز دیگه شروع میکنم بخورم امروز روز اول پریودمه گفته از ۵ قاعدگی ال دی بخورم  همون ...

پس تقريبا انتقالامون باهمه

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم