2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
خانوما مهمه ك امپول انوكساپارين و قرص استراديولو سر يساعت مشخص استفاده كنيم؟؟؟؟؟

عزيزم خيلي مهم نيست ولي خوب تنظيم كني سر يك ساعت معيني بهتره ولي حالا اگر يه موقعي هم اينور اونور شد اشكالي نداره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هم قرص ال دی هم اچ دی ک داشتم ۲۱ دونه بود و یرنگ..

فک کنم اون سفید رنگا برای کسایین که نمیخوان باردار شن اون سفیدارو میخورن که بعدش دوباره زردارو شروع کنن 

خداجونم شکرت       
الهي كه تا اخرش همينجوري خوب پيش بره توام ال دي ميخوري؟ پس سونوي حين مصرف قرص ال دي نداشتي!! كي تم ...

من قرصمو ۴ روز دیگه شروع میکنم بخورم امروز روز اول پریودمه گفته از ۵ قاعدگی ال دی بخورم 

همون روزی که رفتم مطب سونو شدم گف کیست نداری ولی در حین ال دی خوردن سونو ندارم فقط گفت روز دوم پریود بعدی بیا سونو 

خداجونم شکرت       
😅😅😅 آره حق با تویه از روز اول انتقال هی به خودم غر میزنم نه دردی نه لکی ... بیچاره واسه چی اینقد ...

عزيزم فكر نكن در ضمن بخواد خداي نكرده زبونم لال سقط بشه الان نميشه كه مگه چند روزه گذشته اينقدر استرس نداشته باش من سر بارداريام نه لك لانه گزيني داشتم نه چيزي اينقدرم درد پريود داشتم كه هرلحظه خودمو چك ميكردم ميگفتم الان همه جام كثيف ميشه ولي اينجور نبود بعد كه چندروز ميگذشت با ترس بي بي چك ميذاشتم ميديدم مثبته هركسي بدنش فرق داره علامتارو باهم مقايسه نكنيم فقط دعا بخون مخصوصا ايت الكرسي من هميشه به نيت فاطمه زهرا ٥ تا نيت ميكنم ميخونم توهم همينكارو بكن دلم روشنه كه حتما بارداري فقط تو دعاهات منم ياد كن همين 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

سلام به دوستان عزیز.

به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی تمام منتظران بشه این لحظات . 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

سلام اناجون ،دوستان عزیز ، روز دوازدهم پری سونو کردم ضخامت رحمم سه خطی ۱۱‌بود ، گفت ۴ روز دیگه استرادیول بخور پنج شنبه بیا انتقال ان شاالله ، من یجایی خوندم بودم ضخامت رحم زیاد باشه انتقال نمیدن ، درسته ؟ تو مرکز انقد خسته میشم یادم میره سوالهامو بپرسم 😥

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

ای جانممممم عزیزمممممممم خدایا شکرتتتتتتتتتتتت ،چقد دلم شاد شد😂😍😍😍 الهی که به زودی نی نی گلتو بغل بگیری ،واسه ما هم خیلی دعا کن عزیزم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘
سلام به دوستان عزیز. به لطف خدا معجزه اش شامل من بنده حقیر شد و تیتر بتام هم مثبت شد. انشاالله روزی ...

مبارک عزیزم خوش اومدی به جمع مادرا انشالله اینجا همه مادر شن

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

مباركه عزيزم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزيزم فكر نكن در ضمن بخواد خداي نكرده زبونم لال سقط بشه الان نميشه كه مگه چند روزه گذشته اينقدر استر ...

ممنون از راهنماییت عزیزم....⁦❤️⁩🌹🌹🌹🌹🌹

حتما کارایی که گفتی رو انجام میدم...🙏

اگه لایق باشم همیشه اول واسه بچه های تاپیک دعا میکنم بعد خودم.