2777
2789
عنوان

بدهکاری مادر

73 بازدید | 11 پست

اگه مادرتون بهتون بدهکار باشه وهی بگه کارتمو بردار برو مبلغ بزن به کارتت چیکار میکنین؟

من شاغلم. خجالت میکشم خودم برم کارتش بردارم خودش نمیاره بده به من. تازه ازاوناست که سر اینچیزا ابرو شرافت برام نزاره که مثلا بهش بگم بهم بدهکاری پول بده و ...

بهم میگه برو کارتمو بردار پول بزن به کارتت ولی منم روم نمیشه مگم پول داری ؟ میخوای نگه دارو ...

خیلی رفتاراش بده.نمیدونم چیکار کنم

یه ایت الکرسی یا صلوات هرچی تونستی برام بخون. انشالله حاجت رواشم. دعا کن برام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا 

خب راحت برو انتقال بده 

اتفاقا دیشب مادرم پنج تومن باید میداد به خواهرم 

کارت داد گفت انتقال بده 

مادر ما هم یک شپش رو می‌کنه شتر متاسفانه 

همین پول رو‌ هم بعد دوسال پس داد 

من متوجه نشدمایشون به شما بدهکارن، بعد میگن پولی رو که باید پس بدم برو کارتم رو بردار و بزن به کارت ...

اره. اخه من روم نمیشه برم سر کیفش کارتشو بردارم. تازه اینکارم کنم میره همه جا ابرومو میبره که این رفت سر کیفم پول برداشته و ...

وا خب راحت برو انتقال بده اتفاقا دیشب مادرم پنج تومن باید میداد به خواهرم کارت داد گفت انتقال بده ما ...

تازه هرماه حقوق میگیرم یه چیزی همینجوری بهش میدم. 

اره. اخه من روم نمیشه برم سر کیفش کارتشو بردارم. تازه اینکارم کنم میره همه جا ابرومو میبره که این رف ...

خب خودشون دارن میگن برو بردار

من متوجه نمیشم رو نشدنش چیه!

ایشون به این طریق میخوان قرض رو پس بدن،شما روتون نمیشه پس بگیرین،ناراحت هم هستین بابت قرض پرداخت نشده!

واقعا درک نمی‌کنم کل قضیه به این سادگی باشه.

الان این پولمو چجوری پس بگیرم؟

اگر میتونی به مامانت همینجوری بگو گرونی شده پول کم آوردم . می خوام فلان چیز رو بخرم پول ندارم

ببین به روی خودش میاره یا نه

اگر نیاورد ازش قرض بخواه

تازه هرماه حقوق میگیرم یه چیزی همینجوری بهش میدم.

دستت درد نکنه که هوای مادرت داری 

انشالله خدا برات جبران می‌کنه 

مادر من حقوق بالایی هم میاد به حسابش 

واحد هم داره میده اجاره و پولش برا خودش 

اما خدا نکنه از دختری پولی قرض کنه 

زورش میاد پس بده