2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047685 بازدید | 684621 پست
دوستانی که لکه بینی داشتن و آمپول و شیافشون رو زیاد کردن ، میشه بیاین بگین کی کم یا حذف کردین؟ بقیه ...

مرجان جون شما گفتم شاید بدونی.. بعد مثبت شدن شیاف دیکلوفناک نباید استفاده کرد ؟

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام انا جون دوستان.. کمک  من که همانطور که در جریانین تازه پریروز از مایش بتام بود که مثبت ...

واقعا كه چرا جارو كشيدي حالا به دلت بدنيار فقط استراحت كن شيافتم بذار ايشالا موردي پيش نمياد اصلا هم شياف ديكلو فناك نذار

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

نذار عزيزم اصلا

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بگو الان چه وضعي هستي نگرانت شدم 

عزیزم... دلم درد میکنه زیرش... اصلا درد نمیکرد.. خوب بودما اشتباه کردم. 

اخه اينهمه زحمت داري ميكشي نبايد سهل انگاري كني مادرشوهرت نبود كه نتوني بگي مامانت بود حالا اشكال نداره الان فقط استراحت كن استرسم نداشته باش ايشالا اسپاسم باشه برطرف بشه نگران نباش فقط اينجا از خودت خبر بده 

سلام انا جون دوستان.. کمک  من که همانطور که در جریانین تازه پریروز از مایش بتام بود که مثبت ...

چون دل مامان رو نشکوندی چیزی نمیشه

بچه بخواد بگیره اون داخل طوفان وسیل و زلزله هم بیاد میمونه

رحمت خدا شامل حالت شده از این به بعد مراقب باش دیگه دختر

مبارک باشه مامان شدنت🌷

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

بچه ها جون سلام 

دوستای خوبم من امروز وارد سیکل شدم 

فعلا با دوز بالا گونال رو شروع کردم

امیدوارم خبر مامان شدنم رو به زودی بهتون بگم

لطفا برام دعا کنید

انشالله همه مامان میشیم و تایپینگ رو تغییر میدیم به دردسرهای بچه داری😂😂😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
چون دل مامان رو نشکوندی چیزی نمیشه بچه بخواد بگیره اون داخل طوفان وسیل و زلزله هم بیاد میمونه رحمت ...

ممنون عزیزم ایشالا خودتم مامان شی زود.. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه.. 
یه سوال دیگه الان من 19 انتقالمه.. شیاف دیکلوفناک بزارم برا دل دردم اشکال نداره؟ کار کردم دلم درد گر ...

این شیاف رو نمیدونم.

اما حتما استراحت کن.

کاش اونجا میرفتی داروخانه میگرفتی استفاده میکردی.

حالام اشکال نداره.

استراحت کن و دارو هاتو مثل قبل استفاده کن.

منم علائمم هی میاد و میره،

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
کمک کنین الان بعد مثبت شدن شیاف دیکلوفناک نباید استفاده کرد برا درد؟ 

دوستان میگن نه. من تا حالا استفاده نکرده ام ازش هیچ وقت.درد ها رو ترجیح میدم تحمل کنم.

حس میکنم استراحت کنی خوب خوب میشی.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار