2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047592 بازدید | 684616 پست
آنا جون قند ناشتات مى دونى چند بود وقتى قرص پردنيزولون  مصرف مى كردى؟

قند کن پایین بود زیر۸۰ بود فکر کنم ۷۶ یا این حدودا.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جون خوبی؟آنا جون من امروز فهمیدم اگه اندومتریوز روده رو درگیر کرده باشه با ام ار ای میشه تش ...

عزیزم خوب آندومتریوز منم تو هکس مشخص نبود.....

البته خوب من لوله هام اصلا درگیر نبود.....

وای چه قدر سخت شده عمل با خ ز ع ل ی.....

اما خوب من شخصا یه سال صبر کردم تا همه کارای لازم انجام بشه و بعد وارد سیکل بشم ولی خوب ارزش انتظارو داشت.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم فردا برو تکلیفت دستت میاد به هر حال دیگه با دکتر طرفی و حرفش برات حجت میشه.... نمیشه که با حر ...

چشم🍃🍀

برام دعا کن عزیزم ... زودتر ب انتقال برسم💚🤗

تو عمرم فک نمیکردم انقد برای نیومدن پری ناراحت بشم😁😆😆

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم خوب هیسترو برا بررسی رحم و لوله ها و تخمدانا و.... هست لاپرا بیشتر برا اعضای خارج رحم به در می ...

کلاا من راجب اندومتریوز چیزی نمیدونستم فقط دکتر قبل انتقال همه رو لاپراسکوپی میکنه که گفتم سالمی دیگه منم چیزی نپرسیدم راجب اندومت...

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
چشم🍃🍀 برام دعا کن عزیزم ... زودتر ب انتقال برسم💚🤗 تو عمرم فک نمیکردم انقد برای نیومدن پری نارا ...

فقط قبل هر دارو یا آمپولی حتما آز بدیا!!!!!!

[QUOTE=73495908]عزیزم خوب آندومتریوز منم تو هکس مشخص نبود..... البته خوب من لوله هام اصلا درگیر نبود..... وای چه ق 

من از ماه بعد وارد سیکل میشم برای پانکچر الان برم برام وقت میزارن با خزعلی؟یا حتما باید اول پانکچر بشم بعد بهم وقت بدن؟؟؟

خدا جونم شکرت...
[QUOTE=73495908]عزیزم خوب آندومتریوز منم تو هکس مشخص نبود..... البته خوب من لوله هام اصلا درگیر نبود ...

بستگی به شرایطت داره من اول لاپرا شدم بعد پانکچر و انتقال....

می دونم شما راس میگی. فقط فکر شروع دوباره می ترسونه منو کمی. ولی حتی اگه به اونجا هم برسه می دونم که ...

عزیزم من ۴بارای وی اف کردم غیرخونواده خودم کسی نمیدونه.البته مادرشوهرمو این سری اخرگفتم اونم به کسی نگفته.لزومی نداره دیگران بدونن.من معتقدم کسی نمیتونه گره از مشکلت باز کنه پس مشکلتو ندونه بهتره.خود ادم ریلکستره.قوی باش 

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بستگی به شرایطت داره من اول لاپرا شدم بعد پانکچر و انتقال....

این و که بهم گفتن اول باید پانکچر بشی بعد لاپرا میگم حالا که انقدر آدم تو لیست انتظارن از الان برم بگم برام ی وقت عمل بزارن چون معلوم نیست چند وقت دیگه نوبتم بشه بعد از پانکچر کمتر منتظر بمونم به نظرت بهم وقت میدن؟؟

خدا جونم شکرت...
عزیزم من ۴بارای وی اف کردم غیرخونواده خودم کسی نمیدونه.البته مادرشوهرمو این سری اخرگفتم اونم به کسی ...

آره. دوست ندارم هی سوال کنن. حتی از سر دلسوزی باشه، استرس آدم رو بیشتر می کنه. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
سلام عزیزم خوبی شناختی منو چند وقت نبودی تاپیک منم الان اومدم سر بزنم اسمتو دیدم خوشحال شدم😍   ...

سلام عزيزم ، بله كه شناختم خانمي ، عزيزم من هم دير به دير ميام البته بعضي وقتها ميام سر ميزنم ولي اصلا نميرسم كامل پستها رو بخونم ، گل پسر آنا جون به دنيا اومده بود پست گذاشتم .

دختر من هم ماشا الله بزرگ شده ٧ ماه و نيمشه . هميشه دعاگوي همه دوستان هستم و با ديدن هر شيرين كاري دخملي روزي هزاران بار خدا رو شكر ميكنم و براي همه دوستان منتظرم اين معجزه شيرين رو آرزومندم . 😍😍😍😘😘😘

این و که بهم گفتن اول باید پانکچر بشی بعد لاپرا میگم حالا که انقدر آدم تو لیست انتظارن از الان برم ب ...

عزیزم خدا حفظش کنه زیر سایه پدر مادرش بزرگ شه😍

عزیزم حسابی واسه منو دوستان دعا کن🙏 

ازطرف منم دخملیتو ببوس😘😘😘

خدایا...شکرت😍
@تورک_آنا       آنا جون زنگ زدم مطب به خانوم کیشانی گفتم قضیه رو. میگه خو الان ...

عزيزم من با اينكه پري عقب افتاد نرفتم دكتر ،پري كه شدم روز سوم رفتم كه اگه بخوان ال دي بهم بدن از همين سيكل دوم بعد از پانكچر بخورم و سيكل سوم انتقال بدم،دكتر هم پرونده ام رو كه ديد سونو نكرد گفت از امشب ال دي و اسپرين رو بخور،٢٢ هم گفت بيا مركز تا ببينمت هم همسرت رو بيار كه رضايت نامه انتقال واسه ماه بعدي رو پر كنه،گفتم ال دي رو تا كي ادامه بدم گفت ٢٢ كه اومدي بهت ميگم،احتمالا سونو دارم اون روز

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم آز بده شاید مامانی به لطف خدا....

یعنی میشه؟ شما برام دعا کن عزیز. 

امید به خدا فردا آز میدم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.