2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مطمئنی ازمایش کاريوتايپ خوب باشه جنین مشکل کروموزومی نخواهد داشت . پس پی جی دی چيو مشخص میکنه . ...

والا دکتر ژنتیک من که نظرش این بود البته من آزمایش سلفری هم دادم گفت همه چی خوبه ولی برای آمینو گفت چون کاریوتایپ دادم لازم نیست فکر میکنم تو پی جی دی یکسری مشکلات ژنتیکی رو بررسی میکنن اونم کامل نیست اصلا هر آزمایشی قبل و بعد از بارداری برای سلامت جنین انجام میدی آخر آزمایش درصد مینویسن همین سلفری رو میگن 99 درصد بعد میگن ممکن مثبت یا منفی کاذب باشه به نظر من تمام آزمایشها فقط برای دادن استرس به مادراست وگرنه وقتی صد در صد آدم رو مطمئن نمیکنن چه فایده ای داره 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
اولین بار 74.5 بعدش 352 بعدش 409 بار دوم اولین بار 21.7 بعدش 67 دیگه بتا هم خوب رشد میکرد یهو افت ک ...

الهی فدای دل مهربونت بشم عزیز دلم ایشا این سری حتما سفت بچسبه بهت.کاشکی ازمایشات رو خیلی وقت پیش انجام میدادی و زودتر مشکل زودتر مشخص میشد.منتهی خدا رو شکر که روحیه وانرژی داری وخدا پاداش صبوریتو خواهد دذد

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
مدرکسی بخور خوب 

قرصه؟؟؟تابحال نخوردم

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خوب یه ازمایش بتا بده یواشکی عزیزم

نبابا بی بی منفی بود دیگه.هاله هم نداشت حتی..

حالا میدونم همین ک پام رسید مشهد پریود میشم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزيزم منم اين دفعه خيلي تاخير داشت حدودا ده روز شد ولي بلاخره شدم نگران نباش فك كنم بعد از پانكچر د ...

من بعد پانکچر پریودام تاخیر نداشت.. الان بعد انتقال اولم اینجوری شده..

بیهوشی..... من اصلا در مورد اپیدورال تحقیق نکردم و فقط یه گزینه میخواستم اونم بیهوشی بود..... من ت ...

آخه میگن بیهوشی با ی درد وحشتناک بهوش میایم😥 ولی بیحسی کم کم درد سراغت میاد و با مسکن هم آروم میشیم!!!!...ی سوال دیگه اینکه برای زایمان باید قبلش بیمارستان رفت و پرونده تشکیل بدیم و اتاق رزرو کنیم؟ 

آخه میگن بیهوشی با ی درد وحشتناک بهوش میایم😥 ولی بیحسی کم کم درد سراغت میاد و با مسکن هم آروم میشیم ...

عزیزم نه بابا من که کلا دو سه ساعت بیشتر درد نداشتم که اونم مسکن زدن، من بعدش یه مسکنم دیگه نخوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قرصه؟؟؟تابحال نخوردم

منظورش مدروکسی پروژسترونه عزیزم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها يه سوال براي ازمايش ايمني و انعقادي چندساعت بايد ناشتا بود؟

والا ناشتایی نمیخواد بازم بپرس.....

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم...میگم حالا نی نی ها فریزن برم بگم pgd کنن برام تا تعیین جنسیتم انجام بشه...همسرم و خانواده اش عاشق پسرن همه اش میگه حالا که این همه هزینه کردیم حداقل پسر بگیریم...نمیدونم واقعا...خودم میترسم که شانسم کم بشه و برای جنین بد باشه...از یه طرفم همسرم خیلی گیر داده به این موضوع...کسی چیزی میدونه؟ اطرافتون بودن کسایی کهداین کارو کنن..بعد الان که جنین فریزه ابن سینا انجام میده؟

من این بار اگر به امید خدا بگیره اولین و اخرین باری هست که باردار میشم...پس جنسیتش برای همسرم واقعا مهمه...اگر تجربه دارین یا تحقیق کردین به منم بگین

آخه میگن بیهوشی با ی درد وحشتناک بهوش میایم😥 ولی بیحسی کم کم درد سراغت میاد و با مسکن هم آروم میشیم ...

زودتر نمیخواد بری.....

همون روز اول وقت میری پذیرش میشی فقط نامه دکتر یادت نره....

دکتر خودش هماهنگ میکنه البته براساس روز تعیین شده ولی اگه مورد اورژانسی پیش بیاد خوب بستگی داره چه اتاقی برات بیفته اما اگه روز تعیین شده باشه معمولا برنامت مشخص تره.....

به من گفت برا نیکان باید زودتر تصمیمت قطعی بشه ولی آبان هماهنگیش دست خودمه....

یه همچین چیزی گفت....

بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم...میگم حالا نی نی ها فریزن برم بگم pgd کنن برام تا تعیین جنسیتم انجام ب ...

سلام

عزیزم میکرو کردید یا ای وی اف؟

تعیین جنسیت فقط با ای وی اف میشه انجام داد.کلا پروسه ش فرق میکنه..فکر کنم قبل از فریز pgd میکنند.بازم دقیق نمیدونم.زنگ بزن ابن سینا بپرس از قسمت ژنتیکش.اونجا بهت میگن

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚