2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام به همه ی دوستان منتظر، مامان و در حال اقدام امیدوارم حالتون خوب باشه دلم براتون تنگ شده بو ...

عزیزم همه به یادت بودن....

ایشالله این چند هفته هم به خیر میگذره و به سلامتی گل پسرتو بغل میکنی....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آنا جون من قبلا پست گذاشته بودم که دیواره رحمم نازک بود به استروژن جواب نمیداد. یه دوره فولیستیم (یه ...

عزیز دلم به خدا منم هیچ حسی نداشتم.....

توروخدا خودتونو با علایم عذاب ندین.....

ایشالله مامانی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من یه سوال بپرسم کسی منو دعوا نکنه😅 من شام فقط نون پنیر گردو میلم میکشه.... البته پنیر زیاد ...

خوب تنوع غذایی بهتره....

خواهرم جلوی زنداداشم ازم پرسید چندتا جنین داشتی گیر داد ول کنم نبود،منم گفتم 12تا،الان حس بدی دارم دوس نداشتم دیگران بدونن،متأسفانه دروغم بلد نیستم بگم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
دخمل ها یه سوال به نظرتون واقعا بین شیاف و امپول پروژسترون خیلی تفاوت هست؟من چنتا مقاله و پایان نام ...

نه تفاوت چندانی وجود نداره....

انشالله که این روزا هم زود میگذرن ولی خدایی موقع زایمان ما منتظرا رو فراموش نکنیا .والا دیر رسیدم نت ...

ثمین جون سفارش لازم نبود دلم پیش تکتکتون بود تورو که دیگه مخصوص دعات کردم....

ثمین جون سفارش لازم نبود دلم پیش تکتکتون بود تورو که دیگه مخصوص دعات کردم....

ممنونم آنای نازنینم.میدونم شما خودت خانومتر از این حرفایی که بخوام سفارش کنم محض شوخی بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
آناجون گل پسرت چند کیلو بود موقع به دنیا اومدن؟ی فضولی هم دوست دارم بکنم اگر صلاح نمیدونی جواب نده ا ...

عزیزم اسمشو که اختیار داری خاله جونش.....

ائلشن خان دست بوسته......

وزنشم ۳۴۰۰ شد...

اناجون به نظرشما من از كجا ميتونم پيدا كنم علت ضعيف بودن تخمك چي ميتونه باشه

عزیزم با اطلاعات من که نمیشه گفت....

باید دکترت بررسی کنه....

خوب از بحث خونرسانی و تغذیه و.... میتونه باشه....

سلام من هفته ده بارداریم امشب لوبیا چشم بلبلی خوردم تقریبا زیاد الان دیدم توی نت نوشته باعث سقط جنین ...

نه بابا این چه حرفیه؟

من تو بارداریم بارها قورمه سبزی با لوبیا چشم بلبلی خوردم.....

به خدا من بعضا هنگ میکنم بعضی حرقهارو میشنوم.....

خواهرم جلوی زنداداشم ازم پرسید چندتا جنین داشتی گیر داد ول کنم نبود،منم گفتم 12تا،الان حس بدی دارم د ...

عیبی نداره دیگه گذشته....