2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
اره عزیزم ولی قیمتش نسبت ب گیل واریاوقائم ک اونام خصوصین یکم پایینتره

ممنونم خواهری.والا دکتر من چون دخترداییه همسرمه خیلی هوامو داره و بیشتر هوای جیب پسرعمشو خخخخ.من قراره بیمارستان الزهرا هیسترو بشم نپرسیدم هزینشو برام شده سوال.همشم به همسرم میگم یعنی بزنگم بپرسم ایشونم دعوام میکنه میگه حالا بگن 10میلیون مگه فرقی میکنه با 1میلیون بهرحال باید انجام بدیم همین  و همین

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
امپول استروژن یاپروژسترون عزیزم؟پروژسترون من میزدم دردی نداشت ولی گلوله میشدبعدش ولی انوکساپارین میز ...

هم پروژسترون میزنم هم استروژن. پروژسترون یکم درد داره. به خدا دردش مهم نیست. فقط فشار روحی باعث شده تحملم کم بشه. ممنون از توصیه هات. آمپولا رو همسرم میزنه. انصافا کارش خوبه دیگه حرفه ای شده. ایشالله شما هم موفق باشی! 💖

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها من هایپر شدم متاسفانه و انتقالم افتاد دوماه دیگه ولی فولیکول زیاد دارم منتها باید ببینن ...

عزیزم فقط رفتی بگو دقیقا چه ساعتی زدی.....

نگران نکن خودتو.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دخمل ها یه سوال به نظرتون واقعا بین شیاف و امپول پروژسترون خیلی تفاوت هست؟من چنتا مقاله و پایان نام ...

فکر می کنم بسته به میزان جذبش داره. شاید مثلا بدن یکی آمپول رو بهتر جذب کنه یکی دیگه شیاف. بعضی دکترا چند تا روش رو با هم امتحان می کنن. یا یه روش رو امتحان می کنن اگه جذبش کم بود یه روش دیگه توصیه میکنن. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
اناجون هر سه بار كيفيت تخمكا در يه سطح بود؟ يا بهتر و بدتر ميشد؟ ميدوني ميخوام بدونم كيفيت تخمك تغيي ...

عزیزم بار سوم کیفیت تخمکام عالی بودن.....

چون من آندومتریوزمم درمان شده بود.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستی بچه ها تيکر بارداری ام یه تغییر کوچیک کرده .از مدتها قبل فقط رژیم گرمی داشتم احتمال زیاد می دا ...

عزیزم رژیم غذایی برا بارداری طبیعی معنی داره.....

باز اگه رژیم غذایی همسرت بود یه چیزی.....

رژیم خودت اصلا برا لقاح مصنوعی معنی نداره.....

راستی بچه ها تيکر بارداری ام یه تغییر کوچیک کرده .از مدتها قبل فقط رژیم گرمی داشتم احتمال زیاد می دا ...

خدا فرشته و پرنسس نازنینتو حفظ کنه.....

عزیزم من یادم رفته چه آمپولی دکتر داده بود بهت برای تحریک تخمک‌گذاری یعنی ممکنه منم در حد ۶-۷ تا تخ ...

عزیزم هر بار داروهام فرق داشتن اما بار آخر روزی ۴ تا مریونال و ۲ تا فوستیمون بود که سونوی بعدی شد پنج تا مریونال و دو تا فوستیمون.....

بچه‌ها شوهرم دو ماهه حدودا هرشب کمپرس یخ میذاره.حالا چند روز پیش رفته بودیم آب گرم با خانواده،(بخاطر ...

عزیزم فکرای منفی نکن.....

به هر حال تاثیر دو سه ماه بیشتر از دو سه ساعته.....

بچه ها دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم. ...

عزیزم میفهمت.....

تازه فکر کن طرف بی ظرفیت باشه و هی بیاد بگه من با اولین اقدام باردار شدم اونم نه یه بار نه دو بار نه سه بار......

سخت نگیر خداتو شکر کن ایشالله به زودی تو هم خبر خوشگله رو میدی و تو شادیت سهیمشون میکنی.....

سلام ب دوستان گلم و آنای عزیز...آنا جون شما برای زایمان بیحسی اپیدورال شدید یا بیهوشی عمومی؟ و ب نظر ...

بیهوشی.....

من اصلا در مورد اپیدورال تحقیق نکردم و فقط یه گزینه میخواستم اونم بیهوشی بود.....

من تحمل استرس مسترس نداشتم همون بیهوشی برام عالی بود.....

به گزینه بی حسی اصلا فکر نکردم.....

بیهوشی..... من اصلا در مورد اپیدورال تحقیق نکردم و فقط یه گزینه میخواستم اونم بیهوشی بود..... من ت ...

آناجون گل پسرت چند کیلو بود موقع به دنیا اومدن؟ی فضولی هم دوست دارم بکنم اگر صلاح نمیدونی جواب نده اسمشو چی گذاشتی ؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
هییییی میش ماام همگی یه روز بیایم اینجا بگیم این بچه نذاشت به هیچ کاریمون برسیم نمیدونم نمیدونم من ک ...

حتما اون روز میاد عزیزم....

سلام دوستان امروز روز اول پریودم هست از فردا باید روزی ۲۵۰ واحد گونال تزریق کنم و روز ششم یا هفتم ب ...

روز چهار برو ببین نظرش چیه یا زنگ بزن....