2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست

هییییی میش ماام همگی یه روز بیایم اینجا بگیم این بچه نذاشت به هیچ کاریمون برسیم نمیدونم نمیدونم من که خیلی کم اوردن ولی بازم ب قول بچه خداروشکر ک بامریضی امتحان نشدیم حداقل این شاید درمانی داشته باش😔 ایشالا همه منتظرا حاجت روا شن

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
عزیزم چی خوبه چی بد دقیق نمیشه گفت چون به طبعت بستگی داره ولی در کل هم ماست هم چایی طبعشون سرده..... ...

اناجون طبعم گرمه تازه انتقال دادم ديشب ماست خوردم گفتم نكنه بدباشه،ممنونم ك جوابمودادي عزيزم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هییییی میش ماام همگی یه روز بیایم اینجا بگیم این بچه نذاشت به هیچ کاریمون برسیم نمیدونم نمیدونم من ک ...

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم. ...

عزيزم ما هممون همينطوريم نه فقط تو منكه گاهي از خودم بدم مياد ميفهمم كسي بارداره ناخداگاه عصبي ميشم ولي به خدا ادم حسودي نيستم اين يه عقده شده برامون پس من چي بگم من حتي خواهرزاده و برادرزاده هامم بچه دار شدن من پير شدم ديگه زمانم رو به اتمامه شماها كه تازه اول راهين سني ندارين ايشالا خدا به همه ما نظر لطفي بكنه راضيم به رضاش اگه بچه بده اما مريض باشه اگه بعدا بخواد بگير ازمون چي ماكه خبر نداريم راضي باشيم به رضاش شايد صلاحمون همينه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
منم همیشه فک میکنم آخه چ گناهی کردم ک اینقد بزرگ بوده ک خدا با 5 سال عذاب کشیدنم هنوز راضی نشده ک دی ...

بابا شما كه هنوز وقت دارين ٥ سال چيزي نيست نااميد نباش 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آخ آخ دیدی؟منم این ازمایشا رو ندادم.سوژه واسه امشبمم پیدا‌کردم😂ولی خداکنه جدی جدی هممون نتیجه بگیری ...

واي فكراي خودت كم بود منم بهت ياداوري كردم خدا به فرياد برسه

آخه من مبگم چرا قسمت من این باید باشه از نوزادی اذیت شدم ...تا الان آخه چرااا....مگه گناهم چیه😢😢 ...

اگه داستان زندگي منو بشنوي به خودت اميدوار ميشي اينارو نگو ايشالا خيري هست برات

شوهرم کم تحرکی اسپرم داره تحرک آ ففط پنج درصد

پس از دست خودش عصبیه .من فکر کردم شما مشکل داری

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم. ...

خانمی یک لحظه خودتو بذار جای همسرت اونوقت رفتارتو تغییر میذادی خیلی سخته واسه یه مرد.الان مشکل از طرف منه همش همسرم نازمو میکشه دکتر میبره هزینه میکنه حالا هیچی نمیگه من ناراحتم که بخاطر من اذیت میشه حالا یکبار غر بزنه سرم بی شک و تردید زندگی مشترکمو خاتمه میدم.خدا بزرگه روزی ما هم میکنه خدا رحیم هست میبخشه بوقتش میده بیشتر به شوهرت عشق بورز زندگیتو دوست داشته باش زیاد درگیر این مسله نباش به حق فاطمه زهرا دامن همه منتظرا و من سبز شه

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
ثمين انتقال بعديتو پيش همون دكتر قبلى (كبودمهرى) ادامه مى دى؟؟

آره خواهری 

هیسترو هم خودش میخواد بکنه

آخ آخ دیدی؟منم این ازمایشا رو ندادم.سوژه واسه امشبمم پیدا‌کردم😂ولی خداکنه جدی جدی هممون نتیجه بگیری ...

😂😂😂😂😂

بابا بي خيال به اين چيزا نيست كه

فقط بايد اون بالايي بخواد

همين و بس

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

من هم حال دلم مثل شماهاست از خبر بارداری دیگران بهم میریزم عصبانی میشم ولی حتما یه حکمتی هست که ماخبر نداریم بچه نداشتن به صلاحمون هست.تو راه درمان با خانمی دوست شدم که بعد از ۱۰ سال با کلی زحمت و سختی  خدا بهشون فرزندی داد ولی چند ماه پیش پسرش رو تو حادثه ی تصادف از دست داد  چند روز بعد ازتصادف تولد۳سالگیش بود ولی نتونست تولد بگیره.حالش خیلی بده ولی هیچ کاری از دستش برنمی یاد خدا امانتی که بهش داده بود رو ازش گرفت.به نظر من گریه کنید تا سبک بشید ولی هیچ وقت ناشکری نکنید یا غصه نخورید .خدا رو به خاطر زندگی وهمسرای خوبی که داریم هزاران بار شکر کنید.من همیشه به خدا میگم خدایا اگه صلاح میدونی بهم فرزندانی ساااااالم و صالح بده.به امید روزی که همه ی منتظر ها مادرررررر بشن بگو الهی امین.