2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
برا ما خود دکتر انتقال میداد

برا منم خود دکتر انتقال میده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام من مرداد پانکچر داشتم هایپرشدم دوماه بعد اون روز چهارم ضخامتم بالا بود ماه پیش هیستروسکوپی کردم ...

عزیزم هیسترو رو توی مرکز دولتی انجام دادی یا خصوصی؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توفامیلی یه تومن توبهمن۲۸۰۰

فامیلی خصوصیه آره؟

سلام به همه ی دوستان منتظر، مامان و در حال اقدام

امیدوارم حالتون خوب باشه

دلم براتون تنگ شده بود

این چند وقت خیلی حالم بد بود برای همین اصلا نتونستم بیام سر بزنم

نمیدونم کی زایمان کرده ، کی انتقال داشته ، کی مثبت شده و....

از خودم بگم که حالم خیلی مساعد نیست

بیخوابی و درد های استخوانی و کمر درد و مشکل معده و .... که بماند

تقریبا دو هفته اس که کل بدنم دونه های ریز زده و خارش وحشتناک داره

هیچ دارویی هم اثر نداره روم

شبا تا صبح دارم میخارونم

شکمم انگار سوخته و زخمه

اصلا نمیدونم چکار کنم

تازه فردا نوبت دکتر دارم

خودم شک دارم به حساسیت به جفت اما نمیدونم این حساسیت تو هفته های اخر هم ایجاد میشه یا نه

به هر حال فردا مشخص میشه

برام دعا کنین منم به یاد همگی هستم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام به همه ی دوستان منتظر، مامان و در حال اقدام امیدوارم حالتون خوب باشه دلم براتون تنگ شده بو ...

سلام لاله جون خوبی؟والا من امیدوار بودم زایمان کردی نمیای .انشالله که به سلامتی این چند هفته رو سپری کنی و پسر قشنگتو صحیح و سالم بغل بگیری

سلام به همه ی دوستان منتظر، مامان و در حال اقدام امیدوارم حالتون خوب باشه دلم براتون تنگ شده بو ...

لاله جون خيلى نگرانت شديم ايشالا هر چه زودتر بهتر بشى و هفته هاى آخرو به خوشى بگذرونى

حتما برات دعا مى كنيم🌸🙏🏼به تاپيك تونستى بيشتر سر بزن دلمون برات تنگ مى شه عزيزم و از حالت ماهارو باخبر كن 😘🌸💕

ثمين يعنى هم PAI1 جهش دارى هم MTHFR؟ يه ذره در مورد جهشا هم توضيح بده لطفا 

اره عزیزم هردوتاش مشکل دارم .والا توضیح دقیقشو نمیدونم ولی میدونم که تا ابد باید هفته ای یکی ب 12 بزن هرروز ب 6 بخورم به محض بارداری آنوکساپارین

البته که دارم خواهر.این چه سوالیه مگه ممکنه ی ثمین باشه و ی مشکل نباشه؟جهش دارم چه جهشی.دو طرفه.

عزيز دلم

ثمين با همه مشكلاتش مامان شد

اين تيتر چهارده روز بعد از انتقالته

و

ثمين و ني ني هاي سالم و توپولوش پس از زايمان 

اينم تيتر 9 ماه پس از انتقال 😍😍😍😍😍

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام لاله جون خوبی؟والا من امیدوار بودم زایمان کردی نمیای .انشالله که به سلامتی این چند هفته رو سپری ...

سلام عزیزم
نه والا هنوز مونده
تازه فردا نوبت سونوی بیوفیزیکال دارم تا دکتر بر اساس اون نوبت سز بده
دیگه خسته شدم
با اینکه بارداری راحتی داشتم
اما این 3 ماه واقعا اذیت شدم مخصوصا این اواخر با این خارشا

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون خيلى نگرانت شديم ايشالا هر چه زودتر بهتر بشى و هفته هاى آخرو به خوشى بگذرونى حتما برات دعا ...

چشم عزیزم دعا کنین حالم بهتر بشه من از خدامه سر حال باشم و هر روز بهتون سر بزنم 

بچه ها من دیروز آمینو سنتز انجام دادم . فقط مونده جواب ازمایش . برام دعا کنید 

انشالله که خیره خیالت راحت جوابش خوبه 🌹

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .