2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم انتقال جنین شما به چه صورت بوده.دکتر من دستگاه سونو میذاره رو شکمم با مثانه پر انت ...

براى منم دقيقا به همين شكل بوده عزيزم

جارو دكتر تعيين مى كنه و بعد جنين شناس انتقال مى دن

اگه داستان زندگي منو بشنوي به خودت اميدوار ميشي اينارو نگو ايشالا خيري هست برات

همه تو زندگياشون مشكل داري كه مشكل ما در برابر مشكل اونا چيز خنده داريه

انشالله خدا ما رو با اذيت شدنمون تو بچه دار شدن آزمايش كنه 

خدا بخيل نيست ما هم به آرزوهامون ميرسيم بي شك

فقط خدا ميخواد ما قدر ني ني هاي آينده مون رو بيشتر بدونيم و بيشتر به خودش فكر كنيم

خدا جونم ممنون كه داري بهترين ني ني رو قسمت ماها ميكني از همين الان شكرت.ببخش كه حكمت كارهات رو نميدونيم 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
برا ما خود دکتر انتقال میداد

اينجا اجازه نيست دكتر انتقال بده همه كارارو طفلى دكتر انجام مى ده و حتى جاشو هم تعيين مى كنه اما جنين شناس با توجه به حرف دكتر جنين رو انتقال مى ده

سلام دوستان

امروز روز اول پریودم هست از فردا باید روزی ۲۵۰ واحد گونال تزریق کنم و روز ششم یا هفتم برم سونو  ولی تعطیلات هست😭 خود دکتر گفت اگه خوردی به تعطیلات روز پنج بیا روز پنج میشه فرد که مطب نیست فقط روزای زوج مطب بازه  باید روز چهار برم؟؟؟؟ 

همش استرس اینو داشتم که بخورم به تعطیلات همون سرم اومد😞

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام دوستان امروز روز اول پریودم هست از فردا باید روزی ۲۵۰ واحد گونال تزریق کنم و روز ششم یا هفتم ب ...

نميشه زنگ بزني بپرسي شنبه زنگ بزن يا برو مطب بپرس

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نميشه زنگ بزني بپرسي شنبه زنگ بزن يا برو مطب بپرس

شنبه زنگ میزنم😭😭

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

سلام دوستای عزیزم انتقال جنین شما به چه صورت بوده.دکتر من دستگاه سونو میذاره رو شکمم با مثانه پر انت ...

چه جالب!قبلا که رویان میرفتم دکتر تو مانیتور جنین ها رو نشون میداد بعد انتقال میداد از سونو هم خبری نبود. اما تو شهر خودمون که از همون مانیتور هم خبری نیست و جنین شناس کنار دکتر می ایسته و جنین ها رو از طریق یه لوله باریک که اسمشو نمیدونم انتقال میده ولی دستگاه سونو نمیزاره. 

ثمين جان دكترت گفت مشكل انعقادي هم داري يا نه؟؟

البته که دارم خواهر.این چه سوالیه مگه ممکنه ی ثمین باشه و ی مشکل نباشه؟جهش دارم چه جهشی.دو طرفه.

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
الهى به سلامتى دلم برات روشنه ايشالا اين بار دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼🙏🏼🌸

خداکنه فدای دلت

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

برا منم همینطوره