2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
سلام به همه ی دوستان منتظر، مامان و در حال اقدام امیدوارم حالتون خوب باشه دلم براتون تنگ شده بو ...

سلام عزيزم، چند روز پيش از دوستان احوالت رو  پرسيدم ولي همه بي خبر بودن، خدا رو شكر كه خوبي، انشاالله همه موارد پسر گلت خوبه و به زودي مياد تو آغوش مامان و بابا، كلا انگار آخرش سخت تر ميگذره، من كه منتظرم ني ني شما بياد، كه انشاالله سه هفته بعدش نوبت ني ني من ميشه، لاله جون دعامون كن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

آنا جون من قبلا پست گذاشته بودم که دیواره رحمم نازک بود به استروژن جواب نمیداد. یه دوره فولیستیم (یه چیزی مثل گونال اف که تو آی وی اف استفاده میشه) تزریق کردم.جالبه که دوز این آمپول ۱۵۰ بود و فقط شبی یکبار که خیلی کمتر از مقداری بود که تو آی وی اف قبل از پانکچر میزدم. ولی بعد از دوازده روز، ۹ تا فولیکول با سایز بین ۲۰ تا ۳۰ داشتم! ولی این دوره قصد پانکچر نداشتیم و دکترم گفت فقط میخوایم که آندومترم ضخیم بشه که تازه با این دارو رسید به ۶.۷ (با استروژن و در حالت عادی از ۴ بالاتر نمیرفت). اینا رو توضیح دادم که اگر کسی خواست استفاده کنه. البته شب دوازدهم ستروتاید زدم که تخمک گذاری نکنم تا بشه انتقال انجام داد. بعدشم چند روز آمپول استروژن روغنی و دو روز پیش انتقال یک جنین پنج روزه pgs  شده. ولی آنا جون هیچ علائمی ندارم 😢 استراحت مطلق هستم. ولی احساس می کنم نگرفته. آخه هچینگ هم شده بود جنینمون. چند جا خوندم که جنین بلاست پنج روزه که مخصوصا هچینگ هم شده باشه بین یک تا دو روز لانه گزینی می کنه. ولی من اصلا هیچ احساسی تو شکمم ندارم. انگار نه انگار. احساس می کنم نگرفته برا همین درد آمپول پروژسترون و استروژن رو ده برابر بیشتر حس می کنم. خیلی حالم بده. خیلی! آزمایش دو هفته بعد از انتقال وقت دادن. 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها من دیروز آمینو سنتز انجام دادم . فقط مونده جواب ازمایش . برام دعا کنید 

انشاله که مشکلی نیست ،ببخشید شما پیش کدوم دکتر امینو انحام دادین؟و اینکه برای امینو حضور همسر الزامی هست؟نمیشه خودمون برگه رضایتنامه رو خودمون امضا کنیم؟

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
انشاله که مشکلی نیست ،ببخشید شما پیش کدوم دکتر امینو انحام دادین؟و اینکه برای امینو حضور همسر الزامی ...

من. شهرستان انجام دادم . گفتن باید همسرت بیاد رضایت بده . همسرمم از یه شهر دورتر که حدود نه ساعت فاصله داشت اومد چون من پیش خانواده ام هستم اما یه رضایت نامه مسخره دادن بهمون . به نظرم اگه داداشم میومد امضا میکرد متوجه نميشدن . اصلا احراز هویت نکردن 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
پس نگران نباش اگر مشکل کروموزمی بود مشخص میشد 

شما مطمئنی ازمایش کاريوتايپ خوب باشه جنین مشکل کروموزومی نخواهد داشت . پس پی جی دی چيو مشخص میکنه . چه فرقی با کاریو تایپ داره ؟

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
انقدر ناراحتم و غمم بزرگه حتی تایپ کردم برام سخته احساس میکنم کلمات گنجایش غمم رو ندارم و کم میارن و ...

بارانی جونم غصه نخور ...همه ما شرایطمون مشابه...هممون اونقدر بی کسیم و کسی نیست که باهاش دردودل مشورت کنیم اینجاییم...مطمئن باش تنها نیستی و یک عالمه خانوم دیگه مثه تو هستن...مثه تو ارزوی بارداری طبیعی دارن...مثه تو بیصدا شبا گریه میکنن...ولی محکم باش دختر...بلاخره به هدفمون میرسیم...من دلم برای تو خیلی رووووشنه...میدونم زود خبر خوبی میدی...فکرشو نکن...این روزا تموم میشه

آنا جون من قبلا پست گذاشته بودم که دیواره رحمم نازک بود به استروژن جواب نمیداد. یه دوره فولیستیم (یه ...

آخه دختر خوب سر دو روز انتظار علايم دارى؟؟؟خيلى ها تا روز آزمايش علايم ندارن و مثبت مى شن

چرا به خودت استرس مى دى؟؟؟الكى دنبال استرس تو اينترنت نباش

ايشالا جنينت برات مى مونه و دلت پر از آرامش مى شه🙏🏼💕👼🏻

آخه دختر خوب سر دو روز انتظار علايم دارى؟؟؟خيلى ها تا روز آزمايش علايم ندارن و مثبت مى شن چرا به خو ...

ممنون از دلداریت! آخه خیلی جاها خوندم همون روز اول یا دوم بعد از انتقال جنین هچینگ شده یه چیزایی حس کردن. خودمم قبلا حامله شدم ولی سقط کردم. اون موقع کاملا یه چیزایی حس می کردم مثل درد تخمدان و کشیده شدن عضلات. خیلی راه طولانی اومدم تا به این انتقال رسیدم. خیلی می ترسم. خسته ام آخه 😔 بازم ممنون! 

"اولدوز گفت: ننه کلاغه، دزدی چرا؟ گناه دارد. ننه کلاغه گفت: بچه نشو جانم. گناه چیست؟ این، گناه است که دزدی نکنم، خودم و بچه هام از گرسنگی بمیرند. این، گناه اسـت جانم. این، گناه است که نتوانم شکمم را سیر کنم. این، گناه است که صابون بریزد زیر پا و من گرسنه بمانم. من دیگر آن قدر عمر کرده‌ام که این چیزها را بدانم. این را هم تو بدان که با این نصیحت‌های خشک و خالی نمی‌شود جلو دزدی را گرفت. تا وقتی کـه هر کس برای خودش کار می‌کند دزدی هم خواهد بود." اولدوز و کلاغها
سلام به همه ی دوستان منتظر، مامان و در حال اقدام امیدوارم حالتون خوب باشه دلم براتون تنگ شده بو ...

ایشالاکه چیزمهمی نباشه عزیزم این چندروزم راحت بگذره برات ب سلامتی زایمان کنی،مادعاگوت هستیم لاله جان

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون از دلداریت! آخه خیلی جاها خوندم همون روز اول یا دوم بعد از انتقال جنین هچینگ شده یه چیزایی حس ...

شما ديگه واقعا ماهيتابه آناجون لازمي

اگرچه واقعا سخته و حق داري  

مزاح كردم

ولي انصافا خيييلي زوده و هيچ دو بارداري شبيه هم نيس و دفعه اول چون عضلات شكم بار اولشونه انقباضات بيشتري ممكنه بروز بدن از خيلي ها شنيدم دفعه دوم رو اصلا حس نكردن

...