2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
😂😂😂 آب گرم گنو رفته؟؟؟؟ انشالله خواص درمانيش بيشتر از ضرر رسوندنش باشه

وای خدا😂😂😂😂نه یکی دیگه رفته.لامصب دیرتر از همه هم اومده بیرون.میگه ای حال داد😂😂منم دیشب به بهانه ی پریودی کلی سرش غر‌ زدم که چرا خودت نباید بدونی آب گرم ضرر داره برات😐😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بابا بيخيال شو اينا چيه فكر ميكني تو از من بدتري من نشستم همش دارم فكر ميكنم دكتر اين ازمايشارو نداد ...

آخ آخ دیدی؟منم این ازمایشا رو ندادم.سوژه واسه امشبمم پیدا‌کردم😂ولی خداکنه جدی جدی هممون نتیجه بگیریم قبل از اینکه با این فکرا دیوونه شیم😑بچمون گناه داره مامان دیوونه میخواد چیکار اخههههه

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

الهی به حق فاطمه زهرا دامنت سبز شه.بخدا خیل  دعاگوتم. روزی همه منتظرا یه بچه سالم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
بچه ها دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم. ...

الهی دورت بگردمممم

میفهمم چی میگی بخدا.منم هروقت اطرافیان حامله‌میشن اولش تا یه مدت همینجور به هم میریزم.نه که از حسادت باشه نه،یه جورایی حسرته.با خودم میگم چرا من نباید این حسو تجربه کنم...بعدشم با خودم میگم من اگه جای اونایی بودم که جوابم میکردن و میگفتن به رحم اجاره ای و اهدایی و اینا فکرکن چیکار‌میکردم؟بعدش خودمو قانع‌میکنم که زندگی سخته و هرکی یه جوری امتحان میده.من ظاهر زندگی بقیه رو میبینم،از بقیه ی چیزا خبر ندارم که.مثلا یکی از نزدیکانم که خودم تا حدودی میشناسمش بعد ازدواج سریع بچه دار شد و خیلی هم سر بچه دار شدنش فخر میفروشه به من.ولی میدونم حال دلشو.میدونم رفتار شوهرشو.میدونم اوضاع زندگیشو

میگم بذار هرکار دلش میخواد بکنه،من خداروشکر شوهرم هیچی برام کم نمیذاره،یعنی قربون خدا برم تنها کمبود زندگیم بچه ست باور کن.اونم باز یه راهی مثل میکرو جلو پامون گذاشتن.منم اوضاع اسپرم شوهرم داغونه.ولی چیکار کنیم فداتشم.ما‌که انتخاب نکردیم اینجوری زندگی کنیم.خدا خواسته.ما فقط میتونیم با امید و روحیه ی خوب ادامه بدیم.همین.یه جاهایی کم میاریم.میشکنیم.غصه میخوریم.حق هم داریم ولی باید هردفعه قوی تر از قبل ادامه بدیم.امیدوارم ازمایش شوهرت واقعا خوب شده باشه.جوری که اصلا این موضوعو یادت بره.فداتشم اخه،صبور باش درست میشه😙 

لاپرااره یه شب بایدخوابیدمنم واسه لاپراسکوپی خوابیده بودم یه شب،ولی هیستروصبح بری بعدازظهرمرخصی تورش ...

عزیزم چقدر هزینت شد یادته؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
چقدر اونایی که باردار میشن ناز میکنن برای شوهزهاشون چقذر عشوه میان چقدر عزیز تر میشن ولی ما چی، امشب ...

عزیزم مشکل از کدومتونه؟خداروشکر به من از این حرفا نمیزنه همسرم چون من واقعا دیگه با این حجم عذاب روحی و جسمی حرف هم بخورم دیگه دووم نمیارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
منم همیشه فک میکنم آخه چ گناهی کردم ک اینقد بزرگ بوده ک خدا با 5 سال عذاب کشیدنم هنوز راضی نشده ک دی ...

اصلا چرا باید اینجوری فکر کنیم که داریم تاوان میدیم!!!! بخشنده تر و بزرگوارتر از این حرفهاست

داریم امتحان میشیم.... واسه صبوری .... واسه شکر گذاری.... الان همه زوم کردیم روی بچه..... نعمت های زیادی داره از در و دیوار برامون میریزه که بهش توجه نمیکنیم. و یا حتی نعمت هایی که از اول تولد بهمون عطا شده و چون همیشه داشتیمش هیچوقت به چشم نیومدن

الهی به حق فاطمه زهرا دامنت سبز شه.بخدا خیل  دعاگوتم. روزی همه منتظرا یه بچه سالم

خیلی محبت دارین بخدا.الهی خدا هیچ زنی رو با درد انتظار  امتحان نکنه .والا دیگه اینقدر رفتم و اومدم بخش نازایی بیمارستان هرکی منو دید گفت عه تو باز اومدی؟عه تو نمیخوای دست از سر ما برداری؟منم فقط میخندیدم گفتم قشنگ دعا نمیکنید که برام