2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
براى ماهايى كه براى داشتنشون اين همه زحمت مى كشيم واقعا چه فرقى داره چى باشه ايشالا براى تك تكمون ه ...

دقیقا . از وقتی فهمیدم دختره خیلی بیشتر دلم ميسوزه براش . حتما عزيزم

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
من از روز اول پریودیم شروع کردم به زدن و از بعد پریودی کیف اب گرم هم میزاشتم 

ممنون گلم.منم کیسه ی آب گرم همیشه دم دستمه.پس منم از امشب میزنم..اخه چندجا شنیدم از بعد پریود شروع‌میکنن گفتم شاید تو پریودی خوب نیست...البته شاید این کارا تاثیری نداشته باشه ولی از بیکاری و فکرای بیخود کردن بهتره😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم بار اول از ۶ تا تخمک ۴ تا جنین، دوم از ۶ تا تخمک ۲ تا جنین و بار سوم از ۱۰ تا تخمک ۵ تا جنین.. ...

عزیزم من یادم رفته چه آمپولی دکتر داده بود بهت برای تحریک تخمک‌گذاری

یعنی ممکنه منم در حد ۶-۷ تا تخمک داشته باشم با دوز ۲۲۵ تا پیورگان توی هفت روز؟!من به ۵ تاشم راضیم.فقط جنین تشکیل شه برای یه بار انتقال😔

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

بچه‌ها شوهرم دو ماهه حدودا هرشب کمپرس یخ میذاره.حالا چند روز پیش رفته بودیم آب گرم با خانواده،(بخاطر خواص درمانی و اینچیزا) بچه ها خداشاهده اصلا حواسم به قضیه ی گرما و تاثیرش روی اسپرم نبود.شوهرمم رفت یکی دو ساعت توی استخر.البته آب خیلیییی هم گرم نبودا.معمولی بود.ولی حالا همش خودخوری میکنم که چرااا یادم نبود بهش بگم نره توی آب.یعنی تاثیر این یخ‌ درمانیه از بین میره؟حالا دیشب تازه یادم اومده که نکنه نتیجه ی این دو سه ماه خنک نگه داشتنه با همین دو سه ساعت آب گرم از بین بره😐

به قول آرزو خدایا منو راحت کن از این سوالات😂

ممنون از پاسخت ثمين خوشگل، چيه ازمايشش؟

عزیزم اسم ازمایشش انسولین بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه‌ها شوهرم دو ماهه حدودا هرشب کمپرس یخ میذاره.حالا چند روز پیش رفته بودیم آب گرم با خانواده،(بخاطر ...

😂😂😂

آب گرم گنو رفته؟؟؟؟

انشالله خواص درمانيش بيشتر از ضرر رسوندنش باشه

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
بچه‌ها شوهرم دو ماهه حدودا هرشب کمپرس یخ میذاره.حالا چند روز پیش رفته بودیم آب گرم با خانواده،(بخاطر ...

بابا بيخيال شو اينا چيه فكر ميكني تو از من بدتري من نشستم همش دارم فكر ميكنم دكتر اين ازمايشارو نداده كاريوتايپو انجام ندادم نكنه اتفاق بد بيفته خودخوري گرفتم منكه نميدونستم وقتي اومدم اينجااينارو فهميدم  ولي كاري نميتونم بكنم اين سري ايشالا اينبار جواب بده و نشكلي نباشه ولي اگه نشه ميرم ازمايشارو ميدم البته بايد دكتر بنويسه نميدونم چرا سهل انگاري ميكنن پس ببين هممون يه عالمه فكر داريم بكنيم خودمونو داغون كنيم بيخيال شو خدا اگه بخواد اينا همش بهانس 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

بچه ها

دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم..همش بغض دارم.من سه ساله حسرت بچه دارم..دوساله درگیر مشکل همسرم هستیم هیچی هم بهتر نمیشه.بعد خدا به بعصی ها با 5 6 ماه اقدام و چن بار نزدیکی بجه میده.دوس ندارم بخیل باشم و نارحت .میگم چرا خدا به منم نمیده.

فک میکنم هیج وقت مادر نمیشم

دیشب به شوهرم که گفتم . ناراحت شد....

از صبح یه خورده بد اخلاقی هم کردم..و غر زدم

دست خودم نیست

بگین چحوری آروم شم

میدونم همتون از این جور موارد پیش اومده واستون..

ولی واقعا توی این شرایط آروم بودن و کنار اومدن خیلی سخته

فردا شوهرم آز داره....توروخدا قسمتون میدم دعا کنین دلمون شاد شه ..وصعش بهتر شده باشه

😢😢😢😢😢😢

نمیدونم چرا خدا هیچ چیزو راحت و بدون حسرت خوردن بهم نمیده

حکمتشو کاش میدونستم

چقدر اونایی که باردار میشن ناز میکنن برای شوهزهاشون چقذر عشوه میان چقدر عزیز تر میشن ولی ما چی، امشب ...

عزیزم من کلا باردار بودمو نبودم ناز داشتم الان که بدترم از دستم به تنگ اومدن ولی واقعا ناز نیست اذیت میشم بی اشتها هستم.انشالله سرت بیاد تا بفهمی .ولی خودتو درگیر رفتارای مردا نکن نصف کاراشون از رو منظور نیست ما حساسیم به دل میگیریم اذیتاشون براساس اینه که شناختشون از زنا کمه.قوی باش .خدا باهاته

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید

انشالله خدا یه ۳قلو بهت بده این سوالات همه بی جواب بمونه.ول کن بابا درگیر نکن خودتو

غلط املایی نگیرید اگر باسوادین باهمون تایپ اشتباه منظور رو میگیرید
بچه ها دیشب فهمیدم خواهرشوهرم بچه ی دومشو حاملس.. دیشب خیلی خوشحال شدم واسش...ولی الان یه حسی دارم. ...

عزیزم منم وقتی خواهر شوهرم و بعدشم جاریم برا بار سوم باردار شدن حال تو رو داشتم تا یک هفته با شوهرم قهر لودم با اینکه بیشتر مشکل از خودمه.جاریم از وقتی من اقدام کردم دو تا بچه دنیا آورده.چ میشه کرد خدا برا هر کی ی قسمتی رو مقدر کرده باید صبور باشیم و تحمل کنیم.چند روز دیگه اینم فراموشت میشه عزیزم.انشالله ک آزمایش شوهرتم عالی میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم منم وقتی خواهر شوهرم و بعدشم جاریم برا بار سوم باردار شدن حال تو رو داشتم تا یک هفته با شوهرم ...

آخه من مبگم چرا قسمت من این باید باشه

از نوزادی اذیت شدم ...تا الان

آخه چرااا....مگه گناهم چیه😢😢😢

آخه من مبگم چرا قسمت من این باید باشه از نوزادی اذیت شدم ...تا الان آخه چرااا....مگه گناهم چیه😢😢 ...

منم همیشه فک میکنم آخه چ گناهی کردم ک اینقد بزرگ بوده ک خدا با 5 سال عذاب کشیدنم هنوز راضی نشده ک دیگه تمومش کنه ولی بعدش میگم خدا رو شکر ک حداقل جور دیگه تاوان گناهامو ندادم مثلا اگه خودم یا شوهرم خدایی نکرده بیماری داشتیم چی؟یا اینکه اتفاق بدی برامون میفتاد.بهر حال تنها چارمون فقط صبره و تلاش برا رسیدن ب خواستمون

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
منم همیشه فک میکنم آخه چ گناهی کردم ک اینقد بزرگ بوده ک خدا با 5 سال عذاب کشیدنم هنوز راضی نشده ک دی ...

همین جا تو نی نی سایت نوشته بود رنجی که زنی که منتظره میکشه با رنجی که یه سرطانی ....یکی هست

ولی من اینو قبول ندارم .من یه بار که کاری داشتم زفتم بخش شیمی درمانیه یه درمانگاه ...انقدر وضعشون ناراحت کننده بود که حد نداره ولی جالبه روحیه ی خودشون عالی بود

منم شکر میکنم بابت سلامتیه الانم.....

ولی دل هیچ کدوم از ابن حرفا رو نمیفهمه

انشالله خدا یه ۳قلو بهت بده این سوالات همه بی جواب بمونه.ول کن بابا درگیر نکن خودتو

ای جانم.خدا از دهنت بشنوه😍😘از این دعاها دوس دارم😍😆ولی خداجونم حالا سه تا نشد هم اشکال نداره،دوقلو هم خیلی دوس دارم،اونم نشد یه دونشو بده برم انقد بچه های اینجا رو اذیت نکنم :))))) والا بخدا

این سوالا همش از بیکاریه هاااا.دیوانه شدم رفت