2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

سلام به همه دوستان عزیز.

آنا جان من این دوره قرص اووابوست و رویال ژل خوردم همیشه دوره هام ۲۷ یا۲۶ بوده. حالا ۳۰ گذشته ولی پریود نمیشم... موندم چی شده بی بی هم منفی بود ۵ روز پیش. نگران شدم یعنی بخاطر قرص هاست؟

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب همون ماه ک ال دی خوردیم ضخامت بالا میره ماه بعدش ک انتقال هستش ک ال دی نداریم چی ؟ بازم اثر ماه ...

ضخامت رو بالا نمیبره منظم میکنه و بدن به نظمش عادت میکنه.بله موثرِ دوست من

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وایی چند روز پیش که رفته بودم مرکز ی خانومی اومده بود مثل من اندو داشت که زده بود به کلیه هاش بعد از ...

ببین دوست من 

آندومتریوز یه چیزِ ، هیدروسالپنکس یه چیز

من درباره لوله صحبت کردم

اگر کسی آندومتریوز داشته باشه حتما باید عمل کنه چون باعث سرطان میشه و خطرناکه البته اینو نگفتم هر کی آندومتریوز داشته باشه سرطان میگیره نه...

اما اگر بهش توجه نکنه و طولانی بشه هم بچه دار نمیشه هم باعث سرطان میشه متاسفانه.

لوله ها هم اگر خیلی اوضاعشون خراب باشه حتما باید برداشته بشن وگرنه جنین لانه گزینی نمیکنه چون لوله یه سرش به رحم وصله و میکروب هاش رو میتونه به رحم انتقال بده.

برای من هر دو لوله کاملا از کار افتاده ست ولی دکتر تو عکس و هیستروسکوپی و سونو تشخیص داد که به روند لانه گزینی آسیب نمیزنه،الان مشکل من لوله ها نیست تخمک ندارم🙁

امیدوارم این سری تخمدان ها یکم بجنب ن و یه چند تایی تخمک تپل درست کنن تنبل های چاقالو😉

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وایی چند روز پیش که رفته بودم مرکز ی خانومی اومده بود مثل من اندو داشت که زده بود به کلیه هاش بعد از ...

نگران نباش منم اندو داشتم یکی از تخمدانام از دست دادم ولی تو پانکچر ۷تا جنین داشتم

🙂💕 خدای منم خیلی بزرگه 💕🙂⚘⚘⚘⚘نگران فردایت نباش خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست ... ما اولین بار است بندگی می کنیم ولی او قرنهاست که خدایی می کند ، اعتماد کن به خدایی او⚘⚘⚘
از همه دوستانی که باهام همدردی کردن ممنونم امروز روز ۱۲ انتقالم بود و ازمایش خونم هم منفی شد، خیلی ...

عزیزم خیلی زود آزمایش دادی 

همسر منم آزو هستش انشالله بزودی مامان میشی گلمم 

جنین فریز هم داری؟؟؟

خداجونم شکرت       
عزیز مگه قبل از بارداری آزمایش کاریوتایپ ندادید ؟ 

چرا دادم 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   

بچه ها من دیروز آمینو سنتز انجام دادم . فقط مونده جواب ازمایش . برام دعا کنید 

پروردگارا           ببخش مرا که آنقدر حسرت نداشته هایم را خوردم ، شاکر داشته هایم نبودم ...                                                                                                                                                                                   
عزیزم مطمئنی ایمونولوژت گفت ۱۹+۵۶ و ۱۹ و ۵۶؟ فکر کنم ۱۹ هات ۱۶ بوده ها!!!!

آره آنا جون درست میفرمایید 16 بود بخدا من خل شدم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام خوبى ملودى؟؟سرى قبل با هم بوديم؟؟چى شدى؟؟به كجا رسيدى؟؟ ايشالا خوش خبر باشى برامون🙏🏼🌸

سلام عزیزم ممنون فدات شم.سری قبلی که منفی شد امروز دوباره انتقال داشتم تا ببینم خدا چی میخواد فقط یدونه جنین انتقال داد 

خدایا شکرت 
سلام به همه دوستان عزیز. آنا جان من این دوره قرص اووابوست و رویال ژل خوردم همیشه دوره هام ۲۷ یا۲۶ ب ...

عزیزم پنج روز پیش بی بی منفی معنی نداشته خوب.....

بی بی همینطوریش بهش اعتباری نیست چه برسه زود استفاده کرده باشی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ثمین جان انشالله که اینسری جواب این همه صبر و استقامتت رو از خدا بگیری من هم دکترم برام سی دی مارکر ...

فدات بشم خواهری وای وای اون سوند خیلی بده برا منم توی لاپرا و هیستروی قبل سوند گذاشتن ولی اینبار میخوام بگم نذارن .من تا حال از کمر بی حس نشدم و تجربشو ندارم همیشه بیهوشی عمومی داشتم خیلی هم از بی حسی میترسم اوووووف

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....