2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684578 پست
والا میگن خون رسانی به تخمدان کم میشه البته من به بعضی از دکتر ها گفتم قبول نداشتن اما من تا چند ت ...

وایی چند روز پیش که رفته بودم مرکز ی خانومی اومده بود مثل من اندو داشت که زده بود به کلیه هاش بعد از پانکچر فقط پنج تا جنین داشت من همش استرس دارم میترسم تو لاپاروسکوپی علاوه بر لوله هام تخمدانمم در بیارن من که اصلا به اهدایی فکرم نمیکنم اگه خدا خودش بخواد میده بیشتر نمیخوام تلاش کنم

خدا جونم شکرت...
کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده   ...

عزیزم سینه های من تا نزدیکهای زایمانم هم شل بودن.....

توروخدا الکی به خودتون استرس ندین بدن با بدن فرق داره......

مگه تغییرات هورمونی همه یه مدله؟

یا عکس العمل به تغییرات هورمونی قراره یکی باشه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من آز ایمنی انعقادی دادم میشه برام تحلیل کنید لطفا؟

عزیزم بذار در حد توانمون در خدمتیم....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا    سلام آنا جون خوبی عزیزم؟؟ گلم فایده سیکل لانگ چیه؟؟دکتر برچه اساسی تشخیص می ...

عزیزم فایده یا ضرر خاصی نداره......

بسته به شرایط تعریف میشه.....

باید ببینن بدنت به مهار بیشتری نیاز داره یا نه؟

تو سیکل لانگ سیستم باروریت بیشتر مهار میشه تا اختیار امور رو بدن دست دکتر و دارو.....

از همه دوستانی که باهام همدردی کردن ممنونم

امروز روز ۱۲ انتقالم بود و ازمایش خونم هم منفی شد، خیلی خیلی سخته من نمیتونم مثل شما منتظره معجزه خدا باشم همسرم ازواسپرم هست و فقط ivfواسه من معجزه ست که خدا اونم ازم دریغ میکنه

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عواقبش چيا ميتونه باشه؟

خوب هایپر بودی.....

ممکنه هنوز هورمونا تو بدنت باشن و با بارداری عوارض هایپریت خودشونو نشون بدن.....

مطمئنا بودن کسایی که بعد هایپری طبیعی باردار شدن اما خوب مطمئنا بدنشون از عوارض هورمونی خلاص شده بوده.....

من نمیگم تشخیص دکترت درسته یا نیست اما میدونم اگه منعش درست باشه میتونه برات خطرناک باشه بارداری تو شرایط بحرانی....

از همه دوستانی که باهام همدردی کردن ممنونم امروز روز ۱۲ انتقالم بود و ازمایش خونم هم منفی شد، خیلی ...

واقعا برای اکثر ماها که اینجاییم این حس کاملا ملموسه چون تجربه اش کردیم اما چاره چیه چیکار میتونیم بکنیم؟فقط نزار ناامید بشی دوباره ادامه بده هممون باید ادامه بدیم. بالاخره جواب میگیریم هیچ چیزی نشد نداره

از الان كه اولين پريود بعد از پانكچره ايا معلوم ميشه كه ميخوان چه نوع سيكل انتقالي رو انتخ ...

مطمئنا دکترت تشخیص میده ولی سونوی روز اول تا سوم برا تعیین درستتر نوع سیکلته دیگه.....

فدات..... خوبن..... دست بوسن..... نگران نباش هیچی در حد معقول بد نیست و ضرر نداره..... حتی دور ا ...

عزيزن خدا حفظشون كنه 😘

ديروز قسمت نشد بخورم 

ممنونم مهربون

پس با رعايت اعتدال هر چي دلم خواست ميخورم 😍

از همه دوستانی که باهام همدردی کردن ممنونم امروز روز ۱۲ انتقالم بود و ازمایش خونم هم منفی شد، خیلی ...

عزیزم میفهمم چی میگی اما ایشالله به یه نحوی به زودی معجزه خدا رو تجربه میکنی.....

ممنون دوستای دور ولی نزدیکم میگم میدونین لک لانه گزینی از کی ممکنه باشه؟من هیچوقت نداشتم ولی ایندفع ...

سلام عزیز من از روز ۱۰ تا ۱۴ لک قهوه ای دیدم با نوجه به اینکه جنینا سه روزه بودن.الانم هفته ۶ هستم شنبه میرم سونو استرسم دارم زیاد.ان شاءالله برا شما هم لک لانه گزینی باشه

کمک خانما...  تو بعد انتقال درد سینه  و سفتی و سنگینی سینه داشتم.. اما امروز کم شده   ...

سلام سهی جان این علایم آدمو دیونه میکنه باید اهمیت ندی منم یه هفته بعد انتقال درد سینه و سفت شدن دارم وقتی صبا از خواب پا میشم فکر میکنم دوتا وزنه آویزونه خخخ ولی بعضی وقتا دردش کم میشه منم مثل تو فکرای بد میکنم علت بزرگ شدن و سفت شدن سینه هورمون استروژنه 

شاید زود داذین... روز 17 انتقال برین آز. 

درد لحظه رو کسی میفهمه که منتظر می مونه..