2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست
من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

روز چندم انتقال هستی؟

بی بی خطا داره بهش اعتماد نکن

و خیلی ها بدون علائم باردار میشن

این که دلیل نمیشه

تا انرژی منفی رو از خودت دور نکنی به ارامش و نتیجه نمیرسی این قانون دنیاست

هر چی رو بخوای به سرعت سمت شما میاد

میگی از قبلش میدونستم که منفیِ پس منفی میشه

هنوز هم دیر نیست 

بگو شاید بی بی چرت میگه انشالله که ازمایش میدم مثبت...

آزمایش بده خیالت راحت شه دوست من

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

ثمین منم ازمایشگاه ونک رفتم حالا يعني ازمایش های منم اشتباهه، الان کجا رفتی ازمایش دادی؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم من ١٨ تخمك داشتم، كه ٩ تا جنين با كيفيت بالا شد، بقيه رو اصلا لقاح ندادن، خوب اگه مشكل ندارين ...

عزیزم به سلامتی دیگه چیزی نمونده.....

تیکرت طبق طبیعیه یا سزارین؟

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جون به نظرت نباید بهم آسپرین میداد زنگ بزنم دکتر بگم اینطوری میشم ؟ 

اتفاقا خوبه که آسپرین داده.....

عوارض ال دی رو کم میکنه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبید.من خودم تبلی دارم شوهرم هم تحرک اسپرم داره .میخوام میکرو کنم .الان دارم سوپر فکت تزریق می ...

عزیزم خوش اومدی به خونه خودت....

خوب خیلی از دوستامون مامان شدن.....

ایشالله به زودی نوبت خودت و بقیه منتظرا.....

عزیزم خوب نمیشه دقیق هزینه رو گفت چون به مرکز و میزان داروهات بستگی داره.....

اگه مرکزت دولتی نیست حدودای ۷-۸ یا کمی کمتر یا بیشتر در نظر بگیر.....

البته چون تنبلی داری احتمالا داروهات کمتر باشن و هزینه ت پایینتر بیاد.....

فقط عزیزم با شروع داروهات سعی کن زیاد آب بخوری.....

با شروع آمپولای اصلیتم سفیده تخم مرغ، گوشت و مرغ و ماهی زیاد بخور.....

آبم کلا زیاد بخور.....

با شروع آمپولای تحریک تخمدانتم جارو برقی و دولا راست شدن هم ممنوع.....

ایشالله کلی جنین عالی داشته باشی.....

سلام انا جون شمام نمیدونید امپول دور نافی انوکسان یا همون نوکسپارین رو تاکی باید استفاده کرد؟؟

بستگی به شدت مشکلت داره ولی معمولا تا آخرش داری.....

من سر هر دو بارداریم تا آخرش داشتم....

بستگی به شدت مشکلت داره ولی معمولا تا آخرش داری..... من سر هر دو بارداریم تا آخرش داشتم....

سلام دوستان ، سلام آنا جون خوبی ؟ خدارو شکر پسرتو به سلامتی بغل‌گرفتی ،‌ایشالا یر سایه پدر و‌مادرش بزرگ بشه و داماد بشه 

آنا جون میشه بگی هزینه سسزارینت توو بیمارستاان آبان چقد شد ؟ البته نمیدونم سزارین کردی یا نه ،، و اینکه آبان ففیلمبرداری اتاق عمل داره برا بدنیا اومدن بچه ؟‌ کلا سر هم چقد شد ؟ 

و اینکه اگه سزارین شدی تا چه مدت کسی پیشت موند که کمکت کنه ؟

آخی عزیزم، واقعا نمیدونم حکمت خدا چی بوده که ما رو با یه لوله آفریده، ذخیره تخمدانت بالاست، پلی کیست ...

والا تا الان که پریودام مرتب بوده جز ایندفعه و دکترم چیزی نگفت.. همسر منم آزمایشاش نرمال بود منم همینطور.. آزهورمونی ک دادم از رو همون گلبول ها دکترم فهمید غلظت دارم. من دکترم بعد منفی اولم نوشت واسم🍀که معلوم شد مشکل انعقادی دارم.

ایشالا تو بار اول مثبتی عزیزم 🍃🍀💚

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم همون هپاتیت و اچ آی وی و.... هست احتمالا دادی فقط اگه ۶ ماه گذشته احتمالا قبل اتاق عمل مجدد بخ ...

آها.. موقع پانکچرم دادم.. اردیبهشت.. حتما میخان پس.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
عزیزم من سر بارداری دومم باورت میشه اصلا یادم نمیاد کی اقدام داشتیم..... یعنی انقدر کم بود نهایت یه ...

قررربون گل پسر و مامان جونش..🍃🍀 هر چی خدا بخاد🍃🍀

عزيزم خصوصا شما و مامان آينده و لاله سرخ عزيز كه همه هميشه با مهربوني جواب سوالات منو دادن😘😘

ممنونم عزیرم🍃🍀 خیلی خوشحال شدم که منم یاد کردی💚

من قبلا که ال دی ایرانی میخوردم اینطوری میشدم به دکتر گفتم برام خارجی  نوشت مشکلی ندارم فقط گاه ...

خاجی هم میخورم همینه اصلا میبینمش حالت تهوع میگیرم شایدم چون تازه شروع کردم از اونه از دکترت بپرس بروشورشم مطالعه کن شاید از عوارضش باشه

خدا جونم شکرت...
با ال دی باید اب زیاد بخوری اب معدنی بخور که سبکِ و برای اینکه حالت تهوع رو احساس نکنی دقیقا قبل از ...

مسئله اینجاست نمیتونم آب زیاد بخورم اگه به زورم بخورم ۵ دقیقه بعدش باید برم سرویس  

خدا جونم شکرت...