2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
سلام عزیزم.قربونت🍃🍀 منم بطور مادرزادی رحمم تک شاخه.منم نزدیک یسال نیم اقدام کردم و نشد و حتی دکتر ...

آخی عزیزم، واقعا نمیدونم حکمت خدا چی بوده که ما رو با یه لوله آفریده، ذخیره تخمدانت بالاست، پلی کیستیک نیستی؟ من بیمارستان صارم میرم، همون اول دکتر برام عکس نوشت و فهمیدم تک شاخم، آزمایشای اولیه برای من و شوهرمم نوشت، مثلا برای شوهرم dfi هم نوشت که خوب بود، واسه خودمم آز هورمونی، فقط کم کاری تیروئید داشتم که با قرص نرمال شده، حالا گفت از آذر بیا سیکل آی وی اف، فقط اگر خدای نکرده انتقال اولم منفی بشه اونوقت آزمایشات ایمنی و انعقادی رو مینویسن؟؟ راستی از کجا فهمیدی غلظت خون داری؟ همون تعداد گلبول قرمز؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دوستم توی سونو ۵ هفته وخورده ای بهش گفته بودن کیسه چروک هست وتوی رحم خون دیده میشه و.. وسونوگر ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی؟

منو سونو گفت ۶ هفته و یک روزی البته ۳ روز کم و زیاد!

یک ساک حاملگی سالم با طپش قلب نرمال بود.

و یکی دیگش چروک شده بود و ضربان هم نداشت.

دکتر گفت چیز زنده ای توش نمیبینم.

یعنی ممکنه بعدا اونم اوکی بشه؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
عزیزم میشه بیشتر توضیح بدی یعنی چی؟ منو سونو گفت ۶ هفته و یک روزی البته ۳ روز کم و زیاد! یک ساک ...

عزیزم توی بارداریهای دوقلویی که معمولا تفاوت سن دارند دوجنین حتی تا دوهفته هم اوایل اختلاف دارند وبا بالا رفتن سن بارداری تفاوت سنشون کم میشه من اینو توی تاپیک مامانای باردار دوقلو خونده بودم

ان شاالله که قلب دومی هم به لطف خدا به زودی براتون بتپه وهمه چی براتون عالی پیش بره

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عزیزم توی بارداریهای دوقلویی که معمولا تفاوت سن دارند دوجنین حتی تا دوهفته هم اوایل اختلاف دارند وبا ...

خوب آخه گفت اون یکی خیلی چروکه.

و یه جوری گعت انگار بدرد نخوره.

و اینکه قاعدتا اونا که کیسه چروکه از بین میرن و سقط میشن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خوب آخه گفت اون یکی خیلی چروکه. و یه جوری گعت انگار بدرد نخوره. و اینکه قاعدتا اونا که کیسه چروکه ...

سلام عزيزم 

ان شاءالله خدا برات بهترينها رو صلاح بدونه 

من اطلاعاتي ندارم ك راهنماييت كنم 

اما بازم خوشحالم ك يك جنينت سالم و با تپش قلب هست 

اگه خدا بخواد اون يه قل هم ب رشدش ادامه ميده 

ان شاءالله بارداري سالم و راحتي در پيش داشته باشي 🌹

پانکچرم خرداد بود. هایپر شدم.انتقالم مهر شد.

من آندومتذیوز پیشرفته دارم و برآورد کردن حدود ۳۰ تومن میشه و دکترم گفته باید محب کوثر عمل انجام بشه ،  

حالا کی قراره بهتون پرداخت کنن نپرسیدین؟

سلام دوستان  من باید روز اول پریود باید برم برا سونو ولی نمیدونم چرا  نمیشم دورهام ۲۸  تا ۳۰ روز هست  امروز هم روز ۳۰ هست ، ممکنه به خاطر استرادیول باشه؟؟

برم دکتر بهم دارو بده که پریودشم؟؟

حرف آدم ها مانند موج دریاست اگر در مقابلش بایستی خسته ات میکند و اگر با آن همراهی کنی غرقت میکند قرار نیست که همه آدمها شما را درک کنند و این اشکالی ندارد آنها حق دارند نظر دهند و شما کاملا حق دارید آن را نادیده بگیرید...

شايدم انقدر مهم نباشه . ولی تو نت خوندم ممکنه باعث اختلالات دیگه بشه . از این میترسم میگم انجام بدم ...

دکتر سولماز پیری تو تهران برای مشورت تو این زمینه بهترینه.

هم سونوش عالیه هم خودش پریناتولوژیسته (فوق تخصص بیماریهای جنین). می ارزه که بیای و باهاش مشورت کنی. برای امینوسنتز هم کارش عالیه

دکتر محسن معینی هم تو امینوسنتز بینظیره

ماشاءالله لا حول و لا قوه الا بالله
بله گلم

عزیزم پس فکر نکنم ساعت سینافکتت حساس باشه چون داروی تحریک تخمدان نداری......

بازم از دکترت بپرس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بله گلم اولین سیکلمه ، همه ازمایشات و ... خودم و همسرم از مرکز ناباروری دادیم ماه گذشته نشون مامای م ...

عزیزم خوب شما روز پنج برو احتمالا بهت ال دی بدن....

یا دیگه بگن بری و ماه بعد برا شروع شیکل بیایی چون راه دیگه ای نداره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان قرص ویتامین دی ۱۰۰۰ رو تا چند روز باید خورد؟  من ۳۰ داشتم.و در حال خوردن بودم. حالا دک ...

عزیزم باید طبق تجویز بخوری.....

بستگی به مقدار ویتامین دی بدنت داره....

نمیشه گفت برا تو چقدر نیازه اینو باید دکترت تشخیص بده.....

من خيلى وقت نيست مراعات مى كنم از وقتى آزمايشمو ديدم شيرينى جات رو خيلى خيلى كم كردم هر وقت هم هوس ك ...

عزیزم نوع نون رو دقت کن فکر کنم لواش و بربری و.... خوب نباشه....

مثلا نون سنگک بهتره حالا نمیدونم اونجا نوناش چه روالی داره.....