2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
به سلامتی انشالله همین بار بهترین نتیجه رو میگیری یه سوال داشتم مراقبت های بعد از انتقال اونجا چی م ...

ممنون عزيزم ايشالا براى تك تك منتظرها🙏🏼🙏🏼🌸هيچى عزيزم بعد از انتقال سريع پا مى شن همه و اصلا به هيچوجه اعتقاد به استراحت مطلق ندارن و همش مى گن برو زندگى عاديتو كن همين

عزیزم شکر خوبیم فقط بعضا گریه های شبانه ش اذیت میکنه..... بهتر شده ولی همچنان هست فکر کنم امشبم از ...

اي جانم تنش سلامت اين گريه ها و شب بيداريا هم شيرينه حسابي از تك تك لحظاتت لذت ببر😍

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

عزیزم مطمئنی ایمونولوژت گفت ۱۹+۵۶ و ۱۹ و ۵۶؟

فکر کنم ۱۹ هات ۱۶ بوده ها!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ایشالله به خیر میگذره....

ايشالا،،

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
آنا جون اینقدر این ماه سرم شلوغ بود و همش در دکتر و ازمایشگاه و سفر بودم وقت نکردم بیام تبریک میکنم ...

فدات عزیزم.....

ایشالله قسمت خودت....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی .بعد ی غیبت صغری اومدم دوباره.و اینک شرح حال: یکماه پیش یک ازمایش ایمنی داده بود توی آ ...

ثمين جون چه قدر اطلاعات خوبى دادى عزيزم🌸🌸ايشالا اين بار حتما مامان مى شى و براى هميشه قلبش مى زنه🙏🏼🌸

اما ثمين من تو آزمايشهاى Cd 

Cd56 تك و Cd 19 تك و Cd19+5 و Cd16+56 دارم 

Cd19+56 ندارم

منظورشون بود همه اينا بالاى ١٠ باشه بايد پردنيزولون خورد و تا تشكيل قلب؟؟يا اگه يكى هم بالا باشه بايد خورد؟

سوگلی جون شما اون موقع که هایپر شده بودین چن تا تخمک داشتین و‌چن تاش جنین شد؟ دکتر من اجازه ی اقدام ...

عزيزم من ١٨ تخمك داشتم، كه ٩ تا جنين با كيفيت بالا شد، بقيه رو اصلا لقاح ندادن، خوب اگه مشكل ندارين انجام بدين، البته بعضي دكترا منع ميكنن، ولي دكتر من اعتقاد داشت نبايد طبيعي باردار شدن رو حتي اگه احتمالش كمه از دست داد

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
سوگلی جان برای سونوی شکمی توی شهرمون کجارو.پیشنهاد میکنی ...میخام مطمئن باشه وکاربلد ! بنظرت برم پی ...

والا من سونوهاي اوليه رو كه زير نظر دكتر نيكبخت بودم، پيش دكتر رضا زاده انجام دادم، ولي بعدش خود دكتر سعادتي انجام داد، ديدم  دكترا از شيراز، ايلام، خرم آباد و اطراف هم سونو پيش دكتر سعادتي ميفرستن، كلا اكثر دكترا هم سونو رضا زاده رو قبول دارن. من خيلي آقا يا خانم بودن سونوگراف واسم فرقي نداشت، حالا ببين هر كدام خودت راحتي.

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

ثمین جان انشالله که اینسری جواب این همه صبر و استقامتت رو از خدا بگیری

من هم دکترم برام سی دی مارکر ننوشت گفت اینا دیگه فاکتورهای خوبی نیستن و برای عمل پیوند انجام میدن

ولی یه سری از اون فاکتور هایی که انا جان میزارن رو نوشت که خدا رو شکر مشکلی ندارم

اما درباره هیسترسکوپی و خراش ...برای من تو اتاق عمل با بی حسی موضعی (کمر به پایین) انجام دادن.بعد عمل که اصلا و ابدا درد نداشت فقط گاهی اندازه درد پ ر ی و د گرفتی احساس میکردم که برام ژلوفن هم نوشته بودن اما استفاده نکردم.بله عمل از واژینال هست.

اما موضعی عمل کردن یه بدی داره که چون از کمر به پایین بی حسی نمیتونی دستشویی کنی یعنی نمیاد...

مثانه م داشت میترکید اما هر چی بشینی تو دستشویی نمیاد که نمیاد...

دیگه میخواستن سوند بزارن که نذاشتم آخه عفونت میگیرم ، درد مثانه رو حدودا یک ساعت تحمل کردم و بلاخره قطره قطره اومد و درد دلم خوب شد،فقط بدیش همین بود

انشالله خبر مامان شدنت رو به زودی بهمون بدی👍

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
سلام بچه ها من از دیروز که این قرصای ویتامین با ال دی رو خوردم واقعا حالم بده همش حالت تهوع دارم میت ...

با ال دی باید اب زیاد بخوری اب معدنی بخور که سبکِ

و برای اینکه حالت تهوع رو احساس نکنی دقیقا قبل از رفتن به رختخواب بخور

یعنی بخور و بخواب

سلام عزیزم،ایشالااینباردیگه مامانی ثمین جان دلم روشنه بهت؛هیستروبیهوشی میگیری بعدشم من دردی نداشتم بعدیک ساعتم مرخص شدم یه بارتوبیمارستان بهمن تهران بارزاقی یه بارفامیلی باظهیری انجام دادم،رحم روبرسی میکنن ک پولیپی سپتمی چیزی نداشته باشه اگه داره برمیدارن؛تک شاخ دوشاخ بودن رحم معلوم میشه ،ظهیری گف مشکلی نداشت رحمم ولی رزاقی گف سپتم داشتی برداشتم چون باعث میشه خونرسانی ب جنین کم بشه وبعدباعث سقط میشه؛خونریزی داری فقط بعدش

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام خوبید.من خودم تبلی دارم شوهرم هم تحرک اسپرم داره .میخوام میکرو کنم .الان دارم سوپر فکت تزریق میکنم کسی بوده جوتب گرفته باشه .هزینه میکرو چقدر است خیلی نگرانم .خواهشن خوابمو بدین ض😘🙏

خدایا شکرت بابت هدیه ات . 
من دارم میرم برای انتقال تو تاکسی تنها و بی کس نمیتونم جلوی اشک هام رو بگیرم. دعام کنید خیلی ...

عزیزم اینو نگو خدا باهاته

انشالله که چند قلو بشه حسابی اشک بریزی😉

منتظر خبرهای خوبیم