2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست

سلام دوستان

براي انتقال جنين فريز احتمال داره بازم سيكل لانگ باشه يا فقط اون واسه پانكچره؟؟؟؟ من الان پري دوم بعد از پانكچرم بايد روز اول پري سوم برم مركز،احتمال داره بخوان دوباره ال دي بهم بدن و انتقالم بيفته واسه پري بعدش؟؟؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
تا قبل عمل هیچ مشکلی نداشتم. یک ساعت بعد انتقال اینجوری شدم

عزيزم فكر كنم به خاطر فشار رحم روي مثانس منكه كل عمرم اينجوريم مثانم مشكل داره ولي موقع هايي كه تخمك گزاري دارم يا نزديك پريودم بدتر ميشم ميگم شايد به رحم مربوط ميشه حالا تو هم كه انتقال دادي حتما چون ضخامت اندومتر بالا رفته خود رحمتم تغيير كرده داره رو مثانه فشار مياره نگران نباش يكم تحمل كن بعدم هروقت احساس دستشويي كردي نرو تحمل كن اينو دكتر ارولوژم گفت بايد ذهنتو منحرف كني چون هرچي بيشتر بري دستشويي بدتر ميشي پهلوهاتر گرم كن زيادم بهش فكر نكن ايشالا بهت ميشي 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان براي انتقال جنين فريز احتمال داره بازم سيكل لانگ باشه يا فقط اون واسه پانكچره؟؟؟؟ من ال ...

فكر نكنم اون براي تخمك گذاري بهتر بود ديكه الان كه فقط بايد رحمت اماده بشه ال دي براي چي بدن

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغونممممم احساس بدبختی زیادی دارمم دیگه هیچ راهی برام نمونده کاش بمیرم راحت شم

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

چرا اين حرفو ميزني روز چندم بي بي گذاشتي؟ عزيزم از كجا ميدوني با بچه خوشبخت تريني كه حالا بدون اون بدبخت ين شدي ؟ اين چه حرفاييه ميزني اميدت به خدا باشه فكر ميكني براي اون كاري داره؟ حتما يا صلاح نيست يا وقتش نيست بشين دعا بخون استرسو دور كن از خودت ارامش ميگيري در هر شري خيري هست يادت باشه تو ايندرو نميدوني خداست كه عالمه 

من بازم منفی شدم امروز بی بی گذاشتم و منفی بود البته از قبلش میدونستم چون هیچ علائمی نداشتم خیلی داغ ...

عزیزم اصلا به بی بی چک اعتماد نکن فقط ازمایش خون منم هیچ علائمی نداشتم خدای نکرده منفی هم بشه دنیا یه اخر نرسیده روحیتو حفظ کن سری بعد حتما میشه

عزيز دلم من همين يبارو ميخوام ميكرو كنم ايشالا كه نتيجه بده اگه نشه ديگه نه توان ماليشو دارم نه جسميشو تصميم گرفتم بعدشزندگي كنم درسته حسرتش تو دلم ميمونه ولي هرچي خدا بخواد بايد از لحظات زندگي استفاده كرد از باهم بودن از كنار همسرت بودن لذت ببر شما هستين كه براي هم ميمونين من ميگم با خودم از كجا معلوم يكسال ديگه من باشم تو اين دنيا مگه ادم از سرنوشتش خبر داره پس چرا از اين روزاي باهم بودن از زندگي لذت نبري فكرشو نكن ايشالا خدا اون نعمتم بهت يروز ميده صبور باش فعلا از لحظاتت استفاده كن كه بعدها حسرت نخوري به اوني فكر كن كه بچه داشته اما وقتي به يه جايي رسوندتش با بيماري يا قضاي روزگار بچشو ازش گرفته ببين اون چي ميكشه پس ناشكر نباش راضي باش به رضاي خدا. خدا براي بندش بد نميخواد 

سلام به دوستان راهنمایی میخاستم ممنون میشم آگاهم کنین

من توی این ماه اگه شرایط رحمم خوب باشه انتقال جنین فریزدارم دکتربرام آمپول میکرولین دادوقرص بروموکسی امروزروزآخره مصرف قرصم هست 3تاجنین دارم

اوناییکه شرایطشون مثل منه پریودشون چندروزبعدازمصرف دارواومدبعدش اگه شرایطم خوب بودچ داروهایی میدن برای انتقال کلافه ام بخدامن ماه پیش 15پری شدم

ازیه ورهم شوهرم میگه هفته ای دیگه تعطیلات بریم مشهدمیترسم نمیدونم چی میشه ممنون میشه جواب منو بدین

عزيزم فكر كنم به خاطر فشار رحم روي مثانس منكه كل عمرم اينجوريم مثانم مشكل داره ولي موقع هايي كه تخمك ...

ممنون عزیزم باشه سعی میکنم کمتر برم دستشویی

منم احتمال میدم فشار رحم روی مثانه زیاد شده. هر شب شیافمو راحت میذاشتم ولی دیشب واژن اینقدر ملتهب بود شیاف به زور میرفت داخل

خیلی حس تلخ و غیر قابل تحملیه.... دعا میکنم خدا بهت قدرت و صبر بده..... میشه.... دیر و زود داره سوخت و سوز نداره..... خدا به زکریا بچه نداد.... تا پیری..... اما وقتی داد پیامبر داد..... حالا نمیگم ما قراره پیامبر بزاییم اما خدا وقتی خوبشو بده دیگه این روزا یادمون میره که آرزوی مرگ میکردیم. تا اون روز تحمل کن

سلام عزیزای مهربون.

بچه ها من 1شنبه انتقال دارم.توصیه هاتونو بهم بگین لطفاااااااااا..

پیشاپیش ممنون از همگی

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....
چقدر بد شده...حالا چطور بفهمیم کی خوبه کی بد؟شما از دکتر محمدزاده راضی هستین؟ من ظفردوست و طرازی رو ...

من تازه اولین جلسه ای بود که رفتم پیش محمدزاده امیدوارم خوب باشه دکترا وسیله هستن خدا باید کمک کنه در ضمن روزایی که دکترا نیستن خودشون ی جایگزین انتخاب میکنن یعنی بازم فقط ی دکتر نیست

خدا جونم شکرت...
سلام عزیزای مهربون. بچه ها من 1شنبه انتقال دارم.توصیه هاتونو بهم بگین لطفاااااااااا.. پیشاپیش ممنو ...

دکترا میگن مثانه باید پر باشه ولی تو دو لیوان آب هم بخوری کافیه... زیاد بخوری بعدش مثل من مصیبت میکشی😄

سلام به دوستان راهنمایی میخاستم ممنون میشم آگاهم کنین من توی این ماه اگه شرایط رحمم خوب باشه انتقال ...

عزیزم پریود شدن بعد از مصرف هر دارویی برا هر بدنی متفاوته ممکنه برا یکی بعد از 3 روز برا یکی بعد از 10 روز باشه بستگی ب شخص و شرایط بدنش داره

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین