2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047253 بازدید | 684583 پست
ايشالا براى همه منتظرها و ما🙏🏼🌸من روز ١٢ آزمايش دارم عزيزم از ديروز همش سردم مى شه امروز صبح هم ...

عزیزم به سلامتی پس دوباره انتقال دادی.....

ایشالله این دفعه مامانی دیگه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم به سلامتی پس دوباره انتقال دادی..... ایشالله این دفعه مامانی دیگه....

آره عزيزم.آنا جون خيلى به دعاهاتون و انرژى هاتون محتاجم🙏🏼🌸

خودت مى دونى دفعه سوم انتقال و انتظار يعنى چى

ايشالا اين بار بتونم خوش خبر باشم🙏🏼🌸

ايشالا خدا از دهنت بشنوه🙏🏼💕🌸

هانا جون برات دعا میکنم انشالله خدا ایندفعه جواب انتطارتو میده...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اناجون من كه الان بهم گفتن كيفيت سي حالا چن تا احتمالا انتقال ميدن؟

احتمالا سه چهار تایی انتقال بدن.....

معمولا همون سه تاست.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آره عزيزم.آنا جون خيلى به دعاهاتون و انرژى هاتون محتاجم🙏🏼🌸 خودت مى دونى دفعه سوم انتقال و انتظار ...

با تمام وجودم درکت میکنم تازه فکر کن من هر بارم پانکچر شدم.....

کاملا میفهمت.....

ایشالله این دفعه خوش خبری.....

با تمام وجودم درکت میکنم تازه فکر کن من هر بارم پانکچر شدم..... کاملا میفهمت..... ایشالله این دفعه ...

انا جون من سر برج ازمایشاتم اماده میشه نمیدونم تو این دو سه ماه کار خاصی باید انجام بدم یا نه.فقظ کمر پشم شتر میندازم گرم باشم اخه مطمینم و حس هم میکنم رحمم خیلی سرده.ضمنا انا جون این سز  نمیخوام مطلق خونه باشم شش روز مرخصی میگیرم از رو  هفتم برم سر کار.نظرتون چیه؟خونه موندنی افسرده و عصبی میشم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
خانما یکی به داد من برسه😭😭😭😭😭 از یک ساعت بعد انتقال من تو دستشویی ام تا الان . طوری بهم فشار م ...

نگران نباش رویا...مگه نگفتی رحمت منقبض میشه بعد از هر معاینه...پس طبیعی دیگه..الان واسه نی نی اینطوری شده...استرس نداشته باشه...من بعد از پانکچر تکرر گرفتم و دقیقا حالتای تورو دارم

استرس نداشته باش وقتى كمكى بهت نمى كنه من كاملا مى فهممت عزيزم چون منم سومين باره اما فقط يه بلاست ب ...

آخی ب سلامتی انتقال دادی هاناجون،میگماگفته بودی شنبه انتقال داری،چون پیاماروخوندم نگفته بودین ازانتقال برگشتین یامن متوجه نشدم ؛فک کردم شنبه دیگست،ایشالااینباردیگه مامان شدی عزیزم

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
خانما یکی به داد من برسه😭😭😭😭😭 از یک ساعت بعد انتقال من تو دستشویی ام تا الان . طوری بهم فشار م ...

عفونت نداشتی عزیزم؟؟ب دکترت زنگ بزن بگوحتما

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
ممنون بهترم.دو روزی نداشتم ولی امروز صبح باز از خواب که بیدار شدم متاسفاته دیدم. راستی برای سونو دک ...

ای بابا.ان شاالله که خوب میشی گلم.پوراشرف خانمه یا اقا؟من اخرین بار که رفتم پیش دکتر بهشتی یکیو معرفی کرد برای سونو گفت کارش خوبه،ولی اقا بود،منم با این حافظه ی داغونم اسمشو یادم رفته.

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ای بابا.ان شاالله که خوب میشی گلم.پوراشرف خانمه یا اقا؟من اخرین بار که رفتم پیش دکتر بهشتی یکیو معرف ...

پوراشرف خانمه.جوون هم هست.ولی کارش خوبه.

احتمالا خزایی رو به شما معرفی کرده.اونم خیلی  خوبه!

من چون قرار بود واژینال باشه رفتم پیش پوراشرف.ولی همون شکمی انجام داد.کارش دقیقه!

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار