2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047268 بازدید | 684585 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

استرس نداشته باش وقتى كمكى بهت نمى كنه من كاملا مى فهممت عزيزم چون منم سومين باره اما فقط يه بلاست ب ...

هانا جون شما  انتقال دادی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

آنا جون.این قرص پردنیزولون دقیقا واس چیه ؟دیدم اینجا شما وبچه ها زیاد دربارش میگین؟من دیشب رفتم دکتر گوارشم 5تا دونه پردونیزولون 50بهم داده . البت ی سری ازمایش ana*igg*igmایناهم داده بودم بهم گفت مشکل ایمنی هم نداری حالا نمدونم برا انزیمای کبدی ک بالابود داده یا واس الرژی ک درگیرشم؟ولی فک.کنم واس الرژی داد چون گفت برا کبدت فعلا دارویی نمیدم....ازدیشب هم ک خوروم تهوع میگیرم...

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
استرس نداشته باش وقتى كمكى بهت نمى كنه من كاملا مى فهممت عزيزم چون منم سومين باره اما فقط يه بلاست ب ...

هانا جون ایشاله واسه شمام ایندفعه مثبته؛شما روز چندم ازمایش داری؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
هانا جون ایشاله واسه شمام ایندفعه مثبته؛شما روز چندم ازمایش داری؟؟

ايشالا براى همه منتظرها و ما🙏🏼🌸من روز ١٢ آزمايش دارم عزيزم

از ديروز همش سردم مى شه امروز صبح هم همش سردم بود يه دفعه بعدازظهر گرگرفتگى داشتم و كمردرد دقيقا حالتهاى يه هفته قبل پريود شدنم

نمى دونم ديگه واقعا كارى از دستم بر نمى ياد تو اين شرايط

فقط به خدا مى گم ايشالا اين بار آرزوى من با خواستت يكى باشه🙏🏼

عزیزم نود درجه زدی نگران نباش زیر پوست جمع نمیشه..... احتمالا یه کوچولو حساسیت داده..... کیسه یخ ب ...

آنا جان،من 25سالمه و 12تا جنین دارم،بتظرت برای اولین بار چندتا برام انتقال میدن؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
شما چندم انتقالی؟ یعنی قرار نیست خوب بشه؟! یا خدا

من امروز هشتم انتقالم، سه روز اول درد شدییید داشتم موقع ادرار ولی الان نه خیییییلی کم

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺
دخترا یه سوال  بعد از انتقال استرادیول همچنان ادامه داره؟یا قطعش میکنن؟واقعا این قرص حالمو بد ...

عزیزم بستگی به شرایط داره مال من تا هفته ۱۴ بود بعضیا زودتر قطع کردن واسشون....

آب زیاد بخور.....

آسپرین چی داری؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون.این قرص پردنیزولون دقیقا واس چیه ؟دیدم اینجا شما وبچه ها زیاد دربارش میگین؟من دیشب رفتم دکتر ...

عزیزم برا سرکوب ایمنیه.....

با شکم خالی نخور.....

کلا با شروع پرد نمک رو کم یا حتی اگه میتونی حذف کن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان،من 25سالمه و 12تا جنین دارم،بتظرت برای اولین بار چندتا برام انتقال میدن؟

عزیزم دو سه تا معمولا انتقال میدن....

به کیفیت جنیناتم بستگی داره.....

آره عزيزم شنبه  با امروز شد سه روز

بسلامتی عزیزم انشالله ایندفعه حتما مامانی