2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047372 بازدید | 684596 پست
نه عزیزم عالیم هست..... هایپر که نبودی؟ من خودم پنج شش ماه قبل سیکل آخرم پیلاتس کار کردم.....

هایپر ک بودم تو مهرماه ولی گفتن وضعیتت خوبه انتقال دادن ک گفتم از روز ۵ لک بینی شروع شد روز ۸ انتقال ک کلا پریود شدم

بس مشکلی نیست برم مرسی عزیزم

@تورک_آنا    آنا جون تا آنلاینی میشه منم راهنمایی کنی؟

من امروز سه تا بلاست انتقال دادم. بهم گفتن هر چی ویتامین میخوردی دیگه نخور.... در حالیکه مرکز من اصلا از قبل هم حرفی از ویتامین نزده بود

حالا به نظرت وینامین E  و زینک و  D   رو باید قطع کنم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هایپر ک بودم تو مهرماه ولی گفتن وضعیتت خوبه انتقال دادن ک گفتم از روز ۵ لک بینی شروع شد روز ۸ انتقال ...

برو نگران نباش....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
@تورک_آنا    آنا جون تا آنلاینی میشه منم راهنمایی کنی؟ من امروز سه تا بلاست انتقال دادم. ...

قطع کن عزیزم.....

مبارکت باشه عزیزم.....

ایشالله به سلامتی بغلشون کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم من سعی میکنم تا پستا زیاد نشدن یه سر بزنم و در حد توانم جواب بدم اما اگه بیام و یهویی صفحات تعدادشون بالا باشه فقط رو ده صفحه آخر زوم میکنم پس اگه کسی پستش بدون جواب موند بدونه نتونستم پستشو بخونم.....

از الان بابتش معذرت میخوام......

عزیزم به نظرم الانم قلب تشکیل شده..... بازم ببین دلت چی میگه.... نگران سونو هم نباش اگه پیش دکتر خ ...

پیش دکتر خودم که نمیرم.اون سونو اش از این معمولیا بود و فقط یک ساک دید.یکی هم شک داشت.

مثانمم خالی بود.یک هفته پیش هم رفته بودم.

اما این سونو بهترینه اینجا.

یه آقا هست و این خانم.که خوب من بد خانم راحتترم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چون با دارو پریود میشم lh . fsh پایینه واسه همین باید حتما آی وی اف بشم

ايشالا جواب ميگيري 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
نسخ آزهای تکمیلی!!!!! نسخه اول: برای همسرتون!!! لطفا کاریوتایپ انجام شود. نسخه دوم: برای خودتون!!! ...

ممنون عزيزم كه جواب دادي 😘

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
 پیش دکتر خودم که نمیرم.اون سونو اش از این معمولیا بود و فقط یک ساک دید.یکی هم شک داشت. مثانمم ...

پس این سونورو که بهتره برو....

اینطوری خیالتم راحتتره....

سلام اناجون خوبی😘😘😘

میگم من درباره ی  ازهای ایمنی و انعقادی..هم از ط ر ا زی . و هم از راحله توکلی مشورت گرفتم ..تشخیصشون مشکل انعقادی بود 

لازم هست ار مریم توکلی هم مشورت بگیرم..؟!

دقت آقایون همیشه بیشتره😉 من اگه میشد پزشک زنان رو هم مرد انتخاب میکردم😅

نه اتفاقا.اصلا اینجوری نیست.

مشهد یه دکتر دنیا فرخ داره که از تمام شرق میان پیشش.

حتی از شب میان می مونن که با این ویزیت بشن.

عالیه، عالی!

آره پیشش رفتم. ولی همین مشهد یه دکتر دواچی داره رو دست فرخ بلند شده

پس به جنسیت نیست.

حالا من اینو نمیشناسم چون دیگه مشهد نیستم‌اما سال ها با وجود مردای رادیولوژیت دیگه ،دکتر فرخ حرف اول رو میزد.