2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047256 بازدید | 684583 پست

سلام دوستان می دونید سوپرفکت کدوم داروخانه داره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

دکتر به من سینافکت داده خیلی با سوپر فکت فرق داره؟اصلا کارش چیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اناجون خوبی😘😘😘 میگم من درباره ی  ازهای ایمنی و انعقادی..هم از ط ر ا زی . و هم از راحله ...

به نظرم اوکی هست.....

ط ر ا.... دست بالام میگیره یعنی اگه گفته مشکل ایمنی نداری به احتمال ۹۹ درصد نداری اما اگه خیالتو راحت میکنه میتونی با ایمونولوژ هم مشورت کنی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دکتر به من سینافکت داده خیلی با سوپر فکت فرق داره؟اصلا کارش چیه؟

عزیزم یکین فقط فرقشون ایرانی خارجی بودنشونه....

کارش مهار سیستم باروریه و برا پروتکل مناسب بدنت تجویز شده.....

سیکلت از نوع اگونیسته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم یکین فقط فرقشون ایرانی خارجی بودنشونه.... کارش مهار سیستم باروریه و برا پروتکل مناسب بدنت تجو ...

آنا جان 😍

من ان شاالله قراره جنین فریز انتقال بدم بهم سینافکت داده دکتر روزی ۵۰ واحد واز دو پری ۲۰ واحد،گفتم اگر شد خارجیش رو پیدا کنم وبزنم نمی دونم چرا به داروهای خارجی حس بهتری دارم

واز اول دوره روزی دوتا پردنیزولون 

سه تا استرادیول

ودوخط کش کرم اُ استروژن به بازوهام بزنم و۶ دوره سونو بشم توکل برخدا تا ببینم برام چی در نظر گرفته خدای مهربونم

بهترین زمان برای تزریق سینافکت چه زمانیه؟

من از دکتر که برمی گردم تازه سوالهام شروع میشه🙈

آلان تو حاملگی آز قند ناشتا دادین؟ چند بود؟  من ۷۶ بود.

عزیزم من هنوز مامان نشدم.

میکروی اولم مثبت شد که بعدش افت بتا داشتم و سقط شد.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
😂😂😂😂😂 من رفتم دکتر گف بیبی بزن اگه منفی بود که منفی هم شد بهم آمپول داد بزنم بعدش که پریود شدم ...

منم یکی دوروز دیگه صبر میکنم.چون تا یکهفته طبیعیه.. هر چند من همیشه دوروز زودتر از ماه قبل پریود میشدم‌. اگه نشدم میرم دکترم.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
ممنونم مهربون از کمکت😘❤   راستی احتمال هم داره از آسپرین باشه ؟چون این سری آسپرینی که گرفتم ب ...

امکانش هست. چون منم سریای پیش پارس دارو بود اصلا مشکل نداشتم.

اما ایندفعه با جالینوس هم به معده درد افتادم هم لکه بینی.

منم یکی دوروز دیگه صبر میکنم.چون تا یکهفته طبیعیه.. هر چند من همیشه دوروز زودتر از ماه قبل پریود میش ...

واااااااي منم هنوز پري دوم بعد پانكچر نشدم 

شما اخرين پري كي بوده؟؟؟؟

من ٣١ شهريور 

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

سلام بچه ها من امروز روز 8 پری رفتم سونو دکتر گفت فقط یه فولی 9 و یه 4 داری سیکلم کنسل شد.چرا با اینکه روزی 300 واحد گونال و یه منوتروپین داشتم اینجوری شد؟دکتر گفت درسته اف اس اچ بالا بوده ولی واقعا تخمدونات هیچ جوابی نداده.تازه دو ماهی هست ک همس داروهای تقویتی میخورم و هیچی ب هیچی.بهم پروژسترون داد ک از15 پری شبی دو تا مصرف کنم و گفت سیکل بعدی بهت پرگووریس میدم.کسی بوده ک با گونال تخمدونش جواب نده؟اونم تا این حد؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
به سلامتی انشاله که نی نیای تپل مپلی محکم بچسبن به دلت. من مرکز میرم دکتر افلاطونیانم اونجا هستن ول ...

ممنونم عزیزم.ان شاالله که خبر مثبت شدنتو همینجا میدی😍

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم