2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047544 بازدید | 684607 پست
عیبی نداره خواهر،ایشالله سری بعد، حالتو میفهمم من خودمم یه بار تخمک هام پوک بود یه بار منفی شدم برای ...

من بار دومم بود خیلی ناراحت شوهرمم رفته بود کربلا حاجت بگیره بیاد الان میگه من نذر کردم از نجف تا کربلا پیاده رفتم پس چی شد اون خیلی ناراحته وقتی فکرشو میکنم گریم میگیره 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

من خودم رفتم اون موقع که انا برای بار دوم منفی شد پیامهاشو تو تایپیک خوندم چقدر با انرژی بود تازه به بقیه روحیه میداد و اصلا ناراحت نبود و شکر خدا میکرد از ته قلبش با اینکه جنین فریز نداشت و باید از اول شروع میکرد و همین روحیه اش باعت شد زمان براش به راحتی بگذره و زودتر نتیجه بگیره و راصی بود به رصای خدا ولی خیلی خیلی تلاش میکرد و پیگیر بود البته با روحیه شاد و شکر گذاری خداوند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بار دومم بود خیلی ناراحت شوهرمم رفته بود کربلا حاجت بگیره بیاد الان میگه من نذر کردم از نجف تا کر ...

دقیقا عین من، منم بار دوم شوهرم بعد انتقال زفت پیاده روی تمام راه رو با وجود اینکه تب کرد و سرما خوردگی شدید گرفت راه رفت وقتی اومد بهش گفتم منفی شد نمیدونست چی بگم خواهر بایذ راصیم به رصای خدا  

اردیبهشت جون من مشابه مریونال، منوتروپین تزریق میکردم که عضلانی و از باس ن بود! مری جون عزیزم خوب اگه خودت رو باخته بدونی که فاتحت خوندست! یه چیزی بگم باور میکنی؟ من ۴ آذر میکرو کردم، جواب منفی بود! بعدش یه بار پریود شدم! بعدش یه ماه جلوگیری نداشتم و امید داشتم طبیعی باردار شم! با ۸ روز تاخیر پریود شدم الانم روز ۷ پریودمه و پاک شدم! امروز سمت راستم حس میکردم یه چیزی هست! باورت میشه شک کردم نکنه باردارم و این پریودا واسه رد گم کنیه! الان دارم واسه سیکلم ال دی میخونم! رفتم سرچ کردم ببینم کسی که باردار باشه ال دی بخوره چی میشه؟!!! ببین من هنوزم بعید نمیدونم باردار باشم! حالا توقع داری با این روحیه منفی که داری من چی بگم بهت؟؟؟؟؟ اونم منی که به هر معجزه ای ایمان دارم!!!!! خدا بخواد نشد نداره عزیزم اینو باید با تمام وجودت باور کنی! لک داشتن یا نداشتن! خونریزی داشتن یا نداشتن! اینا همش فیلمن! خدا بخواد همه چی ممکنه! پس عزیز دلم، مری خانوم گل! اول باید مامان بشی بعد باردار!!!!!!

بهار عزیزم وسعت دید ما خیلی محدوده!

ما درکمون به این نمرسه که علت شدنها و نشدنها رو بفهمیم!

امروز رفته بودیم طرفای توچال، من همسرم یه کوچولو موندیم و برگشتیم. برگشتنی یه زن و شوهری که معلوم بود در شرایط مادی خیلی پایینی بودن با بچه هاشون داشتن میرفتن به سمت بالا، باورت میشه نمیدونم ۶ تا بچه بود یا یکی کمتر و بیشتر. همه پوششاشون کم و نامناسب بود اما شاد داشتن میرفتن!

یه لحظه منو همسرم همزمان گفتیم قربونت بشم خدا به اینا این همه بچه دادی، یکی از اونا مال ما میشد مگه چی میشد!

اما بعدش هر دو گفتیم حتما حکمتی داره که ما از درکش عاجزیم!

پس بهار عزیزم جز توکل به خدا و دوختن چشم امید به مرحمتش کاری از دستمون بر نمیاد! کافیه فقط بخواد مطمئن باش که بی چون و چرا میشه!

دوستای گلم من حالم خوبه. نگران نباشین. آخر دنیا که نیست. مگه ندیدین خدا بخواد نشد نداره. یقین دارم که الان برام صلاح نمیدونسته. ایشالله که خودش شرایطشرو فراهم میکنه. خدا رو چه دیدین! شاید قراره طبیعی مامان بشم!

در ضمن بچه قراره بیاد بشه شیرینی زندگی، من همین که خدا بهم لطف کرده و یه عشق خوب و بی نظیر داده باید شاکر باشم!

همسرم هدیه ای بود که خدا خودش بهم داد! یا بهتر بگم یکی از معجزات خداست! برای همین یقین دارم بخواد بازم میتونه معجزاتشو بهم نشون بده!

ایشالله که هر چی خیرمونه برامون رقم بخوره و ایشالله که خیرمون تو آرزوهامون باشه

بهار عزیزم وسعت دید ما خیلی محدوده! ما درکمون به این نمرسه که علت شدنها و نشدنها رو بفهمیم! ام ...

دوست عزیزم مرسی که انقدر قشنگ حرف میزنی و ادمو امیدوار میکنی 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد

فدای تک تک دوستام بشم! ببخشین که باعث ناراحتیتون شدم! دوستای گلم میدونین بحث قوی بودن یا نبودن نیست! چیزی که من یقین دارم اینه که تولد و مرگ بحثش کاملا جداست و فقط تو حیطه قدرت خداست! کارا و تلاشا و درمانای ما فقط فراهم کردن ابزار و وسیله اینکاره اما نتیجه فقط دست خداست! من و دوستم که با هم زیر نظر طرازی بودیم، تازه اون شرایطش از من بدتر بود و مشکل ایمنیم داشت، من منفی شدم اون مثبت! به نظرم تنها دلیل منفی شدن من این بود که فعلا خدا به تولد فرزندی که پدر و مادرش من و همسرم باشیم فرمان بودن صادر نکرده! در حالی که برای دوستم خواست و شد! پس منم جز تسلیم در برابر خواستش کار دیگه ای از دستم بر نمیاد!