2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047393 بازدید | 684597 پست
اخه دکترم هیچی مکمل و دارو تقویتی بهم نداده😔😔حس‌بدی دارم خب😢

عزيزم دكتر شما ادم بيسوادي نيست ،درسته ادم خودش بايد حواسش باشه به همه چي ولي نه اينكه همش شك و استرس براي خودت ايجاد كني

حتما دكترتون با توجه به شرايط دارو تجويز كرده، تمام سعيتو بكن كه اعتماد كني و استرس نداشته باشي، انرژي مثبت براي خودت و همسرت بفرست مطمعن باش يه تقويتي خيلي خيلي موثره☺️

يه وقت دارو سرخود نخوري بعد پشيموني بياره واست خدايي نكرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مربی جون پردنیزولون چند قبل انتقال شروع کردی تا کی ادامه داره

من حدودا از یک ماه قبل انتقال شروع کردم

هفته اول روزی۴ تا

هفته دوم روزی۳ تا

هفته سوم تا الان روزی۲ تا

در مورد زمان قطع کردنش ، دکتر هیچی نگفت

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
پس چرا دكتر به من ال دي نداد😢😢😢

مگه همه ال دي لازم دارن؟ هركي مدلش يه جوره بابا چرا به خودت استرس ميدي خوب به منم نداده فكرشو نكن درست ميشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
دوستان هیستروسکوپی با کدوم دکتر و مرکز انجام دادین راضی بودین؟

براي چكاري هيسترو ميخواي؟ من لاله انجام دادم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
سلام بچه ها خوبين؟ يه سوال داشتم من شش هفته و سه روز باردارم تا ديشب درد سينه داشتم امروز قطع شده ن ...

منم سر همین بحث و جنگ اعصاب سقط داشتم ... خیلی مراقبت کن از روحیه ات ...من خودمو بیچاره کردم سر این موضوع ها ، شوهرم خیلی خوبه ولی من باردار بودم خیلی سرد و بد شد یعنی دلم و انقدر شکوند که حد نداره ، دودشم رفت چشم خودش... شما اشتباه منو تکرار نکن . 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام بچه ها خوبين؟ يه سوال داشتم من شش هفته و سه روز باردارم تا ديشب درد سينه داشتم امروز قطع شده ن ...

اشتباه منو نکن هیچی مهم تراز خودتو نی نی نیست عزیزم 

خداجونم شکرت       
چه جالب منم همینجور منم پارسال انتقال دادم اول مثبت شد بعد سقط شدروز 23 24 بود حدودا

دیگه انتقال ندادین بعدش؟؟؟دلیل سقط چی بود؟؟وای خیلی متاسفم

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...