2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047628 بازدید | 684621 پست
از این تجربه دوستمون که مثبت شده تا 14هم صخامت هم برسه مشکلی نیستت ببین به دکترت اعتماد بکن اون علمش ...

ممنونم ازت عزیزم.خیلی لطف کردی.

چشم اعتماد که دارم واقعا بهشون.

خدایا عیدیه عید غدیر امسالم جواب مثبت آزمایش بارداریم باشه لطفا.....

سلام ...من ۱۴ روز پیش دوتا جنین انتقال دادم ... امروز ازمایش بارداریم بتا یک بود و منفی شد ...  نمیدونم چم شده انگار خنثی هستم نه ناراحتم نه خوشحال ... فقط بغض کردم و الکی میخندم ... اولین باره انتقال دادم ..‌ چند تا سوال دارم یکی اینکه احتمال داره بتا بره بالا تا اخر هفته ؟ دوم اینکه امپول پروژسترون و قرص استرادیول رو قطع کنم یا نه ؟ دوباره برم ازمایش ؟ 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم به اندازه بالا میره  من روز سوم تا پنجم روزی ۲ تا خوردم چهار روز بعدش روزی ۴ تا ،بعد ...

عزیزم اینکه میگن استرادیول رو با آب فراوون بخورین یعنی چقدر؟ دو لیوان مثلا؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سه خطی یعنی چی؟ راستش من خیلی درباره فرایند اندومتر اطلاع ندارم گلم

تعدا خطوط اندومتر، اندومتر یه خطی داریم دو خطی و سه خطی، سه خطی بهترین حالته، مثلا صخامت 9سه خطی بهتر از 9 دو خطی هست، سه خطی بهترین حالته 

گلم به نظرم چتد روز دیگه هم صبر کن، پریود شدی؟  گلم بسپار دست خدا، ایشالله بهترین ها در انتظار ...

نه هیچ اثری از اثار پریودی نیست ... البته دفعه قبل ۸ ماه شدم ... مگه امپول پرژسترون میزنم پریود میشم ؟

خواهر یه یک هفته ای صبر کن بی بی چک بزار ببین چجوریه 

والا من مشکلی با زمان ندارم ... ان شا الله که خیره ... ممنون از راهنماییت ... همینکه اومدم پرسیدم  خیالم راحت شد یه بار اشتباهی کاری نکنم

منفی شدم عزیزم 🤕🤕🤕🤕

عیبی نداره خواهر،ایشالله سری بعد، حالتو میفهمم من خودمم یه بار تخمک هام پوک بود یه بار منفی شدم برای بار دوم، ولی میدونم خیر و صلاحی هست و فقط باید خداروشکر کنیم و به قول انا که خدا امتحان سختتری ازمون نگرفته، هیچ وقت نباید ناامید باشیم