2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
عزیزم اصلا فکر نکن اگه سرم‌رو بزنی مثبت میشه!! من برای انتقال اولم آزاد خریدم ولی منفی شد!! برای ان ...

سلام دوست عزيز

يه سوال دارم

من هم پردنيزلون استفاده ميكنم نصف قرص ناشتا

اين قرص تا كي ادامه داره؟ از اونجايي كه كورتون هست براي جنين ضرر نداره؟

من سیکل دوم بعد پانکچر هستم حجم خونریزی  پریوددومم خیلی کم بود وبعدش هم روزهایی که تحرک زیادی د ...

سلام

من ٣١ شهريور اولين پري بعد از پانكچرم بود و خيلي زياد بود حجمش ولي شش روزه تمام شد،هنوز پري دوم نيومده ،قبل از پانكچر سيكلم ٢٧-٢٧ روزه بود.ولي الان خيلي عقب افتاده و اصلا علائم پري هم ندارم،شما هم عقب افتاد سيكل دومت؟

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست عزيز يه سوال دارم من هم پردنيزلون استفاده ميكنم نصف قرص ناشتا اين قرص تا كي ادامه داره؟ ...

والا من که همچنان روزی۲ تا دارم میخورم، احتمالا ضرر قطع کردنش بیشتر از ادامه دادنشه

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
خاكستري جون شما داري بدون تجويز دكترتون دارو مصرف ميكنيد؟ اخه چرا اينقدر دنبال اينيد كه بقيه چي مصر ...

اخه دکترم هیچی مکمل و دارو تقویتی بهم نداده😔😔حس‌بدی دارم خب😢

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
عزیزم یکی از دوستان باردار دکترش گفته بود صبحها چند تا عناب رو نصف کن بنداز توی آب جوش وبخور می گفت ...

ممنون خانمی گل بنفشه با عناب دم میکنم میخورم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
نوار بهداشتی بزار که گلم محبور نشی چند بار لباس عوض کنی

خواهر نواربهداشتي گير نمياد اخه بايد با خساست مصرف كنيم😂😂😂

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
 عزیزم لطفا یه کم از هیسترو توضیح میدی؟ فرداش میشه سرکار رفت؟ و هزینش چه قدر شد چون منم قراره ب ...

عملشو كه اصلا نميفهمي؟ براي پوليپ ميري؟ تا دو روز يا سهروز يكم لكه بيني دازي اون روز يكم استراحت كن از فردا سبك كاراتو ميتوني بكني والا من اونو انجام دادم حالم خيلي بهتر بود تا پانكچر 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
تو مرکز ما که به شدت به جنین فریز اعتقاد دارن. هر جایی هم که خوندم میگفتن فریز بهتره

خداكنه بهترباشه خوشحالم كردي

اینماه هم نشد وارد سیکل بشم😔

امروز روز سوم پری بود سونو شدم گفته دیواره رحمت ضخیمه اصلا مناسب نیس برای شروع سیکل.یه بسته ال دی داد گفت بخور دوم سوم پریود بعدی بیا

وای خدا بازم یک ماه دیگه طاقتم تموم شده .انگار اصلا نمیخاد کار پیش بره 

دوستان اینی که گفت چیز بدیه؟یا با همون ال دی رفع میشه واقعا؟

سلام بچه ها من امروز پنجمین روز از انتقالمه، دیروز و امروز چندبار در طول روز زیر شکمم و تخمدانام یهو درد شدید میگیره و ول میکنه! طبیعیه ؟؟؟

میشه از ته دلتون دعا کنید خدا یه دختر صحیح و سالم به من هدیه کنه....🙏🥲🥺
دقیقا منم اینجور بودم به خاطر عوارض امپولهاست خیلی از دوستهام هم همینجور بودن بعد پانکچر، بعد مدتی خ ...

ممنون عزیزم از کمکت😘❤

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام من ٣١ شهريور اولين پري بعد از پانكچرم بود و خيلي زياد بود حجمش ولي شش روزه تمام شد،هنوز پري دو ...

بله عزیزم پری دومم حدود ۴ یا ۵ روز تاخیر داشتم ۱۱روز بعد قطع ال دی پریود شدم درحالی که پریودهام مرتب و۲۸ روزه بود اینجا پرسیدم دوستان گفتند طبیعیه این تاخیر

من پری اول پانکچرم حجمش  زیاد بود ولی سه روز خونریزی زیاد وبعدش تا روز هفتم کم وکمتر شد

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
من جنين هام سه روزه بودن الان دقيقا سي و بك روزه انتقال دادم دوهفته هم از قبل انتقال اضافه شه م ...

من ابن سینا بودم. ولی دکترم نیلوفر معترف بود.

من دقیقا امروز ۶ هفتممه.

این قرصه برای چیه؟ 

من استرادیول دارم فقط.اونم صبح و طهر و شب.

و البته اسید فولیک و ...

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار