2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047560 بازدید | 684609 پست
چه جالب منم همینجور منم پارسال انتقال دادم اول مثبت شد بعد سقط شدروز 23 24 بود حدودا

منم همین حدود بیست و سه و چهار روز بعد از انتقال بود که سقط شد😔

خدایاااااا .....من سکوتت را نمی بخشم...
پس چرا دكتر به من ال دي نداد😢😢😢

بهتر که نداشتی ،من تازه دوست داشتم به من ال دی نده 

شانسم رو برای طبیعی این دوماه هم امتحان کنم  ولی گفت باید بخورم چون هایپر شده بودم

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من حدودا از یک ماه قبل انتقال شروع کردم هفته اول روزی۴ تا هفته دوم روزی۳ تا هفته سوم تا الان ...

عزیزم میشه بگید لطفا دکترتون کیه؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام به همگی خسته نباشین بچه هامن آخراین ماه انتقال دارم میشه بگین چی مصرف کنم برای رحم ولانه گزینی ...

یکی از دوستان( مریم جون) میگفت سویق جو بخورین.آمادگی رحمم خوبه اینا واسه اینه که رحم آماده بشه.

مگه همه ال دي لازم دارن؟ هركي مدلش يه جوره بابا چرا به خودت استرس ميدي خوب به منم نداده فكرشو نكن در ...

وااااااااي انتظار سخته خب

ما كه انتقال فريز داريم دو بار بايد منتظر بمونيم يكي قبل از انتقال يكي بعد از انتقال

بايد پري دوم بياد تمام شه برم دكتر تا براي سيكل بعديم دارو بده بهم

اينم همين حالا قرش مياد و قصد اومدن نداره

قبلا كه نبايد ميومد فرصت يك روز تاخير هم نميداد تا من يه بي بي چك بذارم حداقل يكيشون مصرف شه

حالا كه منتظرشم نمياد😐😐😐😐

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
سلام آرزوجان بعد پانکچر چند بار پریود شدین؟؟؟ من پریود دومم باید ۳ این ماه میشد که نشدم فردا از دکت ...

من روز ٢٤ شهريور پانكچرم بود ٣١ پريود شدم كه اولي بود،ديگه نشدم هنوز 😐😐😐

شك هايت را باور نكن و به باورهايت شك نكن ❤️
عزیزم‌وقتی‌پودر اینفولیک میخورم دیگه نباید فولیک اسید بخورم؟یا مثلا امگا ۳؟

فولیک اسید رو نمیخواد بخوری تو پودر به اندازه کافی داره اما امگا۳ رو باید بخوری 

ویتامین هم اگر بهت نداده خودت با میوه جبران کن ...

یا یه ازمایش ساده بده ببین چی کم داری

ویتامین D

ویتامین E

ویتامین C

ویتامین A

پتاسیم

منیزیم

زینک

کلسیم

سدیم

آهن

ویتامین B12

اینا همه تو مولتی ویتامین های روزانه هست

بد نیست روزی یه دونه بخوری

مهم هم هستن.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
وااااااااي انتظار سخته خب ما كه انتقال فريز داريم دو بار بايد منتظر بمونيم يكي قبل از انتقال يكي بع ...

ببين هرچي بهش فكر كني نمياد پس استرس نداشته باش منم مطمئنم كه اين دوسه ماه پريودم بهم ميخوره ولي چاره اي نيست صبر كن مياد نگران نباش در ضمن ال دي خوب نيست دوباره يسري متوقفت ميكنه يكماه كه بخواي استفاده كني نميشه بهم ميريزه بدتره بايد سه ماه حتما مصرف كني پس بذار طبيعي بشي عجله نكن مصلحتي هست حتما عوض فكر كن بيشتر وقت داري با خدا خلوت كني و دعا كني 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي

هنوز دير نشده نگران نباش

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیزم‌وقتی‌پودر اینفولیک میخورم دیگه نباید فولیک اسید بخورم؟یا مثلا امگا ۳؟

پودر اینفولیک برای کیفیت تخمکِ نه تعداد پس برای خوردنش نگران نشو (چون بهت متفورمین داده میگم اگر نداده بود اونوقت خوردنش ممکن بود خطرساز بشه براتون)

اما ویتامین ها رو اصلا سرخود نخور 

چون مثلا ویتامین آ بیش از حد باعث سقط میشه

یا ویتامین دی بیش از حد باعث مشکلات قلبی میشه

پس حتما باید آزمایش بدی بعد مصرف کنی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

دکتر نمیری؟؟؟

من چون پریودام نامنظمه و پلی کیستیکم میرم دکتر 

آخه این اولین ماه بود متفورمین میخوردم گفتم شاید سروقت پریود شم ولی نشد میرم ببینم نظر دکترم چیه 

خداجونم شکرت