2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047543 بازدید | 684607 پست
دوستان آمپول پروژسترون نباید حتما تو یخچال باشه؟ اومدم یه جا بگیرم ،داروخانه تامین اجتماعی.جدیده.هم ...

نه عزیزم بیرون نگهداری میشه چون روغنی بذاری یخچال بدترمیشه وقت تزریق خیلی اذیت میکنه

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها خوبين؟ يه سوال داشتم من شش هفته و سه روز باردارم تا ديشب درد سينه داشتم امروز قطع شده ن ...

به قول انا روی بچه سالم هیچی تاثیر نداره نه دعوا و نه ووووو....، انا ذات الریه گرفت تو بارداری قرصهای آندومتریز خورد تو ماه های اول نمیدونست بارداره ولی الان بچه اش سالمه

بچه ها كسي نيست تجربه من رو داشته باشه درد سينه ش يهو تو هفته شش قطع شه؟

عزیزم نگران نباش.منم الان دقیقا ۶ هفته و ۳ روزمه.

هنوزم سونو نرفتم.

بعضی عصرها تا نیمه شب تهوع دارم نمیتونم بخوابم.

بعد دوروز نیست .و امروز مثلا صبح حالت تهوع داشتم.

سینه ام هم گاهی تیر میکشه و حساس میشه گاهی نه.

من که به خدا واگذارش کردم.

هر چی صلاحه همون بشه.

شمام خونریزی داشتین روزی دو تا آمپول میزنین؟

تموم شد؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
سلام به همگی خسته نباشین بچه هامن آخراین ماه انتقال دارم میشه بگین چی مصرف کنم برای رحم ولانه گزینی ...

اول طبعتو بشناس اگه طبعت سرده چیزهای گرم بخور، شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کن بعد با یه شال ببندش

اره تهرانم زهره لواساني پوليپ داشتم پيشش ميرفتم هيسترو كردم ديگه پيش خودش درمانمو شروع كردم 

عزیزم لطفا یه کم از هیسترو توضیح میدی؟ فرداش میشه سرکار رفت؟ و هزینش چه قدر شد چون منم قراره بیمارستان بهمن انجام بدم

اول طبعتو بشناس اگه طبعت سرده چیزهای گرم بخور، شکمتو با روغن سیاه دونه چرب کن بعد با یه شال ببندش

خانمی من طبعم گرمه بشدت گرمیگیرم شیرینیجان خیلی دوست دارم تندی خیلی میخورم

سلام انا جون حالت خوبه ؟ نی نی خوبه ؟ امیدوارم به سلامتی روزها تو بگذرونی 

بهار جون من شمارو از تاپیک جذب می شناسم 

هربار تیکرتون رو می بینم خداروشکر می کنم وبراتون دعا می کنم اگر قابل باشم

ان شاالله که به سلامت گلتون رو بغل بگیرید💚

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

بچه ها ممنون كه جواب داديد خيالم راحت شد واقعا ممنون

مرجانو آسمان من لك نداشتم از دو روز قبل انتقال بهم اين آمپول رو دادن از روز شش انتقال هم گفت يه شياف اضافه كن

چقدر جالب كه ست بارداري ما با هم يكيه، پنج مهر انتقال داشتيد درسته؟ 

ايشالله جفتمون بچه هامون رو صحيح و سلامت بغل بگيريم توكل به خدا