2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047555 بازدید | 684608 پست
شیاف پروژسترون که به صورت واژینال استفاده میشه چقدر طول میکشه تا جذب بشه

یک یا دوساعت البته بگم شب استفاده کنی بهتره موقع خواب حداقل هم جذب میشه هم سریع ب ی ر و ن نمیاد!

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
عزیزم‌وقتی‌پودر اینفولیک میخورم دیگه نباید فولیک اسید بخورم؟یا مثلا امگا ۳؟

خاكستري جون شما داري بدون تجويز دكترتون دارو مصرف ميكنيد؟

اخه چرا اينقدر دنبال اينيد كه بقيه چي مصرف كردن! استرس حكم سم داره اخه گلم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واي مال من كامل ميريزه بيرون انگار باز نميشه حل بشه چرا اينطوريه پس چه فايده داره من روزي ٦ تا لباس ...

گلم نوار بهداشتی استفاده کن مجبور نشی لباس زیر عوض کنی منم همین کار رو میکنم

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
آنا جونم ...من سرم ای وی ای جی رو نتونستم  تهیه کنم .چون گفتن دیگه قبل انتقال تایید نمیشه .و فق ...

عزیزم اصلا فکر نکن اگه سرم‌رو بزنی مثبت میشه!! من برای انتقال اولم آزاد خریدم ولی منفی شد!!

برای انتقال دوم فقط پردنیزولون مصرف کردم و مثبت شد!! حتی بعد مثبت شدن که به دکتر عارفی گفتم الان باید سرم بزنم؟ گفت نه!! وقتی فقط با پردنیزولون مثبت شدی پس نیاز نداری!!

الکی سه میلیون ریختم دور، ولی بازم اگه اصرار به استفاده داری، میگن هلال احمر قم راحت تر این سرم رو میده

انشالله شما هم، همین انتقالت جواب میگیری و از این به بعد میفتی تو سیکل استرسهای بارداری

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
ممنون عزيزم اره سعي ميكنم خودمو اماده كنم. راستي به نظرت انتقال فرش بهتره يا فريز. نگرانم كيفيتشون ب ...

تو مرکز ما که به شدت به جنین فریز اعتقاد دارن. هر جایی هم که خوندم میگفتن فریز بهتره

عزیزم اصلا فکر نکن اگه سرم‌رو بزنی مثبت میشه!! من برای انتقال اولم آزاد خریدم ولی منفی شد!! برای ان ...

سلام خانمی خسته نباشی میشه بگی قبل ازانتقال چی مصرف میکردی چ غذلیی چ دارویی ممنونتم

سلام بچه ها نمی دونم گلوم چش شده اصلا علائم سرما خوردگی ندارم فقط گلوم گرفته به زور صدام در میاد سرف ...

عزیزم یکی از دوستان باردار دکترش گفته بود صبحها چند تا عناب رو نصف کن بنداز توی آب جوش وبخور می گفت سرما خوردگیش  رو بهتر کرده امتحانش ضرری نداره

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!

من سیکل دوم بعد پانکچر هستم حجم خونریزی  پریوددومم خیلی کم بود وبعدش هم روزهایی که تحرک زیادی دارم یه لکه خون می بینم دوشنبه باید برم دکتر تا داروهای انتقال رو برام شروع کنه 

کسی بوده لک بینی داشته باشه این چیه دیگه ؟

یه سوال دیگه آسپرین چه مارکی بهتره؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام خانمی خسته نباشی میشه بگی قبل ازانتقال چی مصرف میکردی چ غذلیی چ دارویی ممنونتم

در مورد غذا که هیچ چیز غیر معمولی نخوردم!! همون تغذیه همیشگیم ، فقط سعی کردم بین سردی و گرمی غذاها تعادل ایجاد کنم

دارو هم که انواع و اقسام:

ماه قبلش نصف آمپول دیفرلین+هیستروسکوپی

سیکل انتقال:استرادیول( قرص.ژل،آمپول)،ایکویین، گلای وانس، اینوفولیک، اسیدفولیک، پردنیزولون، پروپرانولون،آمپول و شیاف پروژسترون، آنوکساپارین

ممنون میشم از پیجم حمایت کنید: @abjinanaz                                           
من سیکل دوم بعد پانکچر هستم حجم خونریزی  پریوددومم خیلی کم بود وبعدش هم روزهایی که تحرک زیادی د ...

من و چند تا از دوستان اینجوری بودن منم بعد پانکچر موقع پزیودی به جای خون لکه بینی فقط داشتم خیلی ترسیدم بعد فهمیدم عوارض داروهاست اصلا جای نگرانی نیست اکثرا اینجوری میشن، تقریبا من بعد یک سال با خوردن اویشن و یه عالمه داروی عطاری گرم لکه بینیم به خون تبذیل شد، چند روز پیش هم تو همین تاپیک یه خانم دیگه هم اینجور بود همش عوارض داروهاست اصلا نترس خوب میشی به مرور زمان، سعی کن کیسه اب گرم یا حوله داغ بزاری رو شکمت و شکمت و با روغن سیاه دانه و رحمت و دائم چرب کنی معجزه میکنه و خون میاد 

بچه ها ممنون كه جواب داديد خيالم راحت شد واقعا ممنون مرجانو آسمان من لك نداشتم از دو روز قبل انتقال ...

چه جالب.منم از قبل انتقال میزدم،اما سه روز یکی بود.بعد که به لک افتادم اول شیافو اصافه کردن.تا الان که شده روزی دو تا آمپول و یه شیاف شبا!

من ۱۰ مهر انتقال داشتم.اما چون جنین هام بلاستوسیت ۵ روزه بودن مثل شما شدم.

تیکر بارداری نمیذارین😉

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
چه جالب.منم از قبل انتقال میزدم،اما سه روز یکی بود.بعد که به لک افتادم اول شیافو اصافه کردن.تا الان ...

من جنين هام سه روزه بودن الان دقيقا سي و بك روزه انتقال دادم دوهفته هم از قبل انتقال اضافه شه ميشه ٤٥روز 

من يه نصفه پرنيزلون هم ناشتا ميخورم

دكترتون كي بود؟ مال من خانم دكتر طاهري 

من و چند تا از دوستان اینجوری بودن منم بعد پانکچر موقع پزیودی به جای خون لکه بینی فقط داشتم خیلی ترس ...

ممنونم مهربون 

خدا حاجت دلت رو بده خیالم رو راحت کردی 

الان چند روزه به خاطر لک بینی  فکرم مشغول بود

من الان ۱۴ دوره هستم وبعضی روزها دوقطره لک خون می بینم یعنی این هم عادیه ؟بیشتر روزهایی که تحرک دارم

همش حس می کنم درست وحسابی پریود نشدم وتوی رحمم خون مونده که بعضی روزها لک می بینم! 

ممنونم مهربون  خدا حاجت دلت رو بده خیالم رو راحت کردی  الان چند روزه به خاطر لک بینی &nb ...

دقیقا منم اینجور بودم به خاطر عوارض امپولهاست خیلی از دوستهام هم همینجور بودن بعد پانکچر، بعد مدتی خوب میشی و به روال عادی برمیگردی، ببین حتما کیسه اب گرم بزار رو شکم و رحمت یا حوله بزار رو شکمت اتو رو روی کمترین درجه بزار در حد اینکه کمی گرما بده مثل کیسه اب گرم معجزه میکنه هم خون میاد هم رحمت گرم میشه، ماه های بعد هم هر روز شکم و تخمدون هات رو با سیاه دانه چرب کن و ماساژ بده ده دقیقه، اگر کمربند پشمی داری ببند دور کمرت