2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047605 بازدید | 684617 پست
دوستانی که امپول پروژسترون میزنن زیادیش برای جنین خطر نداره؟ من یه هفته روزی 2 تا میزدم ولی هنوز لک ...

نمیدونم.منم مثل شمام با این تفاوت که دو روزه کردم روزی دو تا.

خونریزی های شدید رو ندیدم دیگه اما لک همچنان هست.

شما هفته چندمی؟

سونو رفتی؟

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم.منم مثل شمام با این تفاوت که دو روزه کردم روزی دو تا. خونریزی های شدید رو ندیدم دیگه اما لک ...

مرجان جون من یک روز از شما عقبترم انتقالم11 مهر بود هنوز سونو نرفتم ان شالله 23 ابان میرم افلاطونیان  گفتش 40 روز بعد از انتقال سونو بشید

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم از حالت تو این وضعیت بهترین کار رو کردی که انتقالت رو کنسل کردی فعلا رحمت ...

ممنون ايشالا همچنين براي همه اين بچه ها اميدوارم اينطور بشه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
مرجان جون من یک روز از شما عقبترم انتقالم11 مهر بود هنوز سونو نرفتم ان شالله 23 ابان میرم افلاطونیان ...

به سلامتی.

خیلی دیر نیست؟

من طاقت نمیارم.میخام این هفته برم حتما.

آخه اینجا بچه ها گفتن دو هفته بعد از مثبت شدن ، و رفته بودن و قلب رو هم خدا رو شکر دیده بودن.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
اره با پریودی خوب میشی بدنت به حالت قبل برمیگرده 

خداكنه. نكنه پريودم حالا بهم بريزه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
عزیز دل خودتو ناراحت نکن. درک میکنم منم دلم میخواست انتقال فرش داشته باشم که زودتر تموم بشه. اما به ...

ممنون عزيزم اره سعي ميكنم خودمو اماده كنم. راستي به نظرت انتقال فرش بهتره يا فريز. نگرانم كيفيتشون بياد پايين اسپرم شوهرم ضعيف بود

فک نکنم کامل جذب بشه. من شب قبل خواب میذارم صبح که راه میرم یه مقداریش بیرون میاد

واي مال من كامل ميريزه بيرون انگار باز نميشه حل بشه چرا اينطوريه پس چه فايده داره من روزي ٦ تا لباس زير عوض ميكردم همش ميريزه خشك ميشه يه وضعي 

ایراد نداره یه خیری توشه...خداروشکر که خودت فهمیدی و دست به کار شدی وگرنه ممکن بود آسیب ببینی

والا دكتره بدش نميومد انتقال بده ديد من حالم بده گفت ميخواي كنسل كنيم به شوهرمم گفته يه بيمار داشتم اينطوري درد داشته چندروز بعد خوب شده نميدونم منظورش چي بوده حالا كه گذشت منم رفتم تا سه ماه ديگه ايشالا خيره

متفورمین خوبه... ضرر نداره نگران نباش بله روی تخمک های من تاثیر داشت اما تاثیر پودر اینفولیک خیلی ب ...

عزیزم‌وقتی‌پودر اینفولیک میخورم دیگه نباید فولیک اسید بخورم؟یا مثلا امگا ۳؟

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
گلفام جان حتما یه صلاحی بوده انشاله تو این دوماه خوب به خودت میرسی که بعد از انتقال نی نیات محکم به ...

ايشالا براي شماهم ارزوي موفقيت تو اين راه ميكنم به اميد روزي كه همه بيان اينجا و بگن مادر شدن 

سلام بچه ها خوبين؟ يه سوال داشتم

من شش هفته و سه روز باردارم تا ديشب درد سينه داشتم امروز قطع شده نگران شدم؟ 

در ضمن دقيق سر شش هفته رفتم سونو جنين و كيسه زرد و ساك رو  ديدم يعني سه روز پيش 

البته ديروز در حد يه ربع يه مشاجره لفظي داشتم و سر يه موضوعي به شدت عصباني شدم حالا نگرانم

سلام بچه ها خوبين؟ يه سوال داشتم من شش هفته و سه روز باردارم تا ديشب درد سينه داشتم امروز قطع شده ن ...

به اينا فكر نكن. پروژسترون استفاده نميكني؟ قلب بچرو شنيدي؟ بعد تو اين ايام تررخدا دعوا رو بذارين كنار من تجربشو كشيدم شما با خودتون نكنيد اينكارارو ايشالا كه هيچي نيست استراحت كن 

چرا پروژسترون استفاده ميكنم روزي دوتا آمپول و يه شياف

قلب رو هنوز نه گفت به نظرم نبض داره ولي با اين دستگاه سونو نميشه شنيد گفت يه دستگاه ديگه دارم كالرداپلره ولي اشعه اش زياده بهتره استفاده نكنيم برو يه هفته ديگه بيا

خيلي نگرانم چيزي نميشه؟