2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047627 بازدید | 684620 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه تخمكارو كه گرفتن چرا باز درد دارم

من هم مثل شما درد شدید داشتم بعد پانکچر همش از درد به خودم میپیچیدم روز انتقالم هم با وجود درد سه تا بلاست انتقال دادن و من همچنان از درد نمیتونستم حتی بشینم خلاصه کنم که اآزم مثبت شد اما دو هفته بعد که برای سونو رفتم کلی کیست توی تخمدانم دیدن که دوتاش هم خونریزی کرده بود و معلوم شد دکتر پانکچر نهایت بیدقتی انجام داده و کلا تخمدان راستم خالی نکرده و همه فولیا تبدیل به کیست شده بودن،خدا رو شکر یک ماههدردم بر طرف شد و دو روز دیگه نوبت سونو ان تی دارم

چرا عزیزم دقیقا به تعداده. چون وقتی جنین زیاده این ریسک رو میکنن. وقتی تعداد کمه نباید این کار رو ...

اخه من از دکترم هم همون موقع پرسیدم چند روزه ان گفت ٣ روز اصلا لزومی نداره وقتی جنین گرید آ و خوبه بلاست کنن واسه من که انجام ندادن از ١٢تا بیشتر ؟؟‌همشون سه روزه ان ولی خوب لابد نظر دکتر شما با دکتر من فرق داره عزیزم 

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
دکتر فضلی 

من دکتر پانکچرم دکتر کیخا بود اما دکتر انتقالم جعفری نیا جفتشونم عالی و با حوصله بودن ..همون بار اول هم خداروشکر جواب گرفتم ...اگه رفتی برای انتقال انشالله  اصلا اون لحظه تا یکساعت از رو تختت تکون نخور و استرس رو از خودت دور کن فقط مثبت فکر کن و از همون لحظه خودتو مادر بدون و با فسقلی هات حرف بزن خیلی اروم میشی ..انشالله تو همین تاپیک خبر بارداریتو میدی و تیکرتو به زودی میبینیم 😍😍😘😘

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
من هم مثل شما درد شدید داشتم بعد پانکچر همش از درد به خودم میپیچیدم روز انتقالم هم با وجود درد سه تا ...

خداروشكر از دست اين دكتراي بيدقت فقط ميخوان سريع بكاراشون برسن 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گلفام من موقع هایپری خیلیییی درد کشیدم ولی همش استراحت کردم و کار نکردم منتظر بودم تا پریود بشم اب د ...

واي دركت ميكنم حالا پريود شدي دردت بهتر شد

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
والا من هایپریم خیلی خفیف بود. ولی فک کنم تا درد کاملا تموم بشه و پریود بشی و کلا تخمدان ها رفرش بش ...

نه سرم نزدم 

سلام نه خوب نشدم يه چيزي بهتون بگم رفتم سونوي داپلر الان يه كيست ٣٠ سانتي داشتم تو دو تا تخمدانمم گف ...

نگران نباش عزیزم...انتقال یکمی دیرتر انجام بشه ایراد نداره...مهم سلامتی خودته...اول باید مطمئن بشی که کیستات مشکل ساز نیستن و ماجرای این تخمکای ازاد نشده چیه...اینا نمونه توی بدنت کیست بشه خدانکرده..بعد با خیال راحت انتقال بده

من دکتر پانکچرم دکتر کیخا بود اما دکتر انتقالم جعفری نیا جفتشونم عالی و با حوصله بودن ..همون بار اول ...

گلم میشه بگید قبل از پانکچر برای کیفیت تخمک چه داروهایی بهتون دادن؟ جند ماه خوردید؟ فریز انتقال دادید؟ 

نگران نباش عزیزم...انتقال یکمی دیرتر انجام بشه ایراد نداره...مهم سلامتی خودته...اول باید مطمئن بشی ک ...

امروز رفتم انتقال كنسل شد رفت تا سه ماه ديگه البته دكتر ميگفت چون درد داري يعني اگه خودم موافق بودم انجام ميداد پرسيدم اين فوليكولا چي بوده پس قشنگ پيچوند منو پروژسترونامو قطع كرد تا پريود بشم دفعه بعدم پريود بشم دفعه بعدش برم از ٥ تا تخمك سه تا جنين شده رفتن فريز يكم حالم گرفتس فكر ميكردم اين ماه تموم بشه بازم هرچي خدا بخواد

سلام عزيزم ببين چه شانسي من دارم اخه من ذخيره تخمدانم بد نبود بعد هي حساب ميكردم ميديدم با اين امپول ...

ای خدا دیگه مونده چی به سرمون بیاد ...من که روح و جسمم رو گذاشتم رو این قضیه، ناراحت شدم خانومی انشالله خدا زود زود دلتو شاد کنه... 

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊