2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
نه بچه ها جنین بلاست اصلا به تعداد جنین نیست بلکه یکبار توی پانکچر اول جنین ٣روزه انتقال میدن اگر خد ...

چرا عزیزم دقیقا به تعداده.

چون وقتی جنین زیاده این ریسک رو میکنن.

وقتی تعداد کمه نباید این کار رو کرد.

چون همون دو تا یا سه تا یا ۵ تا احتمال داره در رحم قرار گزفت ادامه پیدا کنه رشدش اما اگر بخوام به بلاست برسونن ممکنه هیچی نمونه و این کار رو نمیکنن.

جز دکار ،عقل سلیم خود آدم هم قبول نمیکنه رو جنینش قمار کنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین دوست من... متفورمین دارویی هست که خیلی ها میخورن پس فکر نکن اونچیزی که تو اینترنت خوندی درستِ ...

شما‌ خوردی تخمکات خوب بودن؟من انقد ترسیدم بیخیالش شدم.گفتم نکنه سیستم بدنمو بهم بریزه.چون دکتر ای وی افم اصلا دارو نداده،بعد اگه خدای نکرده این قرصه کارو خراب کنه خیلی بد میشه.شوهرمم مخالف دارو خوردنمه.بخدا‌گیر کردم‌ تو دوراهی.یه جا میگم‌میخورم،یه‌جا میگم بیخیال حالا که این همه روز گذشته و هیچی نخوردم یه‌ماه دیگه هم تاثیری نمیتونه داشته باشه....نمیدونم.کاش انا جون یا لاله جون که اطلاعاتشون بالاتره کمکم میکردن...

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ببین دوست من... متفورمین دارویی هست که خیلی ها میخورن پس فکر نکن اونچیزی که تو اینترنت خوندی درستِ ...

تصمیم گرفتم به جاش پودر اینوفولیک بخرم،امشب میرم داروخونه میگیرم.البته اگه اینجا پیدا شه!.و ژل رویال

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
ممنونم عزيزم  حالا سعي ميكنم روزي يكي بخورم اذيت شدم دو تا ميخورم  آنا جان كلم بروكلي ...

عزیزم من چون کم کاری تیروئید دارم کلا از خانواده کلم چیزی نمیخورم برا همین اطلاعاتی ندارم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
رفقا فردا صبح میخوام برم آز های اولیه بارداری رو بدم.قند و تیروئید و .... .باید ناشتا باشم. ولی نمی ...

عزیزم خوب جواب دادن من به درد نمیخوره برا بقیه دوستان جوابتو میدم.....

بله برا آز ناشتایی هم بهتره قرص تیروئیدو خورد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام خوبین بچه ها؟؟؟؟  من یه سری سوالات ذهنم رو درگیر کرده. ۲۷ سالمه ذخیرم ۱۳ است و رنج آزمایش ...

عزیزم اول راجب ذخیرت بگم، خوب رنج آزمایشگاه بالاست و طبق رنج خیلیم ذخیرت بالا نیست یعنی متوسطه....

برا مراکز درمانی اهواز خوب به ندرت از دوستان اونجاها تحت درمانن اما بودن کسایی که از طریق اون مراکز مامان شدن اما خوب اکثریت دوستان اهوازی تهران تحت درمان بودن....

بازم دوستان اهوازی بیان کمکت میکنن....

دوستان بچه ها  من جنینم بلاست نبود بلاست یعنی 5 روزه اینا؟  بچه هامن دو روز بعد پانکچر ان ...

سهی جون روز پانکچر حساب کن میشه ۳ روزه  ،

بعضی دوستان جنین ۱ روزه یا ۲ روزه انتقال دادن 

بچه ها من با ای وی اف باردار شدم.واقعیه ک میگن ای وی افیا هم باید طبیعی زایمان کنن؟؟؟؟؟؟

فرقی نداره که.

اینجا دوستی تازگی زایمان کردن ،طبیعط!خیلی هم راضی بود.

اگر بشه که عالیه.

ولی خب برای دو و سه قلوها شاید نشه واقعا.مثلا ۳ قلوووو

فرقی نداره که. اینجا دوستی تازگی زایمان کردن ،طبیعط!خیلی هم راضی بود. اگر بشه که عالیه. ولی خب بر ...

از نطر من عالی نیست

از نطر فرق داشتنم ریسکشون خیلی بالاتر از بچه های دیگس

برا اینجور بچه ها طبیعی پررسیک تره

حالا جدیدا قانون اینجوری تاب خورده من نمیدونم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
از نطر من عالی نیست از نطر فرق داشتنم ریسکشون خیلی بالاتر از بچه های دیگس برا اینجور بچه ها طبیعی ...

چرا؟ 

عزیزم بچه های آی وی افی هیچ فرقی ندارن با بقیه.اصلا نگران نباش.

ما خودمون روشون حساس تریم. فقط همین.

البته ممکنه دکتری بدونه این قضیه رو ،بی دردسر مجوز سزارین بده.

چرا؟  عزیزم بچه های آی وی افی هیچ فرقی ندارن با بقیه.اصلا نگران نباش. ما خودمون روشون حساس تر ...

ن دکترا هم حساسترن خیلی از دکترا ریشکشو قبول نمیکنن و نامه میدن

من ک از اول طرفدار طبیعی نبودم ولی الان هرگز زیر بار نمیرم

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
ن دکترا هم حساسترن خیلی از دکترا ریشکشو قبول نمیکنن و نامه میدن من ک از اول طرفدار طبیعی نبودم ولی ...

خب اینجوری باشه خوبه! 

چون استرس براتون خوب نیست ،اینکه بخواین ۹ ماه همش ترس این قضیه رو داشته باشین و ....

میتونین از همین الان با دکتر زنانتون صحبت کنین تا توجیه باشه!