2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
خب اینجوری باشه خوبه!  چون استرس براتون خوب نیست ،اینکه بخواین ۹ ماه همش ترس این قضیه رو داشته ...

شمام ای وی اف کردین؟

دعا کن واسم

از امروز فهمیدم دیگه مطمینم شب ب شب خواب بهم خروم میشه

بچه جون تو مرا جان و جهانی😍😍😍😙😙😙😙
شمام ای وی اف کردین؟ دعا کن واسم از امروز فهمیدم دیگه مطمینم شب ب شب خواب بهم خروم میشه

آره عزیزم.

میکرو.

حالا من برعکس شمام دقیقا.

از سزارین میترسم.چون تحت اختیارم نیست و هیچ نقشی توش ندارم.

البته هنوز نمیدونم چند تا نی نی تو دلمه.

ولی قبل انتقال میگفتم ۳ تا باشه بهتره ۲ تاست.که اگر قرار ه مجبور به سز بشم لااقل تعداد بالا باشه بی ارزه!

هر چند تو فامیل تازگی متوجه شدم یکی دو قلو هم طبیعی اورده ! امیدوار شدم.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم شاید چون وارد سیکل نشدی اینطوریه..... خوب سونوهای سریالیت شروع بشن بعید میدونم یه دکتر باشه.. ...

نمیدونم آنا جون  شاید اینطوره .باید وارد سیکل شم ببینم چطوره .ولی تاحالا که فقط تحت نظر یه دکتر بودم 

حتی یه برگه بهم دادن که توش نوشته دکترم چه روزایی هست .هر روز یا صبح یا بعدازظهر هست فقط یه روز درهفته نیس

ولی بقول شما اگه پانکچر یا انتقال اون روز بیفته نمیدونم چی میشه

رنج آزمایشگاه ۱۲ و نیمه.ببخشید اشتباه شد

آهان پس ذخیرت بالاست......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام شبتون بخير من امروز خيلي درد دارم رفتم بيمارستان لاله يكم مشكوك بود دكتر امپول هيوسين داد گفت اكه تا شب خوب نشدي برو سونوي داپلر بگير صبح بيار قبل انتقال ببينم خيلي دلواپسم تا الان كه خوب نشدم اخر شب بايد برم بيمارستان كودكان تو طالقاني بدبختي اينه كه امشبم تنهام شوهرم شيفته اخه اينم شانس من دارم اين درد چي بود بقيه با بيست تا تخمك هايپر ميشن درد دارن من با ٥ تا نميتونم بشينم از درد 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
آره عزیزم. میکرو. حالا من برعکس شمام دقیقا. از سزارین میترسم.چون تحت اختیارم نیست و هیچ نقشی توش ...

سلام مرجان خانم شما رفتین سونو؟به من گفتن دو هفته بعد آزمایش بیا هنوز یه هفته مونده دل تو دلم نیست

سلام مرجان خانم شما رفتین سونو؟به من گفتن دو هفته بعد آزمایش بیا هنوز یه هفته مونده دل تو دلم نیست

سلام.

نه عزیزم هنوز نرفتم.این هفته میرم.

من چون لک دارم کمی نگرانم.

امید به خدا.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار
خداروشکر خوبه عزیزم ممنونم... خداروشکر که اکثر مامان شدن انشالا قسمت همه ارزومندا بشه... ای جانم ا ...

ای جانم خدارو شکر...

آنا جونم طبیعی باردار شدن و گل پسرش 22 مهر بدنیا اومد...

خواهش میکنم عزیزم...

کاربر جدید نیستم از سال93خواننده خاموش بودم
سلام عزیز من از همین کپسول ژل رویال میخورم. فقط زمان خوردنش کی هست؟ 

سلام محدثه جون رویال ژل وسط وعده صبحانه بخور و بهتره صبحانه ارگانیک باشه مثلا کره بادام زمینی با شیره انگور وگردو یا سمنو 

سلام شبتون بخير من امروز خيلي درد دارم رفتم بيمارستان لاله يكم مشكوك بود دكتر امپول هيوسين داد گفت ا ...

ايشالا كه چيزى نيست و زودى خوب مى شى و فردا با خيال راحت انتقالت انجام مى شه🙏🏼🌸

سلام به همگى

دوستان مى شه لطفا از دكتراتون بپرسين در مورد پى آرپى براى كسانى كه غلظت خون دارن مشكلى داره يا نه؟؟؟

اگه آره فرقى داره براى كسانى كه جهش در MTHFR دارن با كسانى كه جهش در PAI1 دارن؟يا براى هر دو گروه بهتره انجام نشه؟

ممنونم از لطفتون🌸💕